| 22.01.2008, 11:43.10 | |
DreamboxDal som novy softver do dreamboxu,mam to nastavene na Astru 19,2, mam oficialnu kartu UPC a problem je v tom ze mi idu len volne programy, kartu mi to vobec necita. Nieco mam zle nastavene, ale neviem co. V com by mohol byt problem. Doteraz som to zvladal bez problemov, ale teraz som v koncoch.Dakujem za rady ak nejake budu |
![]() masto |
| 22.01.2008, 11:45.01 | |
RE: DreamboxNewcam config , radegast comfig, Mgcamd concig , aj to musíš mať nainštalované. |
![]() oneeeee |
| 22.01.2008, 11:56.38 | |
RE: DreamboxA co nainstalovat cardserver? |
![]() Hujer |
| 22.01.2008, 12:10.25 | |
RE: Dreamboxa ked pouzivam cccam 2.0.5 a neberie mi kartu co tam este treba aky konfig? |
![]() FAKAM |
| 22.01.2008, 12:57.36 | |
RE: Dreamboxcccam a configurak k tomu a melo by to jet natotata a bez dalsich uprav |
![]() bublajs |
| 22.01.2008, 13:28.47 | |
Dosáhni tedy pokroku..." Co chodí, do toho nevrtej ale jenom nespokojenost je hnací silou pokroku."1. Nenapsal jsi jaký image jsi instaloval a do jakého typu Dreama. 2. Nenapsal jsi, zda jsi připojen Dreamem na NET. Pro stahování addonů to může být důležité. 3. Udělal jsi si zálohu konfigurace Tvé poslední instalace v Dreamu ? Co nyní nezbytně potřebuješ, je cardsever a client. Když už jsi to takhle "rozvrtal" udělej to nyní pořádně a něco se přitom naučíš. Nechoď na kompromisy ! Instaluj si jako cardserver NewCS 1,31 a jako Clienta Mgcamd 1,27b. S další konfigurací je možné Ti poradit i pomoci, ale musíš odpovědět na ty vpředu položené otázky... |
![]() bob.r |
| 22.01.2008, 15:23.31 | |
RE: DreamboxKdyby neměl dělat kompromisy, tak radegast je asi lepší.Pro provoz jediné karty a navíc pro laika bude cccam asi nejprůchodnější řešení - viz bublajs. Docela by mne zajímalo, nač je člověkovi s kartou UPC dreambox...a stokrát omletá pravda je, že kdyby měl upraveného philipse, nebo nějaký openbox a další, byl by stokrát šťastnější. |
![]() Antonín |
| 22.01.2008, 19:35.45 | |
RE: Dreamboxcccam tam dej a ještě dotaz, proč si to kupujete když tomu nerozumíte ???já si taky nekoupím plnoautomatickou linku na opracování dřeva, protože tomu nerozumím, ale mám doma pilku a hoblík a s tím se snažím pracovat, blbej příklad já vím, ale už se mi to nechce mazat |
![]() pepiino |
| 22.01.2008, 22:20.57 | |
@antonintak chytraku, kdyz te to tak zajima tak ti to povim: tak asi na to ze ten clovek nemusi mat signal z astry 3a a je odkazany na upc a podobne nekvalitne plataformy kedze chce pozerat svoje rodne programy a na to ze clovek nemusi mat vela casu a radsej by si nahral nejake tie programy a potom si ich vklude pozrel ked sa da. urcite to nie je pripad dotycneho masta ale moj urcite. |
![]() ludo |