| 09.01.2008, 21:26.44 | |
sky star vs zdielanie v sietivažení priatelia potreboval by som pomoct.vedel by niekto poradiť navod ako sa da zdielať karta skystar v sieti myslim tým podpora stahovania dát so serverou ,softwarova emulácia v sieti a podobne dakujem za každú radu |
![]() capper |
| 09.01.2008, 22:21.44 | |
RE: sky star vs zdielanie v sietiSdílet kartu SkyStar nejde. Karta funguje pouze v počítači, ve kterém je instalovaná."podpora stahovania dát so serverou" ??? Nevím co si pod tímto mám představit. Můžeš sdílet program, který sleduješ na SkyStar kartě s jiným uživatelem tvojí sítě. Síť musí být rychlá aby stačila přenášet video-data. Dále se dají sdílet přístupové karty. O tom si na netu můžeš vyhledat hromady informací. softwerová emulace (EMU) je zase obecný pojem. Zkus napsat o co ti jde. |
![]() colombo |
| 10.01.2008, 22:20.03 | |
pre colomboťažko vysvetliť ale ak ma niekto doma ip box isto pochopí o čom hovorím je to prenos dat po sieti emulacia po sieťi a zdielanie dat po sieťi |
![]() capper |
| 10.01.2008, 22:42.02 | |
RE: sky star vs zdielanie v sietiKeď je pre teba ťažko vysvetliť, tak ako ti potom muožeme poradiť?Sice mám doma IP-Box, ale nechápu, o co ti jde. Takže se snaž to upřesnit a nebo se to musíš naučit sám. (můj skype je colombo-666) pokud budeš chtít, tak po večerech pokecáme. |
![]() colombo |
| 11.01.2008, 09:10.15 | |
RE: sky star vs zdielanie v sieticapper,zdielanie karty po sieti beži a streamovanie programov po sieti tiež.Stačí Ti to tak ? |
![]() Rasto |