Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
26.01.2008, 12:18.57

Digi bez problémů????

chci se jen zeptat, nez polezu na střechu, Digi jede v pohodě??? Mám Ferguson 7318 a mám vypadky z ničeho nic. signál mám cca 80 procent a v mžiku je tam nula, po sekundě to naskočí a pořád tak dokola. Asi bude pohlá parabola, ale jen se chci ujistit, než začnu vytahovat ten těžkej žebřík na střechu :-)))
uživatel
lopro
26.01.2008, 12:25.12

RE: Digi bez problémů????

vše v pohodě
uživatel
MARCO
26.01.2008, 12:30.41

Máš na téparabole ještě další konvertory? a nebo pouze jeden?
Blbne to na na všech ostatních?

Zkontroluj konektory a všechny spoje od přijímače až na střechu.

Když se ti pohne parabola, tak se závada sama neopraví. Pokud je pohnutá do boku tak se může pohnout vlivem větru.
Pokud je parabola skloněná dolů, tak signál kompletně zmizí a dokud to neopravíš tak se signál neobjeví. Neexistuje možnost jak chvíli signál je a potom zase není.
Můžeš zkusit vyměnit konvertor - jestli není vadný.

Záleží na tom, od kdy to zlobí. Musíš vysledovat s čím souvisí změny signálu. (počasí, určitá doba, ...).
uživatel
colombo
26.01.2008, 12:38.58

to colombo

když se měnili klíče tak tady byl větr, vypadky tam byli, další dva dny to jelo bez problému a dnes zase, takže si myslím, že parabola lítá do boku a nebo jak jsi psal, ty konektory. Zatim dik, já lezu na střechu.
uživatel
lopro
26.01.2008, 13:31.16

U fergusona niekedy pomoze na chvilu vytiahnut zo zasuvky, a potom ide uz O.K.
uživatel
marek66
26.01.2008, 16:31.58

Ja by som povedal že LNB pomaly končí.
uživatel
robina2
26.01.2008, 16:51.40

Já osobně mám taky Digi a LNB Diavolo quad,mám je všechny zapojené do přijímačů, 1-humax original Digi,2a3-hyundai original Digi twin a poslední Golden Interstar 8700CRCI Premium,jak byl zapojený jen Humax Digi,tak byl signál 99%,ale jakmile jsem začal napojovat další rec,tak signál klesl až na 50%.Taky jsem to procházel všechno dokola a na nic jsem nepřišel,tak nevím.A LNB je nové,sice mám toroidku 90 a mám tam ještě 4 LNB.
uživatel
mrakodrap
26.01.2008, 23:15.29

Pokial ti to robi nepravidelne tak je to asi vplivom počasia / vietor / zrejme asi rozladena parabola alebo koaxialom - f konektor, tam hladaj na začiatok chybu.
uživatel
korok