Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
16.01.2008, 11:45.57

Redakce

Dobrý den, do redakce jsem Vám 10.1.2008 poslal tento e-mail.Vzhledem k tomu,že jsem nedostal odpopvěd tak ho zveřejňuji i zde:
Dobrý den, můj kamarád pod nickem kaja se již několil dní snaží marně připojit do dikuse na parabole. Snažil se Vás kontaktovat e mailem, též mu to nejde. Píše mu to následující:
Došlo k chybě
Počet chyb 1
Popisy chyb
Neautorizovaný přístup //
Proto mě požádal abych Vám napsal jestli mu můžete pomoci to dát do pořádku. Děkuji.
Omlouvám se za to, že jsem chybně uvedl nick kaja,správně má být Kája.Pokud někdo víte co s tím poraďte mu.Dík.
uživatel
chrpa
16.01.2008, 12:08.20

RE: Redakce

Dobrý den,
bohužel, zprávu od čtenáře jsme nedostali, takže jsme nemohli ani odpovědět.
Testovali jsme přihlášení uvedeného nicku a nyní by mělo být vše v pořádku.
Za problémy s přihlášením se omlouváme.
uživatel
redakce
16.01.2008, 16:51.06

Jó, soudruzi z redakce, to jsou koumáci. :dead: Když rozdávají banány, tak klidně bloknou i veřejnou ip adresu přes kterou se přihlašuje třeba i půl sídliště z několika přístupových bodů :bomb: :laughing: Já jsem toho důkazem, zhruba před půl rokem mi nlokli nick JAIVANEK :))) , kterej jsem si udělal z recese jako potomek nicků Jaivan(fotr) a JAIVANA(macecha :sly: )no a chudáci z redakce to nemohli vydejchat a od té doby se nemůže připojit nikdo z ip 193.179.141.146, která patří WI-FI síti opennet :razz:
.... tak, a teď se na*erou a bloknou i adresu co využívá zbytek sídliště a bude to :lookaround: :laughing: :laughing: :bomb:
uživatel
eemil
16.01.2008, 22:18.41

redakcia and eemil

dajte mu za to banan/y/!Aspon 10 kg-za odhalenie slabeho miesta tohto foooora. Poky1 :))) :)) :) ;) :((( :(( :( :O :8) :-/ :lookaround: Rv :laughing: :bomb: :fuming: ;P :zombie: :dead: :scared: :ogre: :sly: :bigeyes: :razz: :crying:
uživatel
jank
16.01.2008, 22:41.01

jo, pár banánů bych si klidně dal, já jsem tak trochu vo-pičák :laughing: :laughing: :laughing: :lookaround:
uživatel
eemil
16.01.2008, 23:04.41

eemil

vobec som nechcel pre teba banan,vyuzivam ze je tu mansia navstevnost,ze nevznikne polemika o nicom-len taky maly dokaz,ze hocijaka hlupost sa moze dostat na forum,staci male pozdrzanie,-upravte svoj text,nakolko nezodpoveda pravidlam fora- mozno to prispeje k este vysiej urovni fora
Prosim zmazte oba moje prispevky
uživatel
jank
16.01.2008, 23:49.52

:lookaround: soudruzi z redakce se asi zabejčili, tak se ti na smazání příspěvků vyprdnou :laughing: :))) :razz: :ogre:
uživatel
eemil
17.01.2008, 01:52.42

co sem taháte můj nick?

Máte kliku že dneska nemaká 007, muž s povolením zabíjet. :fuming:
uživatel
poky1
17.01.2008, 13:30.14

@eemil: No tak bude o jedno sidliste mene, to asi neprezijeme :laughing: :laughing:
uživatel
007
17.01.2008, 15:20.39

@poky1: myslíš 007??? :laughing: to bude asi takovej odborník něco jako agent Johny English :dead: :bomb: :laughing: :lookaround:
uživatel
eemil
17.01.2008, 15:28.07

@007:klidně blokněte všechny IP aby se vám tam nikdo nedostal a bude klid soudruzi:laughing: :bomb: :razz:
uživatel
eemil