| 17.01.2008, 14:53.59 | |
Stream z ProgDVB do VLC v sitiMam doma SkyStar1 a v programu ProDVB mam plugin WinLirc Client ... dale mam v siti notebook, na kterem bych chtel sledovat aktualni kanal pres program VLC Player (sit = 2 pocitace pres router).Co mam nastavit v ProgDVB jako Host (IP adresu ktereho pocitace) a Port? ... a jak se pote nastavuje VLC Player? Diky |
![]() Trevi |
| 17.01.2008, 15:29.23 | |
RE: Stream z ProgDVB do VLC v sitiNo ja na to pouzivam DVBdream,tam je taka moznost.Musis mat povoleny multicast v sieti.Adresu tam das napr : 224.0.1.2 port daj 1234 to je vo vlc ako default, vo vlc das: otvorit sietovy stream,prepnes na udp (multicast) a nastavis tam tiez tu istu IP 224.0.1.2,port nechas 1234. A das OK. Malo by ti to ist.Ak chces viac programov naraz,tak otvor ich v programe DVBdream ako PIP okna a vo vlc,by ti malo vyhodit ponuku na viac programov. Druha moznost,ak pouzivas linux,tak vlc pod linuxom uz podporuje priamo stremovanie satelitnych kariet. |
![]() foxter |
| 17.01.2008, 18:44.10 | |
RE: Stream z ProgDVB do VLC v sitidiky moc za info, vyzkousim ... muzes mi dat na sebe nejaky kontakt? Kdyztak mi napis na icq 60514601 ... jsem invisible .... rad bych jeste neco zkonzultoval |
![]() Trevi |
| 17.01.2008, 19:18.00 | |
RE: Stream z ProgDVB do VLC v sitino jeste se zeptam, kde se povoluje multicast v siti ... diky |
![]() Trevi |
| 17.01.2008, 19:26.32 | |
RE: Stream z ProgDVB do VLC v sitispravca siete ti povoli :))) .Ak je ten router tvoj ,tak si to povolis ty sam. :8) (uz si to skusal ?prv to odskusaj na jednom pc spustit aj dvbdream aj vlc ) |
![]() foxter |
| 17.01.2008, 22:41.03 | |
RE: Stream z ProgDVB do VLC v sitino ja mam ted AP, router bude po nedeli ... ale nevim, kde bych to tam nastavil, nebo pod cim to mam hledat ... jedine, co je tomu podobne je: VideoBlast Support: Destination IP address ... Protocol: TVP/UDP ... Port. .... tak co poradis? :-) Diky |
![]() Trevi |