Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
08.01.2008, 11:16.26

MusicBox na UPC direct - normalka jde!

Zdravim, kdyz jsem si tu precetl, ze MusicBox na UPC Direct konci, bylo mi to malinko lito, pac hraje nove Slovenske klipy a hraje i starsi veci - rozhodne tisickrat lepsi stanice nez pubertalni Ocko TV, ktera, kdyz zmizi, zadna skoda nebude. Vcera melo koncit na aAstre, ale i dnes jde vse naprosto OK dokonce malicko lepsi obraz - a datovy tok lepsi, kolem 2,7 az 3,1 MBit/s.Take Vam jde? Mam TechniSat MF4T-CC. Diky T.
uživatel
Trabo
08.01.2008, 11:23.01

RE: MusicBox na UPC direct - normalka jde!

jj, ale zober si hlavne kvalitu- Ocko ma vybornu kvalitu obrazu a zvuku, co sa o Mx Boxe neda povedat- sice na Thore je v porovnani obraz lepsi ako v Digi, zvuk je rovnaky, ale stale to ma od Digitalnej kvality velmi daleko
uživatel
Marian21
08.01.2008, 11:31.06

MusicBox

No, tak to mas zcela pravdu, pac Ocko ma kvalitu fakticky o dost lepsi, ono cele UPC a Digi maji zvlastni kvalitu, maji dost programu na transponderech a pak je kvalita nizsi - No ja na Ocko koukal kdysi kdyz zacalo vysilat, to bylo jeste dobre, ale tedka je to dost o nicem, od jiste doby. Ale je takt divny, ze to na Astre jede, ackoliv rekli, ze tam konci.....:-))
uživatel
Trabo
08.01.2008, 11:48.31

daj im par dni, az sa to naplno rozbehne na Thore potom to odpoja. Ja napriklad mam moznost sledovat Digi a porovnaval som kvalitu hudobnych programov s UPC- Napriklad MTV Europe si rad pozriem na Astre alebo Hotbirde, ale len ked ide FTA alebo DCW. Samozrejme ide v EMU Digi, ale vobec ho nepozeram, pretoze zvuk je naozaj "otrasny"!!!
UPC ma vyhodu, ze tie MTV prebera priamo z baliku MTV Networks, kde je to najkvalitnejsie
uživatel
Marian21
08.01.2008, 13:47.08

Óčko že je na 19.2 kvalitní? Pokud vím, tak mají konstantní bitrate 2Mbit, což je u hudebních klipů hnus největší - zlatý UPC...
uživatel
wally
08.01.2008, 13:49.41

ano, ale ja som ho porovnaval s Mx Boxom, v com je evidentne co sa kvality tyka Ocko...
uživatel
Marian21