| 15.01.2008, 11:02.52 | |
Prodlužoval už někdo předplacenou kartu UPC?Prodlužoval už někdo předplacenou kartu UPC? Sám jsem ji aktivoval po nějaké době od koupě a mám pocit, že už by těm, co to aktivovali hned mohlo končit půlroční předplatné, tak se chci zeptat na zkušenosti. |
![]() eduard |
| 15.01.2008, 18:04.09 | |
Zvedli mi cenuPoradí někdo jak na ně? |
![]() viko |
| 16.01.2008, 00:47.45 | |
RE: Prodlužoval už někdo předplacenou kartu UP...Tak tos toho moc nenapsal. :-) Jak to probíhalo? Kolik chtěli? Prodloužená byla zase na půl roku? |
![]() eduard |
| 16.01.2008, 06:00.00 | |
prodloužená o rokloni při pohrůžce že končím slevili,letos podražili na 400Kč,hrozím jak mohu,nic platný |
![]() viko |
| 16.01.2008, 08:38.44 | |
RE: Prodlužoval už někdo předplacenou kartu UP...Mi končí platnost 25.1.2008. Volal jsem, poslal už 3 maily a pokaždé byla odpověď, že nechápou co to mám za kartu bez smlouvy, ale že se mi urgentně ozvou s nabídkou. Táhne se to už od 17.12.2007. Čekám do pátku, jinak jdu ke konkurenci. |
![]() pakusi |
| 16.01.2008, 21:49.31 | |
to pakusiTak to ti tedy "děkuji". :-( Pochopitelně za info opravdu děkuji, ale to je tedy horší, než jsem čekal. Já to nechápu, nemálo lidí odmítá malé prodejny/řemeslníky/servisy/bary a já nevím co ještě s tím, že když jsou malí, tak to nebude profi a pak si nechají takhle -píp- na hlavu od velkých firem. Pane bože kdyby mi tu kartu neaktivovali na jejich infolince (bylo to vůbec číslo do UPC??? :-) :-) ), tak si snad začnu myslet, že to je nějaká černá karta, co jen měla vypadat, jako kdyby byla od UPC. Tohle snad vážně není možné! HBO mám od Gitalu, takže jestli na mne budou něco zkoušet, karta letí do koše a možná ještě dokoupím extra paket MTV. National a Discovery oželím, to se nedá nic dělat. Tohle je přístup k zákazníkovi v praxi - to by stálo za to poslat do nějakého podnikatelského periodika - PROFIT, EURO nebo tak něco. To je neskutečný! :-) Smlouvání cen jak v Turecku na trhu a pak neví která bije, když si chce zákazník prodloužit kartu. Já jim schválně dal na sebe kontakt, protože z normální firmy bych očekával měsíc před vypršením předplatného "Vážený zákazníku jsme rádi ... a dovolujeme si Vám nabídnout..." Asi napíšu do UPC jestli pro mne nemají flek. Jestli to tam vedou takhle, tak jsem do pěti let generální. :-) :-) |
![]() eduard |