Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
24.01.2008, 11:18.24

RE - Upozornění - Téma Digi KO

Nejsem moc právně vzdělanej, ale myslim si, že když se hovoří o vraždě, tak to ještě není vražda.
uživatel
chinda66
24.01.2008, 11:26.24

@chinda66

Ani mne sa velmi nepaci, akym smerom sa pobera toto forum.
V podstate tu je cim dalej, tym viac tematov o nicom a ked chces vediet nieco fakt vazne, nik ti nevie, alebo nechce pomoct.

Co sa tyka hexa cislic, rozhodli sa tak, ako sa rozhodli. Ak ma niekto zaujem najst keys myslim, ze si ich pozrie inde.

Len nechapu, ze pravidla su sice dobre, ale do urcitej miery. Ked sa stavaju pravidla diktaturov, navstevnici stracaju zaujem navstevovat take forum.
uživatel
palces
24.01.2008, 11:40.02

RE: RE - Upozornění - Téma Digi KO

:D Inak akurat citam forum...predosle dni...a pozerm, ze asmotny uzivatelia si zacinaju pytat sami ban :D

To kde sme uz dosli?
Co este potrebuje prevadzkovatel tohoto fora, aby pochopil, ze tymto smerom cesta ku spokojnosti navstevnikov verzus poskytovatela nevedie???
uživatel
palces
24.01.2008, 12:08.20

je vidět že od listopadu roku 1989 se nic nezměnilo
uživatel
nitram21
24.01.2008, 12:14.33

reakcia

prosim vas preco to takto riesite ?Ved preco ma dostat clovek banan za to ze napise zmenu na Digi,ved ine platformy tu takto niesu kritizovane.Ak sa ma to uberat tymto smerom naco nam je toto forum ,zrusme ho.Nezakazujme si co je inde povolene.Nic sa tymto neriesi.Ved nikto neponuka nic nelegalneho,samotne kody nikomu nepomozu. Ludia zobudte sa!!!!!!!!!!!!!!!
uživatel
easy
24.01.2008, 12:18.27

me zase nebavi prolejzat kupy balastnich temat igi koko a pomozte nejde igi, emu nejde poslete klice koko a nebo jine koko uzivatelu kteri maji asi dojem ze tohle je forum pro toto tema urcene. provozovatel tohodle fora z toho take asi neni nadsen ze se to zvrhlo a zjevne mu o takove navstevniky nejde. k reseni takovych temat jsou jina fora.
uživatel
bublajs
24.01.2008, 12:40.42

a na co ma byt potom toto forum?

Som nerozhodny, chcem si kupit novu TV vyberte mi ju vy?
Alebo neviem, co si mam nahrat do satelitu, tak najlepsie by bolo, keby ste mi to prisli nahrat vy?

Ja uz nechapem, co chcete.
alebo rozpravat o tom, co keby sme presunuli CS Link na inu druzicu...
Piste SC Lininku, nech nam daju taku a taku TV...?

Robte co chcete. Vlasne mne to je jedno.
Ak nieco chcem, google existuje a existuju aj kvalitne fora, kde zatial nedoslo ku diktature...

:fuming:
uživatel
palces
24.01.2008, 12:53.25

upozorneni-tema Digi ko.

dobry den.vzhledem k tomu ze jsem neobdrzel odpoved od redakce parabola.cz rozhodl jsem se ze mail zaslany redakci zverejnim na tomto foru.dobry den.predem chci pozdravit a poprat mnoho uspechu v novem roce.chci reagovat na vas zakaz publikace klicu v diskusnim foru.s vasim rozhodnutim lze souhlasit i vam oponovat.tento staronovy fenomen prijmu podporujete reklamou nabizejici zbozi ktere umoznuje emu i vkladani klicu,na druhou stranu ho zakazujete. samozdrejme kdo bude chtit klice jsou na internetu.devadesat procent dotazu se tyka emu i klicu.to byste tuto rubriku musely celou zrusit. co se tyce sat prijmu je emu i keys ozivenim tohoto trhu po dlouhe dobe.proda se mnoho techto prijimacu a modulu,vyplati se vam reklama,lide budou spokojenu. jenom nakonec. kazdy kdo ma zarizeni zaplatil za nej od 3000,.kc - 10000,.kc , tak proc by se nemohl dotazovat..... pokud se na problematiku podivate do dusledku,vydelaly vsichni. .prosim na toto neodpovidejte berte to pouze jako moji odpoved na nazor parabola.cz.....dekuji jirka jablonec.
uživatel
vanspeed
24.01.2008, 13:00.33

upozorneni--tema Digi ko

pouze pro doplneni.z kazde registrace na internetu profituje provozovatel. je to stejne jako vase soukroma adresa.je to kontakt pro reklamy .a za toto se plati. dekuji jirka jablonec
uživatel
vanspeed
24.01.2008, 13:04.56

vanspeed: pokud se ti to nelibi tak sem proste nelez a ostehuj se nekam na sibir. kdyz nedokazes dodrzovat regule tak si najdi misto kde to je takove chovani normou !!! a svoje radoby uvahy odkud kam tecou penize a jak si nech pro sebe, pac to je dost silnej ulet, bohuzel do nejaky scifi
uživatel
bublajs
24.01.2008, 13:06.29

@vanspeed

takze sa im oplati aj zablokovat pre nejaku hlupost jeden nick.
Ak si ta osoba vytvori novy, maju akoze noveho clena...
Dobra politika. Rv
uživatel
palces
24.01.2008, 13:27.59

@vanspeed

pocuj ved mozme urobit dohodu nie: napis mi na PM tvoju skutocnu adresu a ja ti na zaklade nej zariadim a zaplatim webhosting v CZ alebo SK na jeden celucicky rok, rozbeham diskusne forum a tam si mozes hadzat vsetky mozne kluce od Digi tv pocnuc po hasák konciac.. ale ma to jeden hacik. pokial niekto z policie alebo ineho organu zacne nejak konat vo veci piratskeho prijmu poskytnem mu vsetky tvoje udaje presne tak ako to robi kazdy prevadzkovatel hostingu. suhlasis a ides do toho, ci budes opat vypisovat kraviny kade tade ?
BTW: toto ponukam kazdemu co ma tu na parabole velku hubu o demokracii a skutek utek
uživatel
Vlado Fogo
24.01.2008, 13:40.34

Do redakcie som im písal mail aj ja, lebo som nechcel hádzať moje názory na toto fórum a tých čo ho moderuju tu. Odpoveď, alebo rekcia žiadná :-/
Vodu kážu, víno piju - min. čo sa týka nadávok a vulgarizmov ;P
uživatel
stano1
24.01.2008, 14:14.16

@Vlado Fogo

Poniektorí tu majú veľkú hubu o Azšrote a furt nič...

Alebo:
Fogo vyje a AzBOX ide ďalej... :-)
uživatel
edmund
24.01.2008, 14:31.50

to forum predava sat. techniku ??? Asi nie ???

Myslim si ze, forum je nieco ine nez tento web. Ked sa nemoze hovorit o tom co zaujima drvivu vacsinu na tomto fore a to su k**s a emu na kodovane stanice tak nech toto forum zrusia a robia reklamu na predaj oficialnych kariet a sat. zostav. A suhlasim s nazorom, ze dost ludi tu tym menej skusenym nechcu radit a povacsinou ich zosmiesnuju. Samozrejme cest vynimkam...
uživatel
Miko
24.01.2008, 15:31.03

len na okraj tym, co su proti akemukolvek zverejnovaniu klucov..jasne kazdy by si mal kupit dany paket a pozerat legalne.. u zahranicnych..prem a pod. to vsak legalne nejde.. Di.. ide ale aj tak tu ludia chodia preto, aby sa dozvedeli ako ich ziskat.. ked si kupis domov pristroj aj so vsetkymi platenymi sluzbami a tudiz tie kluce nepotrebujes,.... tak ani nepotrebujes chodit na nejake forum,.... proste si sed pred telkou a vytesuj sa.. Ale forum je o tom, aby si sa na nom nieco dozvedel...takze by to tu podla mna malo byt...
uživatel
jdodo
24.01.2008, 16:27.59

@vanspeed: Clovece tobe nerozumim, pises mejl do redakce, kde vyplakavas nad vsim a na zaver napises at ti neodpovidaji. No a ted chces odpoved. A co tak zajit k doc. Chocholouskovi pro nejake prasky ? Anebo zkus se ridit doporucenim bublajse, ten to napsal pekne a mas po problemu.

Ale nejlepsi je nabidka o Vlada, doufam ze se prihlasi hodne zdejsich vyplakavacu. Tohle forum neni zadny dobrocinny spolek, na vsechno je treba si tvrde vydelat, nikdo Vam nic zadarmo dnes neda ...
uživatel
007
24.01.2008, 17:16.31

už ma to štve každý chce všetko zadarmo!!! nechcem taký satelit, lebo od Digi to mám zadarmo / montáž / teraz ani nemusí platit 290 Sk/ 260 Kč, tak nech sa každý posnaží a nechodí kurna plakat sem, nič si neprečítá a hned sem šlahne vlákno : chcem klúče a pod. je z toho smutno.
uživatel
pepiino
31.01.2008, 21:33.35

Uz je to tady

Trvalo me to dele a uz jsem pochopil a davam za pravdu V.F a 007 , poradek musi byt to uz kdysi nekdo rekl , co koupit jak koupit ,co se toci a netoci, kde je orbit a co tam bezi a otom to je , satel-poradna a ne klice a figle a usetrit par kc ,tak to ne sou, preji vsem at radost a laska v srdci zustanou .
uživatel
badera