Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
09.01.2008, 13:20.16

sat pc karta

Zdravím všechny, která karta do pc je solidní,podpora atd. Počítal jsem se SkystarHD, ale co sem tady četl tak nic moc nechtěl bych ji vracet díky.
uživatel
Laik
09.01.2008, 13:26.25

RE: sat pc karta

Pokud nechceš HDTV kup si SS2 (Skystar2), pokud chceš HDTV tak buď Skystar HD, která je klonem Budget 3200, takže třeba i tu. Nic z toho není až tak plug and play, dá se dokázat hodně, ale malinko znalostí to chce.
uživatel
Antonín
09.01.2008, 13:28.36

díky takže asi nic jiného není jen ji rozchodit
uživatel
Laik
09.01.2008, 13:38.56

Pokud chceš HDTV, tak jenom ta originální 3200, ale řekl ych, že soft - drivery fungují stejně, ale neměl jsem je v ruce obě, tak trochu hádám, že to tak bude.
uživatel
Antonín
09.01.2008, 15:45.21

RE:

Vlastním SkyStar HD. S instalací karty a s ovladačem není prakticky problém, spíš jde o výběr vhodného DVB softu, který si bude s kartou náležitě rozumět. Pokud nebudeš s touto kartou používat motor, tak to rozchodíš v pohodě včetně HDTV. Já motor mám a prakticky jediný použitelný soft je DVBViewer Pro verze (placená). S tímto softem jsem to po větších laboracích nakonec rozjel a chodí to v pohodě (HDTV, natáčení, EMU na Vplugu). Jediný mínus je, že USALS nechodí na západní pozice a není moc přesné, takže je lepší ladit krokováním, trvá to déle a je to pracné ale po uložení pozic už je pak pokoj.
uživatel
cz136215
09.01.2008, 15:53.11

Ještě dodatek

Ovladač pro TT Budget 3200 jsem na SS HD nerozjel, takže použít dodávaný ovladač (bez problémů a jiný stejně není ani na webu výrobce)a dále nejnovější verze DVBViewer Pro. Se staršími verzemi (myslím 1.9.0.0 a starší) se karta hryzala, u novějších už bez problémů.
uživatel
cz136215
09.01.2008, 16:11.50

SKY STAR HD rovnez vlastnim a jde pomerne dobre.Pouzivam taktez original ovladac a nejnovejsi verzi DVBVieweru.Mam tam i CI slot (samostatny doplnek ke karte) takze tam obcas zasunu napr.DIABLO CAM s CS LINKEM a SKY LINKEM a chodi to bez problemu.Samozrejme chodi VPLUG - EMU na PC.Presto,ze kolega vyse vylaboroval a rozchodil nataceni,ja pro svoji potrebu napr.natacim s externim prijimacem (vozim tam pro jine laborovani konvertor QUAD se 4 vystupy).Jedou vsechny volne HD kanaly,u NOVY HD jsem mel problem v kodeku (jel jenom zvuk),stahnul jsem nejnovejsi Power DVD a jede mi jiz i obraz.
uživatel
hdpe
10.01.2008, 22:25.20

ještě se chci zeptat jestli je nutná konfigurace pc jak píšou požadavky proc.3500+ a graf ATI X1800/1900 já mám AMD 3000+ a gr. ATI Radeon 9600 díky
uživatel
Laik