Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
22.01.2008, 16:54.32

Pravidla fóra

Když už se někdo, bez jejich přečtení (ze setrvačnosti z minulosti) na klíče začne ptát, nebo je sem vkládat, bych ještě pochopil, ale vy, co všem oznamujete, že je něco KO, si opravdu myslíte, že když nás to zajímá, tak na to nepřijdem? Neukazujete tím spíše svou neschopnost si je vyhledat sami?
Děkuji(věřím, že nejen za sebe)redakci za to, že tyto příspěvky maže. Dostanu se tak v této diskusi rychleji tam, kam potřebuji. Jinak hezký den, večer mám mariáš.
Jinak se omlouvám za příspěvek mimo téma. Doufám, že zbytečný snad nebude.
uživatel
Tomik535
22.01.2008, 16:58.37

souhlasím...

na to je dost jiných serverů, ať už českých nebo polských atd. ..
uživatel
mjosefm
22.01.2008, 17:26.28

souhlasím...

Nechtěl jsem zde vůbec psát,ale nedalo mi to.Plný souhlas s pisateli výše,jen mě zaráží,že se nikdo neozve/ v souladu s pravidly/ na klíče Polsat!!třeba dnes,Premiere 20.1. apod
uživatel
misut
22.01.2008, 17:31.21

@misut

Zle si pozeral.Prečítaj si pozorne pravidlá.Jedná sa o domáce nie zahraničné platformy.
Je zakázáno vkládat klíče nebo se na ně dotazovat, které umožňují neautorizovaný přístup k domácím platformám (především CS Link, SkyLink, Digi TV a UPC Direct).
uživatel
Milan C
22.01.2008, 17:49.41

Konec Paraboly?

Pokud se tu k problému dekodovaní/ne pirátskému příjmu-prosím rozlišovat!/bude přistupovat tímto způsobem,tak asi bude brzo konec www.parabola.cz neboť témata mají spíše klesající úroveň a kvalitu.Zaplať Pán Bůch Parabola není jediný server zabývající se satelitní tématikou a teď mi můžete dát banana.
uživatel
jisterpy
22.01.2008, 17:51.50

jisteeee:-)))

budeš chodit na cssf forum? tak běž...tam je takovej bordel v příspěvkách a organizaci stránek,že větší už jinde být ani nemůže! :((( :))) Rv R^
uživatel
cb21
22.01.2008, 17:52.29

Jisterpy

Jsem s Tebou.
uživatel
mirecek
22.01.2008, 18:03.27

@cb21

Jsem už plnoletý a svéprávný tak mi nemusíš radit kam mám chodit/ale jestli tu potřebu máš tak raď manželce nebo dětem/Jinak si to užij.
uživatel
jisterpy
22.01.2008, 18:18.14

ano pane

radit nebudu kord tobě...neb se s tebou i vsadim,že sem bude chodit vždy nejvíc lidí,bo je tu pořádek bit s jakousi příchutí "třešniček"ale něco za něco....ono jak to říkal Dvořák v Baronech? pořádek musi byť,tak je to správné....a zde ten pořádek je
uživatel
cb21
22.01.2008, 18:20.56

jisterpy 17:49

nie, prave naopak .. ma to tu stupajucu uroven resp. je tu taky poriadok, aky ma na dobrom diskusnom fore byt
uživatel
feri33
22.01.2008, 18:21.51

Milan C

To máš sice pravdu,že toto je uvedeno v pravidlech fóra.ale antipir.zák.který u nás platí mluví toto:Protože nyní už je trestné i podávání informací a umožnění (i nepřímého) přístupu k návodům k takovému příjmu.Tečka.Takže trestné je i PW,Polsat......A kdyby se do toho org.daly/je jich ale málo,tak tě klidně jak v Německu,Rak.apod.vyhmátnou a vyjádření,že ses řídil-pravidly-ti ja na nic a myslím i na Slovensku :))) :) :)
uživatel
misut
22.01.2008, 18:22.20

cb21

predbehol si ma ... mal som to trochu skor napisane, ale neskor odoslane :)))
uživatel
feri33
22.01.2008, 19:20.00

cb21 a feri33

O.K. chlapci -máte pravdu.Oběma se veřejně omlouvám.Ale nedá mi se s Vámi rozdělit o můj nápad: což zakázat internet a přístroje s možností EMU prodávat na poukaz/nebo opět zřídit prodejny jako byl Tuzex,tam je prodávat za slušnou cenu-dejme tomu od 60.000 výše.A opět dělat kontroly na hranicích aby si to nějaký pirát nepřivezl z Německa nebo dokonce z Polska.
No tak jsme se zasmáli/Vy asi ne/a na Chorvatech najdete vše co potřebujete-nutná registrace
uživatel
jisterpy