Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
21.01.2008, 20:23.58

Astra 2D 28,2 E

rád bych poprosil někoho, kdo by mi mohl v březnu nahrát dokument z BBC TWO na Astře 2D. Pro příjem je nutná anténa s větším průměrem. Pokud by se našel někdo, prosím ozvěte se. Děkuji
uživatel
lusen
21.01.2008, 20:28.41

Aka je to polarizacia ?

Ak horizontal tak neposluzim toto mi nejde ale vertikal v pohode.
uživatel
Ylva
21.01.2008, 22:26.22

RE: Astra 2D 28,2 E

chytam Astru 2D-BBC TV,mam 2m parabolu,v breznu se ji chystam zrovna prodavat,muzu nahrat momentalne pouze na videokazetu,v pc nemam nejakou tu nahr.kartu,nemam propojen sat s pc,ani dvd rekorder,to monstrum jsem si poridil hlavne kvuli BBCradiim,ktere v kvetnu 07 vratili na eurobeam-proto prodej,jsem z Jablonce n/N,cekam s prodejem do brezna az spusti ten BBCfreesat,aby to zase nevratili zpet na britske ostrovy,a taky se chci cihnout v unoru na ITV na brit awards
uživatel
bbcman
22.01.2008, 10:17.22

Re:Astra 2D 28,2 E

Ylva moc děkuji je to polarizace horizontální-
Pro BBCman,mohlibychom se dohodnout já to sice v Sušici na Šumavě chytím na parabolu o průměru 120cm, ale je to na nic,sehnal jsem i konvertor s nejnižším šumem a dostal jsem se jen na 15-18% a to je málo. Můžete mě kontaktovat na prosím na e-mail lusen@email.cz
Kamarád jezdí na universitu do Liberce, kdyby náhodou jste uvažoval o prodeji té antény.Děkuji
uživatel
lusen