Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
23.01.2008, 12:58.47

Fergusoňáci poraďte-Ferguson A6823(new soft_Arion)

Docela zajímavý soft. Jde mi v něm vše co má. Je zde i možnost používat titulky (např. NatGeo Wild) což např. Technocoms vůbec nemá, karta Gital s ním chodí také v pohodě. Nevíte někdo jestli je možné (a pokud ano, tak čím) nahrát titulky k filmu? Zkusil jsem nahrát titulky přes TXT2IRSv04.irs a hlásí mě to chybu..................
uživatel
333
23.01.2008, 13:25.46

RE: Fergusoňáci poraďte-Ferguson A6823(new sof...

Mám dvbextreme AF7 a tím TXT2IRSv04 tam nahrávám soubory s koncovkou irs a šlape, pokud to podporuje titulky musíš tam mít v titulkovém menu synchronizaci,start, velikost tit. apd. Fak to má podporu titulek k filmům,vím že to maj jen dvbextreme softy. Jestli jo tak si je možná špatně zkonvertoval?
uživatel
klokan
23.01.2008, 13:40.03

AF7 jsem používal doposud s max. spokojeností, jen tento soft neumí Premiere. Vyzkoušel jsem různé softy ale kromě dvbxtreme žádný nemá možnost titulkování, proto mě zaujala tato možnost u tohoto softu a např. na NatGeo fungují normálně v češtině. Nevím jestli je ještě jiný prog na nahrávání tit. kromě TXT2IRSv04, ale mám dojem, že si tento prog. s Arion A6823 moc nerozumí, nebo tu možnost prostě nemá, proto se ptám jestli s ním nemá někdo více zkušeností.
uživatel
333
23.01.2008, 14:15.22

Určitě titulky neumí (myslím ty nahrané k filmům) mělo by to jít poznat z menu.
uživatel
klokan
23.01.2008, 14:41.42

Asi neumí, ale kde je u dvbxtreme napsané v menu že je umí. klokan Ty jsi ten soft někdy zkoušel, nebo usuzuješ čistě hypoteticky.
uživatel
333