| 21.01.2008, 13:59.45 | |
HDTV příjem_doporučeníMam Full HD TV, plasmu a planuju koupit HDTV satelit(bez HDD)...myslite že kvalita v 1080i bude mít až tak markantní rozdíl, nebo to je jen reklamní trik.. |
![]() zwimil |
| 21.01.2008, 14:29.10 | |
RE: HDTV příjem_doporučeníno já bych to bral skoro jako ČB a barevné vysílání - více barev, podstatně více detailů. Hlavně záleží na velikosti obrazovky. "Šiljalisky" do 100cm uhlopříčky to moc nerozhodí. U 125 a více je to už asi nutnost. Aby Digi kostky nerozbily obrazovku :)) Je to můj názor. |
![]() proton |
| 21.01.2008, 14:36.20 | |
HDTVAhoj!Stačí normální DVB-T nebo DVB-S přijímač.Mám také HDTV,ještě nevybalenou od ježíška.Programy na satelitním přijímači jsou označeny HD,pokud je EPG. :) |
![]() KARELBALIK |
| 21.01.2008, 14:54.59 | |
RE: HDTV příjem_doporučeníje to asi podobné, jako když na balonek namaluješ obrázek a potom zvětšuješ a zvětšuješ. Nesmí ti balonek prasknout - jinak uvidíš ten obrovský rozdíl. Zkrátka, když detail chybí tak ho neuvidíš. V HD je asi 4 x více bodů a to je sakra znát. Koukal jsem na MS ve fotbale u Premiere s DOLBY zvukem a TV 125 - nedá se to s ničím srovnat - prostě nádhera. |
![]() proton |
| 21.01.2008, 14:57.04 | |
RE: HDTV příjem_doporučeníJe to markantní rozdíl, jenom těch HD kanálů není tak moc. Bez karet vlastně žádný. |
![]() Antonín |
| 21.01.2008, 16:13.30 | |
RE: HDTV příjem_doporučeníNiečo ide v EMU...aspoň vidíme a tešíme sa, ako bude vyzerať vysielanie v budúcnosti. |
![]() Milan C |
| 21.01.2008, 22:15.45 | |
RE: HDTV příjem_doporučeníZajděte do nějaké značkové prodejny,třeba S**Y a mrkněte na full HD v provozu.....Jinak běží ve full několik programů volně pokud máte full HD sat.přijímač s E*U tak získáte zdarma přístup k několika zajímavým programům.Nova full test je za malý aktivační poplatek ,ale nic moc.Ale pokud máte TV ve full HD žádný DVB-T nebo DVB-S nepojede ve full HD./1080i/-proto bych při koupi sat.přijímače koupil už jen full HD.Mám Fergusona 8800 full HD s E*U a jsem velice spokojen.To se ale musí vidět na vlastní oči...psaní je nanic... |
![]() Pabo |
| 22.01.2008, 10:02.50 | |
RE: HDTV příjem_doporučeníSpokojenost je někdy založena na prosté nevědomosti, jak vidno. FullHD je 1080p, satelitní vysílání je 1080i, což je rozdíl jediného písmenka, který ovšem znamená dost podstatnou změnu.S emulací získáte dva! zajímavé programy. A tato věc může skončit ze dne na den. Můžete si být jisti, že to nebude navěky. Já nevím, jak dlouho, ale rozhodně bych nepočítal napevno s ždánou dobou. Tuto možnost může provider ustřihnout v podstatě, kdy mu napadne. fergusona s FullHD bych si zajel prohlídnout. Zřejmě přijímá vysílání z nějaké tajné družice, případně firma ferguson začal vyrábet BluRay přehrávače. |
![]() Antonín |
| 22.01.2008, 12:40.33 | |
RE: HDTV příjem_doporučeníTakřka vše, co píše Antonín je pravda.Jen upozorňuji,že pokud má Tv nápis "HD redy "není to HD full/1080i/a v tomto plném rozlišení vám TV nepojede.1080p je opravdový,neprokládaný fullHD,ale nikdo ho nevysílá a vysílat zatím asi nebude.FullHd používám možná nesprávně ale používá to takhle více renomovaných firem.Takže označení na TV,Sat,nebo kameře-"Full HD 1080" je správné.Provider může E*U ustřihnout kdykoli....ale zatím neustřihl a podle nových zpráv zatím tento rok určitě neustřihne/P******E/Přijímám v full HD volně/ze tří družic/5 stanic a s pomocí E*U 5 stanice/Antonín používá asi jenom Astru 19/To vše v bezvadné kvalitě.Z toho jen závěr-pokud chci sat.přijímač ve fullHD,proč si ho nekoupit s E*U?Cenový rozdíl je minimální.... :8) |
![]() Pabo |