06.06.2007, 11:35.42 | |
Nový přijímač Starsat, Ferguson, Dreambox....Protože přijímač Visionet začíná mít mizernou, téměř nulovou soft.podporu uvažuji o koupi nového přijímače, který by mi umožňoval jak EMU, tak možnost vložení modulu. Dnes už na Visionetu bez připojení k netu jde pouze pár providerů, jako Cabo, D+ a pár drobných. TPS je dávno tabu. Když tak pročítám příspěvky dost se tu mluví o dobré podpoře přijímače Starsat. Mohl by někdo poradit, zda je to opravdu dobrý přijímač, kde se a za jakou zhruba cenu dá pořídit. Případně poradil byste někdo jiný přijímač? Ferguson, Dreambox? Díky za rady |
![]() Skye17 |
06.06.2007, 11:47.47 | |
RE: Nový přijímač Starsat, Ferguson, Dreambox....Openbox X-820Ma super podporu a vsetko ide. Uz dokonca aj Premiere. |
![]() matiasko |
06.06.2007, 12:12.20 | |
RE:Ten Starsat (ne všechny, doporučil bych sehnat 4200D nebo 4000D) má naprosto bezkonkurenční podporu. Premiere už na něm běžela den potom, co změnili kódování (je to asi 20 dní zpátky). Blbý je, že se k nám snad vůbec nedováží :) |
![]() vortimond |
06.06.2007, 12:28.15 | |
RE: Nový přijímač Starsat, Ferguson, Dreambox....no to jsem právě četl o té podpoře (Vortimond), ale když se nedováží :-( to ho v ČR nikdo nevlastní? |
![]() Skye17 |
06.06.2007, 12:33.09 | |
RE:Stránky výrobce (SAE Dubai mám dojem) :)www.satsw.com jestli by to šlo nějak objednat, nebo objednat třeba z Německa nebo z Francie, nemám tušení. |
![]() vortimond |
06.06.2007, 12:36.27 | |
moje doporuceni...Ahoj,doporucuji ti jednoznacne Dreambox DM 600,nacpat do nej nejaky HDD,a koukat a koukat... |
![]() paolous |
06.06.2007, 13:01.19 | |
RE: Nový přijímač Starsat, Ferguson, Dreambox....dreambox je dobry,ale pokud jde o samotnou emulaci,zde se nada cekat nic prevratneho,TPS na dreamboxu snad uz asi nikdy nepujde,premiere take pochybuju...dreambox je proste trosku jiny prijimac,kde jeho hlavni prednost je LAN45 konektor... |
![]() gsmobil |
06.06.2007, 13:18.25 | |
RE:Je to naprosto tak. Pro běžnou práci jsou nejlepší levní kačeři za tři tisíce. A kdyby to fungovalo dva roky, tak za ty prachy... |
![]() vortimond |
06.06.2007, 13:57.30 | |
RE: Nový přijímač Starsat, Ferguson, Dreambox....a Ferguson? O tom tu je často psáno. Jak je na tom tento přístroj? |
![]() Skye17 |
06.06.2007, 14:19.31 | |
RE:A co Vantage? Na tom Premiere už chodí, ostatní snad taky. Nevím neznám, ale taky asi nebude špatnej. |
![]() vortimond |
06.06.2007, 15:09.46 | |
moje doporučení...Skyon/Dreamsky... |
![]() vortimond |
06.06.2007, 15:48.48 | |
Re:novy prijimac.Ja bych bral Openbox,nebo Vantage,maji vybornou soft. podporu.Typ bud s cteckou nebo s CI,nebo FTA.Podle gusta a monosti pouzit pozdeji kartu,nebo jiny modul.Podpora EMU snad jeste chvili vydrzi. |
![]() pivnik |
06.06.2007, 16:05.47 | |
RE: Nový přijímač Starsat, Ferguson, Dreambox....Hlavně nepředpokládej, že bude software navěky pro kterýkoliv přijímač. Možná bude déle, možná jen krátce. Abyses pak nerozplakal, jako držitelé karet penta, opos, cerebro, didem a dalších. Nebudeš zklamán, když nebudeš očekávat více, než můžeš dostat. Cílem je prodat a utržit, nikoliv poskytovat něco zadarmo. Protože nelegální soft prodávat nejde, musí se to dělat tak, že prodává další a další hw, a ty starší postupně ztrácejí tzv. podporu. Čím více různých týmů pro daný přijímač vyvíjí software, tím je větší pravděpodobnost delší doby, ale nikoliv jistota. |
![]() Antonín |
06.06.2007, 16:22.29 | |
RE: Nový přijímač Starsat, Ferguson, Dreambox....děkuji za příspěvkypro Antonína: jo jo, to chápu s tím do toho jdu, v podstatě mám za sebou rok života na Visionetu, přepočtu-li to na legální příjem, mám to mnohokrát zpět můj dotaz je tedy, co v tuto chvíli je na trhu dostupné a jde nyní s trhem, tak abych se nedostal na stejnou úroveň, jako je dnes Visionet, ale alespoň o krok dopředu...na jak dlouho, to je mi jasné...ukáže trh a čas :-) a názor na současný přijímač od Antonína? děkuji |
![]() Skye17 |
06.06.2007, 16:28.17 | |
RE: Nový přijímač Starsat, Ferguson, Dreambox....na cerebro a didem daytona jede aspon Kabel na 23.5 hodi se napr pro HDTV Pace 810,ktery skvele funguje s modulem TRex cam 4.1... |
![]() gsmobil |
06.06.2007, 21:24.34 | |
RE: Nový přijímač Starsat, Ferguson, Dreambox....Já mám zcela jiné priority, protože si karty platím, neb nechci čekat, co zrovna hraje, ale chci se dívat na pořady, které jsem si vybral.Jenom si hraju, neprodávám, takže mám zkušenost jenom s tím, co potřebuju a používám. K věci - pokud to chápeš, je to v pohodě, víš do čeho jdeš. |
![]() Antonín |