Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
27.01.2008, 10:50.55

Prosím, jak to je s HD televizory ?

Včera jsem v Drážďanech sledoval několik HD televizorů 82 cm v cenách od 700 do 1400 EUR. Včšechny přenášely program Discovery HD _ už to mne překvapilo.
Dávali zrovna nějakou reportáž z betonování na velké stavbě. Samé armovací sítě a spleti traverz. Kamera létala dost akčně sem tam.
Pokud se zklidnila, byl obraz na všech televizorech OK, ale při rychlejším pohybu se stával obraz na těch levnějších nepříjemným, dokreslovat stačila jen ta nejdražší, u které, jako jediné byl údaj 3 ms. Asi mi něco uniklo, mohl by mi někdo vysvětlit, jak to s těmi levnějšími televizory je ?
Nikde jsem se to nedočetl. Děkuji.
uživatel
Nervoš
27.01.2008, 12:45.26

RE: Prosím, jak to je s HD televizory ?

Vždy se nejdřív zeptejte,jaký do TV pouští signál a jak ( AV kabel, koaxiál, ... ),důležité je nastavení TV. Potom se dá o tom diskutovat.
uživatel
CES
27.01.2008, 14:28.34

Je nadmíru jasné že v obchodě, bude vždy nejlepší obraz na nejdražší TV, protože by je neprodali a na levných moc nevydělají, osobně si myslím že rozdíl mezi 0,3 a 0,5ms, nemůžeš pouhým okem postřehnout. To bude jako šumová čísla u LNB, kdejaká sračka má 0,2dB.
Pouze můj názor, pokud se mýlím dobře mi tak. :((
uživatel
poky1
27.01.2008, 19:06.42

Nemáte prosím někdo dobrý odkaz na počtení o parametrech těchto televizorů ? Díky.
uživatel
Nervoš
28.01.2008, 14:36.52

www.tvfreak.cz/forum
uživatel
filas1
30.01.2008, 15:57.05

No ono u LCDek to uz neni ani tak o tom case jak o tom jak je ta bedna vybavena. Nektere maji dopocitavani pohybu 100Hz a podobne funkce, ktere se u ruznych vyrobcu pojmenovavaji jinak. Tu funkci 100Hz, ktera funguje maji az ty drazsi, pro 40 palcu cenove asi nad 45.000Kc, ale ono se to furt vyviji a ceny padaji ...
uživatel
petrprv