Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
27.01.2008, 17:55.21

V jakém jazyce je MTV na kartě MTV Unlimited?

Jestli neprodloužím předplatné UPC, tak uvažuji o tom, že si koupím samostatné MTV (TECHNISAT- MTV Unlimited). Rád bych věděl, jaké s tím máte zkušenosti a hlavně, jestli je MTV v angličtině, nebo němčině? MTV Base, Hits atd. budou asi určitě v angličtině, ale u hlavního programu si nejsem jistý.
uživatel
eduard
27.01.2008, 18:28.29

eda

S tím jazykem Ti neporadim,ale myslim že to bude angličtina.Jen dodám,že v tomto balíku je absolutně nejhodnotnější dvojice kanálů VH1.Bez nich by to bylo neprodejné.Koupil jsem to před rokem otci a ten na nic jiného nekouká.Jasně,můj otec/1951/ je jistě jiná generace než Ty,ale stejně....
Pokud to budeš pořizovat,tak se ozvi,věnuji Ti novou neaktivovanou kartu Technisat Radio.
Nevim kolik ušetříš,ale každá stovka dobrá....
uživatel
Saxon
27.01.2008, 18:55.06

zdar S,

už jsi v práci, kolik to je?
uživatel
poky1
27.01.2008, 18:58.04

RE: V jakém jazyce je MTV na kartě MTV Unlimit...

5:O Prusek už sedí....
uživatel
Saxon
27.01.2008, 19:01.33

no tě pic, já chodím přikládat a kontrolovat teplotu, voní to už všude :)
uživatel
poky1
27.01.2008, 19:03.40

Díky za nabídku i odpověď. No nevím jak tě kontaktovat, ale zatím o tom stejně jen uvažuji - zadara bych to nechtěl, alespoň aby bylo na pivo. :-) Jsem mladší ročník, ale sám si občas rád zavzpomínám, takže na VH1 taky mrknu. Ono tam možná ani MTV nebude - podle tohoto textu by se za něj muselo platit extra:

MTV Music

Prémiový hudební kanál bez mluveného slova a reklam. Jeden videoklip za druhým. Program je v rámci promo akce vysílán v rámci balíku MTV Unlimited bezplatně. V nejbližší době akce skončí a program bude přístupný jen diváků, kteří si jej doobjednají.

---
V těch kanálech MTV už začíná být zmatek, já původně myslel, že to je ten, co je na UPC, případně nějaká německá mutace.
uživatel
eduard
27.01.2008, 19:04.11

už přilétl kanár....
Jak to vipadá u tvého G.I. s délkou butování při startu?
Je to stále takový lenochod?Jak to komunikuje s TaT?
uživatel
Saxon
27.01.2008, 19:05.51

vypadlo mi špatné písmenko.
uživatel
Saxon
27.01.2008, 19:08.30

eduard

Konkakt Ti pak předám,na tu nabídku se musim podívat u táty,přehled o tom nemam,jezdim tam akorát v neděli na oběd.
Zatim zda.r S
uživatel
Saxon
27.01.2008, 19:10.18

start je furt stejnej a TaT na poslední verzi firmware trvá cca 4-5 sekund, předtím rychlovka, ale nebylo plně funkční AU, generovalo to první znak chybně, s Gitalem by to prý mělo být v pohodě, jenže tu jsem někam dal a zatím jsem jí nenašel, ale zejtra snad uklidím a najdu ji, pak dám vědět, na cssf psali, že by to mělo být normální.
uživatel
poky1
27.01.2008, 19:12.16

děkuji a poslouchej CRO1.S ;)
uživatel
Saxon
27.01.2008, 19:16.28

ha há :laughing: mexické vlny, vy válíte.
uživatel
poky1
27.01.2008, 19:22.08

akorát ty modulační linky stojí za ho...!Techniku tu mam jako bejk,ale vedení jak za krále klacka.Snad se někdy dočkám Q kvality až na Vynohrady.
uživatel
Saxon
27.01.2008, 19:35.42

U nás je vítr, že mám strach aby mi konzola na paraboly nevyvalila štít, mám to prošroubované skrz zeď a ta 100 se klepe jako smažka při absťáku. Jdu zkontrolovat teplotu do udírny. ;)
uživatel
poky1
27.01.2008, 19:40.08

Paket MTV unlimited

Vsetko anglicke mutacie : Hits,Base,MTV2,VH1 a VH1 classic. Plus este MTV music bez reklam len hudba.
Tento paket neobsahuje MTVeurope, teda verziu dostupnu v SK a CZ kablovych sietach a DTH platformach.
Pokial ti kartu moze niekto registrovat cez net na DE obcana , ziskas bonus,napriklad : 3 mesiace MTV gratis. Objednat lacnejsie sa daju karty aj kupony cez net, staci si dat len do google a vyhladat si, lebo niektori srandisti chcu na SK zato napriklad aj 3500 Sk...
uživatel
peto75
27.01.2008, 20:08.02

@Saxon

Tak s gitalkou je to stejné, dělá to až ten poslední soft, jinak my asi zase necháme nějakej bodík na Kladně. :((
uživatel
poky1
27.01.2008, 21:15.33

no a nejsou to defakto stejné MTV kanály, co máš v UPC ?
uživatel
SID
27.01.2008, 22:30.46

SID: No jestli to chápu správně, tak jsou stejné až na to, že na UPC je MTV Europe a to tady není, ale v čem mám zmatek, jestli to MTV (jen klipy bez reklam a povídání) je v tom paketu Unlimited, nebo jak jsem tady kopíroval text, že se to musí dokoupit - a pokud ano, tak jak a za kolik. Jako dát UPC prodloužení předplacenky do 3 stovek, tak o tom neuvažuji, ale takhle váhám, jestli to za těch 460 prodloužím ... jasně, že těch 160 Kč je jeden doutník, ale to bych si mohl říkat donekonečna a mohlo by to dopadnout tak, že bych platil za blbou TV dvojku měsíčně. A na to, jak na to koukám málo ... 460 pro UPC, 170 pro Gital za HBO a ročně to máš 7 a půl klacku jen to hvízdne. :-)
uživatel
eduard
28.01.2008, 09:41.58

programy jsou tam tyto :
http://www.mtv-unlimited.de/
uživatel
SID
28.01.2008, 20:56.18

Běž do EMU a máš to zadarmo - pokud ti jde jen o MTV Music
0503 00 B0C15C9D0C47B9880E103009AB35B2DA
uživatel
Standa2
29.01.2008, 00:39.11

Stando díky (bez ironie), ale než hledat kódy a aktualizovat to, tak to raději ty čtyři kilča a něco. Ono to je pár kaček, ale jde o to, že na TV nemám moc času ať už proto, že jsem docela zaneprázdněný, nebo proto, že preferuji jiné činnosti, tak si říkám, jestli to za těch 7 klacků ročně vůbec užiju. Třeba za komunikaci (hlas + data) dám minimálně trojnásobek a tam nemám nad čím přemýšlet ani na sekundu ... i když bych tedy jednou za čas měl chuť vyhodit všechny elektronické krámy z okna a vrátit se o pár let zpět. :)))
uživatel
eduard
29.01.2008, 13:27.04

Jasný, OK.
uživatel
Standa2