| 21.01.2008, 21:59.15 | |
Vysílání programů Digi tv na plazmových a LCD teleProsím odborníky redakce a širokou veřejnost o radu, jelikož si chci pořídit plazmovou Tv a jsem abonentem Digi tv, zaslechl jsem názor v jedné prodejně, která se zabývá prodejem plazmových a LCD televizorů, že příjem této Digitální satelitní platformy je na těchto TV obrazově nekvalitní, špatný,čili , že satelitní signál této platformy není dobrý, zatím vlastním TV Thomson 50 Hz. Prosím o radu, kteří s tím mají zkušenost, děkuji foreigner |
![]() foreigner |
| 21.01.2008, 22:01.53 | |
RE: Vysílání programů Digi tv na plazmových a...Montoval som na obe TV. Jednoznačne dominuje Plazma. Moja skúsenosť: LCD 82 a Plazma 107 - plazma ako víťaz!!! |
![]() jklajban |
| 21.01.2008, 22:03.45 | |
RE: Vysílání programů Digi tv na plazmových a...Satelitní signál na této platformě je špatný. Čím dokonalejší televizi si koupíš, tím více to uvidíš. Až na to, že výbroné televize mají softy ve firmware, které obraz trochu zlepšují.Je úplně jedno, jakou technologii bude televize mít. Jde víceméně jenom o úhlopříčku a o schopnosti software nekvalitu vysílání DigiTV zakrýt. UPC není o mnoho lepší. Každému v prodejně ve větších městech mohou ukázat DVB-T - a to, co je v UPC nebo DigiTV, je horší. |
![]() Antonín |
| 21.01.2008, 22:11.14 | |
@jklajbanjasne a ked porovnas plazma a cinkular na 380 zapojenie hviezda/trojuholnik jasny vitaz je cinkular, taktiež porovnanie plazma kontra vyhrevne teleso znacky ORAVA zase pre zmenu vitaz plazma.kazdopadne Digi najlepsie ide na klasickom CRT 37 cm ( color oravan, mánes color) tam dokonca nie su pozorovatelne ani skoro pravidelne stvorceky na slovenskych programoch |
![]() Vlado Fogo |
| 21.01.2008, 22:23.21 | |
Vlado FogoAha kto k nám zavítal. Ja som porovnával Plazmu versus LCD, čítaj lepšie. Ja ntvrdím, že platforma Digi ide perfektne!!! |
![]() jklajban |
| 21.01.2008, 22:26.33 | |
RE: Vysílání programů Digi tv na plazmových a...Už jsem o kvalitě signálu Digi TV přečetl hodně a sám jsem byl zvědavý jak to bude vypadat na plazmě Panasonic 42px70ea,kterou jsem si minulý týden konečně pořídil. Abych pravdu řekl čekal jsem, že to bude horší. Možná nejsem náročný divák, ale zdá se mi,že tato plazma si s Digi TV poradí docela slušně. |
![]() mamir |
| 21.01.2008, 22:38.58 | |
@mamirNáročný divák nejsi 100%.Schodou okolností si jeden kolega koupil v týdnu tento model taky na sledování Digi TV a už to po tom zhrození vrátil.... |
![]() pat |
| 21.01.2008, 22:39.08 | |
re:jklajbanJednoznačně potvrzuji, že plazma je lepší, ale zároveň potvrzuji, že dokud nebudou všechny kanály HDTV, ať v UPC,CS LINKU nebo Digi, tak je to momentálně díky datovému toku a rozlišení vše hodně mizerné. Neočekávám, že Digi to bude nějak radikálně řešit, ale CS LINK by měl. Nova je v HD testu, ale ČT za kterou platíme 135,-Kč měsíčně se zmohla na 16:9. |
![]() George |
| 21.01.2008, 22:43.13 | |
Vysílání programů Digi tvJá sleduji DigiTv na CRT 82"TOSHIBA 100hz a obraz je dobry. No můj názor je že ještě není ta správná doba na robrazovače s vysokým rozlišením.( pro sat.příjem ) |
![]() jjos |
| 21.01.2008, 22:55.08 | |
@jjosMám naprosto stejný názor jako Ty.Bohužel lidi si to kupujou z důvodu že se to dobře nosí do schodů,pohodlně věší na zed,obraz je velký a vtáhne je prý..do děje atd...Ale to hlavní o čem Tv je a to je obraz !! je moc nezajímá. Ty lidi dodnes nepochopili že to jsou zobrazovače pro HD signál a nikoliv SD signál.. |
![]() pat |
| 21.01.2008, 22:55.32 | |
RE: Vysílání programů Digi tv na plazmových a...No obraz Digi/UPC není nic moc, obravdu ideální do úhlopříčky 51 cm. Záleží i na konkrétním programu. Mám na LCD vyzkoušené od 720p až po 1080i upscaling i klasický analog (SCART), rozdíl téměř žádný, stále mizérie. Asi jsem se nechal unést HDTV vysíláním :-) Každopádně programy např. z CSlinku jsou obrazově kvalitnější. |
![]() mime |
| 21.01.2008, 23:05.35 | |
re:jjosMáš pravdu, ale bohužel jsou lidi co momentálně řeší nákup nové TV a trend je jasný: LCD. Já mám v pracovně 82cm JVC a zdá se mně lepší než plazma v obýváku 106cm Fujitsu Siemens.Mně se osobně líbí nové 100Hz TV 82cm CRT s malou hloubkou.Ale to jste nikdo nezmínili službu O2 TV na LCD 82cm. To je vážně síla. Zlaté všechny zmiňované platformy. |
![]() George |
| 21.01.2008, 23:06.00 | |
patJe to o neiformovanosti lidí. píše se o Digitálním vysílání ( Digi. přístroje ) což je pro běžného občana matoucí |
![]() jjos |
| 21.01.2008, 23:10.09 | |
GeorgeMohu potvrdit bratranec má O2 TV na LCD 82cm Philips a obraz je super ( pro mne ) |
![]() jjos |
| 21.01.2008, 23:30.41 | |
Sony KDS55A2000Uhlopriečka 140cm s dikmore TV nadmieru spokojný,to čo tu čítam ake problémy robia plazmy a LCD 107 cm tie ja na tomto TV nemám R^ R^ R^ |
![]() NB501 |
| 21.01.2008, 23:31.09 | |
RE: Vysílání programů Digi tv na plazmových a...Mám LCD 94cm a obraz je celkem slušný, jsem s tím spokojený, minulý týden jsem měl možnost to vidět na LCD 82cm a uplně jsem se zhrozil. Neni LCD jako LCD, jak píše Antonín, záleží co v tom je za soft. Ideální je vidět příjem programů na konkrétní tv a na vlastní oči, ikdyž zdaleka ne v každým obchodě Vám vyhoví. Na rady bych tady moc nespoléhal-co člověk to názor. |
![]() Madness |
| 21.01.2008, 23:38.34 | |
re:jjosMusím Tě zklamat, ale já jsem to myslel negativně.To jsou občas dlažební kostky. George dříve napsal: Ale to jste nikdo nezmínili službu O2 TV na LCD 82cm. To je vážně síla. Zlaté všechny zmiňované platformy. |
![]() George |
| 22.01.2008, 06:04.54 | |
RE: Vysílání programů Digi tv na plazmových a...I SD signál je na plazme napr.Panasonic veľmi dobrý. Len musíš mať satprijímač s dobrým výstupovým obrazovým obvodom.Napr. spojenie Vantage 7100 a plazma Panasonic je výborné riešenie. |
![]() Milan C |
| 22.01.2008, 12:48.00 | |
GeorgeZajímavé to co jsem viděl byl krásný a ostrý obraz, žádné kostičky. Pravda, koukal jsem se jen pár hodin. Propojeno kabel HDTVps. to zařízení od O2 pěknej hlemížď + platby nic pro mne. |
![]() jjos |
| 22.01.2008, 14:22.12 | |
RE: Vysílání programů Digi tv na plazmových a...Televize Panasonic,na UPCdirect jsem se vydržel dívat tři dny teď O2 obraz o 100%lepší! |
![]() Neroslav |