| 20.01.2008, 23:25.20 | |
Co kromě ORF může jet z kódovaných programů v EMUna Astře nebo Hotbirdu? Nemyslím kabelovkový nabídky Digi+upc, ale samotný stanice. Mám Golden 870 xpeed a žádný firmware mě jiný stanice nenabídl, z kódovaných pouze ORF jede celou dobu bez měn klíčů. |
![]() jindra7 |
| 20.01.2008, 23:33.08 | |
RE: Co kromě ORF může jet z kódovaných program...TPS, Premiere, Polsat a použij tento soft, je stabilní možnost zálohy už s USB a Premiere AU R^GI_870_N2AU_2008_01_12.zip |
![]() poky1 |
| 20.01.2008, 23:45.04 | |
RE: Co kromě ORF může jet z kódovaných program...Dík, ale já jsem závislej na verzi s HS, mám doma dva přístroje, s otcem propojený na TT kartu. Poslední s touto funkcí je ze 14.1. a má taky uvedeno AU, tak jsem myslel,že když najedu na Premiere, tak to hned pojede. Ale nejde to. Možná se musí předem zadat kód, ale nepochopil jsem zatím systém zadávání do goldenu, jen vím, jak tam skočit přes nulu. Ale položky tam jsou jiný, než jen 1 dlouhej kód, co se tady občas píše. |
![]() jindra7 |
| 20.01.2008, 23:50.11 | |
RE: Co kromě ORF může jet z kódovaných program...no jo, HS je na ;P Vem ještě tátovi Gitalku za 1850 a otoč na 1W dokud to jde R^zmáčkneš 5krát 0 nalistuješ příslušný systém kódování, šipkou dolů, najdeš providera, pak OK, modrým tlačítkem upravit a tak furt dokola, nakonec červené tlačítko uložit a hotovo, tady je to už snad 1000 popsáno, stačí použít vyhledávání. |
![]() poky1 |
| 21.01.2008, 18:00.28 | |
RE: Co kromě ORF může jet z kódovaných program...No co jsem nepochopil, tak např. co vložit za hodnoty do položek provider, index a key, vše je hexadecimálně a čísla jako 401 a pod. tam rovnou asi vložit nemůžu. Potřebuju to asi víc polopaticky. Např. kdybych chtěl otestovat Premiere, tak co konkrétně vložit do všech položek. Jinak na 1 kartu TT jsme se složili s otcem a díky rs232 sdílení valí, tak určitě další kartu neplánuju. |
![]() jindra7 |