| 21.01.2008, 21:12.16 | |
progDVB 5 Digi tvPomuze mi nekdo mam kartu skystar 2 v programu dvbviewer kdys zadam tor inter sat tak najde vsechny kanali ktere potrbuji v progDVB jen polovinu navic se mi seka obraz pokud nekdo mate skusenosti popripade jake verze programu a nastaveni vplug atd.. budu vdecny za kazdou radu jde mi predevsim o prijem a rozkodovani Digi tv predem dekuji |
![]() radek85 |
| 21.01.2008, 21:47.15 | |
RE: progDVB 5 Digi tvPokud ProgDVB při skenování najde jenom polovinu kanálů, tak je něco chybně. Kódování s tím nemá co společného. Kterou polovinu? Horizontální/vertikální, horní dolní frekvence?Mohl bys možná mít neaktuální soubor pro transpondér, je to obyčejný texťák v adresáři Transponders. Zkontroluj, nové najdeš třeba u Joshy Fun. Ale i jinde. |
![]() Antonín |
| 21.01.2008, 21:57.55 | |
RE: progDVB 5 Digi tvsekani obrazu sem vyresil ver. ProgDVB4.88.10 transponders vyskousim jinak se mi podarilo i rozkodovat pomoci vplug nejke prog. jeste nevim jak se prehazuje zvuk do cestiny popripade titulky dik |
![]() radek85 |
| 22.01.2008, 07:09.11 | |
re:progdvbpodla mna si skus stiahnut zo dvbskystar.com aktualny zoznam transporderov,alebo priamo chanellist.Ak to nepomoze tak je nieco z LNB alebo je zle nastavena parabola. |
![]() dunco |
| 22.01.2008, 11:27.36 | |
RE: progDVB 5 Digi tvtransponders pomohl jinak me nejak porad blbne progDVB mate nejakou verzi co je vyskousena ? sem tam se sekne obraz v plug musim po kazde zadat active jinak dik |
![]() radek85 |
| 22.01.2008, 15:13.12 | |
RE: progDVB 5 Digi tvNainstaluj si ještě DVBdream, je vcelku taky jednoduchý.Potom múžeš porovnat co je lepší. |
![]() Jarous |
| 22.01.2008, 15:13.15 | |
RE: progDVB 5 Digi tv1. vplug nepoužívám, takže evím, někde jsem četl, že některé verze vplugu májí sekací problémy.2. Používám ProgDVB 4.56. Od změny jádra mám určitou nedůvěru (může to být i jinými věcmi, ale nevidím žádná pozitiva, a jenom jakési komplikace). Na progdvb.com jsou i staré verze. 3. Zkus AltDVB, je důslednější a lépe si zjedná pořádek i v zcela správně uklizeném počítači. 4. Zvuk si vybereš výběrem APID, u progdvb, když klikneš pravým na kanál objeví se menu a v něm Channel property a tam vlevo nahoře vybereš a klikneš Apply. |
![]() Antonín |