Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
13.01.2008, 01:51.50

PRO ZIZI

Díky aspoň za to že nějak reaguješ, já nemám co vymýšlet já už mám dávno vymyšleno. já pouze dolechtávám. Já si myslím, že to co chce udělat můj kamarád je blbost, ale já mu do ničeho nekecám. Já si myslím že na tom nejsem s problematikou kolem satelitní techniky tak špatně, ale každého názor. Jen pro zajímavost. Mám dvě paraboly, jednu na motor s jedním koaxial. kabelem pro mě do pracovny a druhou s konvertorem QUAD LNB a čtyři koaxiální kabely rozvedené do čtyř místností. UPC kartu mám strčenou v cardsplitteru a čtyři klientské karty strčené v přístrojích, takže platím jen jeden paušál a to mimo mísu 480,- Kč za plnou nabídku. V každé místnosti si může každý nezávisle přepínat jaké chce programy. Dále mám různé sat. přístroje dokáži si do nich nahrát jak nový soft, tak třeba nové klíče. Vím, kde je hledat apod. Vše od montáží parabol, motoru až po instalaci cardsplitteru, spárování klientských karet, nastavení přístrojů jsem si musel dělat sám, jen s pomocí tohoto webu (a taky Vám všem za to děkuji) a ten mi pomohl jen z poloviny. Takže si myslím, že na tom zase až tak špatně nejsem. Někdy je taky potřeba si pořádně přečíst o co vlastně mi jde, určitě kromě té poslední otázky, viz. rozbočovač, mé otázky a příspěvky na ně mohly pomoci více lidem. Ještě poslední věc bych ti chtěl napsat: jel jsem do Irska před dvěmi lety, nevěděl jsem jestli mi tu vůbec nějaké UPC bude fungovat, po třech měsících jsem si dovezl stříbrný přístroj s kartou a 60cm parabolu. Byl pro mě úspěch, že jsem to dokázal naladit a zprovoznit. Dnes jsem tam kde jsem a stále se od ostatních rád přiučím. Na tomto fóru je spousta lidí, kteří mají základní znalosti a někdy ani ty ne a podle toho vypadají otázky, ale zároveň o to hůř odpovědi. Já to řeším tak, že se nad tím jen pousměji a vzpomenu si na své začátky. Málokdy poradím, spíše neodpovídám. Proč? Jen proto, aby má inteligentní odpověď nevyčnívala v odpovědích, které se ani tématu netýkají a jen narážejí na neznalost začátečníka. Mezi začátečníky se už nepočítám, přesto všem začátečníkům a méně zkušeným přeji hodně trpělivosti s některými lidmi na tomto fóru a hodně zdaru v hledání nových zkušeností a znalostí. Děkuji za Tvůj (Váš) čas při čtení tohoto článku.
uživatel
waterford
13.01.2008, 17:52.15

RE:PRO ZIZI

Tvoje dotazy: 10.01.2008 21:46.50 Parabola 100

10.01.2008 21:52,35 Parabola 100

10.01.2008 22:08,05 Parabola 100

11.01.2008 19:50,56 Top konvektory

11.01.2008 20:28,28 motor BIG SAT

11.01.2008 20:49.34 W 1°

Děkuji, jak hezky jsi mě popsal Tvou domácnost. Moje poznámka,že od Tvé firmy bych si nenechal ani zapnout televizi mně vedli Tvoje dotazy ohledně SAT.Že vlastníš firmu a zabýváš se servisem,SAT.techniky, proto ta ironická poznámka. Já sám se nepovažuji za žádného odborníka,ale sat příjmem se zabývám cca 20let. Pouze jako amatér.Dál nemá cenu v diskuzi pokračovat.
uživatel
zizi