| 15.01.2008, 20:22.22 | |
Homecast S 5001 CICRZdravím,před nedávnem se v tomto fóru někdo dotazoval na problém tohoto přístroje.Konkrétně,že tento přístroj v CS Link volí automaticky mono stopu a po ručním zadání stereo stopy si nastavení nepamatuje.Mám tento přístroj týden a měl jsem ten samý problém,ale podařilo se mi nakonec zjistit v čem to je.Jde pouze o správné nastavení přístroje.Pokud by to ještě někoho zajímalo,rád se podělím o své zkušenosti. |
![]() luger |
| 15.01.2008, 20:57.45 | |
RE: Homecast S 5001 CICRpamata si audio lavy alebo pravy, kym ho nevypnem vzadu zo siete. moj dalsi topfield si pamata aj audio L a P aj hlasitost i po resete. co mas presne na mysli? |
![]() satan |
| 16.01.2008, 13:33.13 | |
homcastTak co je třeba nastavit_ |
![]() prub |
| 16.01.2008, 17:00.16 | |
Homecast S 5001 CICRZdravím,jde o to,že v paketu CS Link (T-T)u programů ČT1,ČT2 a PRIMA jsou vysílány dvě audio stopy.Pokud necháte přístroj nastavený jak jej nastavil výrobce je vše O.K.Stačí pouze zvolit češtinu pro jazyk menu. Ale jakmile v zobrazení audia 1-2 nastavíte češtinu,máte okamžitě u zhora uvedených programů problém,že zvuk vychází pouze z levého reproduktoru. Ručně přepnete na druhou audio stopu a zvuk začne vycházet z obou reproduktorů,ale jen do doby než přepnete na jiný program.Po té přístroj u zhora uvedených programů automaticky zvolí mono stopu.A teď máte dvě možnosti. Pokud je v zobrazení audia 1-2 nastavena čeština je nutné u zhora uvedených programů v audio režimu nastavit levý kanál. Jedině takto vychází zvuk z obou reproduktorů. Druhá možnost je nastavit v zobrazení audia 1-2 zpět na angličtinu. Poté přístroj sám automaticky zvolí stereo stopu. |
![]() luger |
| 16.01.2008, 18:51.34 | |
lugermne islo o hbo, lebo ked mam angl., tak ct1,2 a prima je ok. ale u hbo mi vzdy zapne angl. a musim prepinat audio. |
![]() satan |
| 17.01.2008, 11:13.06 | |
satanMám to u HBO také tak,ale pokud nastavíš u zobrazení audia 1-2 češtinu a u ČT1,ČT2,PRIMA,NOVA levý kanál,tak máš všechny programy automaticky v češtině,a zvuk vychází z obou reproduktorů. |
![]() luger |