| 21.01.2008, 19:36.29 | |
ČT 4 SPORT na kartě TaTMám již delší dobu problém z tímto programem ( vlastně již od začátku , kdy začla vysílat ), vždy , když přepnu na tuto stanici , tak se mi asi po 20-30 sekundách objeví nevinná tabulka s nápisem : Nabídka není k dispozici nebo je zakódovaná . Abych mohl se dále dívat , musím satelit vypnout a zase zapnout . Poté je na nějaký čas pokoj. Dělá vám to taky jako mě ? Asi jste to už tady možná někdy rozebírali , nevím , ale asi rok jsem tady nebyl , a abych řekl pravdu , nechce se mi dál hledat , byl jsem kousek vzadu ( asi 5 stránek )a nic jsem tam na toto téma nenašel. Ale jen tak se ptám , stejně stím asi nepůjde dělat. Mám HUMAX CRCI 5500. Díky |
![]() J@ckm@n |
| 21.01.2008, 19:40.57 | |
RE: ČT 4 SPORT na kartě TaTU mě OK ,chyba bude u tebe. |
![]() Pitrs |
| 21.01.2008, 19:44.30 | |
ModulZkusil bych si zapůjčit externí modul CryptoWorks (některý z novějších - Irdeto ap.), určitě to bude OK (moduly stojí kolem 1.300,-). Jinak u Humaxu (některých typů) není novinkou, že se čas od času musí vypnout ze sítě. |
![]() milanm |
| 21.01.2008, 19:51.51 | |
RE: ČT 4 SPORT na kartě TaTa kartu mas zaregistrovanu lebo aj toto som zažil. |
![]() assassin1 |
| 21.01.2008, 19:57.26 | |
RE: ČT 4 SPORT na kartě TaTNo mě to na podzim parkrát na ČT 4 také na Technisatu STR1 udělalo, přepnul jsem program tam a zpět a šlo, teď dlouho nic. Možná že budu blbě radit, zkus manuálem 4 přescánovat s kartou a bez karty a poznáš, nebo vyndat a zandat kartu,ale to už se tady radilo. |
![]() CES |
| 21.01.2008, 20:01.06 | |
ModulNo s tím modulem Irdeto-Cryptoworks nevím?. Objednal jsem si u T-T tento modul i s kartou standart T-T a modul nepracoval korektně v mém příjmači ,po chvílce laborování s modulem a procházení různých diskuzí, jsem se dozvěděl že tento modul nepracuje korektně ne jenom v mém STB ale i s dalšími ( i když prodejce uvádí že pracuje korektně se všemi příjmači ).Vyměnil jsem ho za modul Cryptoworks SCM a modul i karta funguje tak jak má. |
![]() Pitrs |
| 21.01.2008, 21:23.11 | |
RE: ČT 4 SPORT na kartě TaTneni potreba kupovat jiny modul, zkusil bych vse vratit na tovarni nastaveni a nastavit znova. Humik 5500 spolupracuje s TaT naprosto bezchybne. |
![]() dungis |
| 22.01.2008, 18:31.14 | |
@dungisNo nevím , nevidím vtom dobrý nápad dát tam tovární nastavení , jakmile ho tam dám , tak se mi všechny naladěné programy vymažou. A znova to ladit ?!? To se mi nechce , mám přes 500 programů ze 3 družic. To to radši párkrát přepnu a je pokoj, ale jinak dík za radu. :ogre: :ogre: :ogre: :ogre: :ogre: :ogre: |
![]() J@ckm@n |