| 17.01.2008, 23:00.19 | |
Zkrat LNBProsím o radu. Píše mi to na Humaxu od Digi zkrat LNB. Dal jsem tam druhé,ale zajímá mně jestli je po smrti nebo se dá spravit. Děkuji za rozumnou odpověď. |
![]() kubala |
| 17.01.2008, 23:05.19 | |
re:pochybuji, že ti to někdo bude opravovat. Stejně ho máš v záruce, ne? Tak ti ho vymění Digi. Nemůžeš ho ani vyhodit, protože ho musíš v případě ukončení smlouvy vrátit(třeba staré 10let!). Montážník by měl mít opsané jeho číslo. ;P :zombie: :scared: |
![]() Tomik535 |
| 18.01.2008, 08:51.55 | |
zkrat na LNBLnb se neopravuje je to zbytečně složité a vzhledem k pořizovací hodnotě bezpředmětné |
![]() P-U-M-A |
| 18.01.2008, 08:52.01 | |
RE: Zkrat LNBSpíše to bývá vada konektorů.Prohlídni je. Poku dje vadné LNB, tak se opravovat naprosto nevyplatí. zařízení a měřící přístroe k tomu potřebné má málokdo ajsou velmi drahá. LNB je velmi levné. Kryty nejsou demontovatelné. Prostě je to blbost. Ad vracení: Nevyhazuj nikdy věc, která ti nepatří. To je jasná zpráva. Ale na druhé straně by po tobě nemohli chtít nic jiného než pár stokorun, co to LNB stojí a to ještě zkrácené o opotřebení. Tedy prakticky nic. |
![]() Antonín |
| 18.01.2008, 13:42.31 | |
RE: Zkrat LNBje možné, že ti nateklo do f konektoru- bude to tam možná zelené, odpoj konvertor a zkus pustit, pokud OK, poté opravdu odešlo LNB - nejlevnější stojí 250 Kč, za to ti nikdo ani neotevře kryt, Antonín má pravdu.. |
![]() Luckyolda |
| 18.01.2008, 19:49.53 | |
RE: Zkrat LNBPravdepodobne to je ta voda v F-ku. Odpoj konektor a koniec kablu a LNB vyfukaj horucim vzduchom z fenu.Potom si nasad okuliare a pekne daj F-ko naspat a vsetko pojde. :-) |
![]() jao32 |