| 29.01.2008, 15:48.41 | |
Mizerie signálu DigitvPánové nezaznamenali jste zhruba od včerejška značný úpadek signálu paketu Digitv ,upozornuji že jen na některých kanálech jako např. CT 1,CT24,Spice atd.a to i při dobrém počasí při nepřízni to už ani nemluvě.Chyba je zjevně na jejich straně protože dosud mě to šlo ok až na dřívější výpadky. Zajímalo by mě co porád s tím šachují,připadá mě jakoby lepili vlaštovčí hnízdo u ostatních paketů které sleduji jsem oslabení signálu nezaznamenal.Používám ofsetku Gregory system 65cm která se téměř vyrovná klasické 80 a LNB 0,3 Invocam /přírubový/ |
![]() DVB |
| 29.01.2008, 16:41.10 | |
Mizerie signálu DigitvTak nějak jsem nepochopil,cos´napsal novýho,nebo poučnýho,jen sen zanášíš averzi na to co sleduješ načerno a ještě po tom pliveš. |
![]() háb |
| 29.01.2008, 17:04.06 | |
RE: Mizerie signálu Digitvjak píšeš "téměř" pro Digi je 80 nutná, proto jí dodávají |
![]() alda10 |
| 29.01.2008, 17:07.54 | |
To: hábTak to tedy nevím co je na tom nechápavého,konstatuji to co jsem zjistil za negativum a chtěl jsem vědět proč tomu tak je nic víc ,jinak nevím o čem mluvíš žádný /sen/ ani sem jak píšeš nezanáším averzi protože mě je sledování Digitv ukradené ,jen to sem tam projdu aby řeč nestála a pouze se opět ujištuji o mizerné kvalitě signálu i obrazu,naštěstí se mám na co dívat v daleko lepší kvalitě s lepším výběrem pořadů to můžeš být klidný.Na to se totiž nehodí dívat zadarmo ne tak za prachy. |
![]() DVB |
| 29.01.2008, 17:09.38 | |
RE: Mizerie signálu DigitvNeviem prečo stále má niekto problémy zo signálom, ja som zainvestoval dal som to na Gibertini 100 cm poriadne doladil a ide to maximálne super a bez problémov. |
![]() Tami |
| 29.01.2008, 17:14.10 | |
To:alda 10No to už je daleko serioznější odpověd ,ano souhlasím s tvým názorem ale mám dojem že při špatném počasí se musí příjem podstatně zhoršit i na 80.Jak říkám natočím to na thor pouze sporadicky ale nikdy jsem nepozoroval takové rozdíly signálu na tomto jednom paketu,je zajímavé že na ostatních jako madarském,rumunském,chorvat. to jede docela obstojně.Ano dříve v prvopočátku to také tak kolísalo. |
![]() DVB |
| 29.01.2008, 17:33.04 | |
RE: Mizerie signálu DigitvJa to mám stabilne na všetkých transporderoch signál na 98 % a to aj v tom veľmi prudkom daždi mi to klesne len na nejakých 70 % a ide to super.Naozaj sa oplatilo zainvestovat do Gibertini 100 cm a je to fakt už kvalita.A aj Digi je pri tejto parabole naprosto bezproblémové a spolahlivé a ide stále bez výpadku. :8) |
![]() Tami |
| 29.01.2008, 17:39.49 | |
RE: Mizerie signálu DigitvDobrá parabola je náš základ od kterého se odvíjí vše.Myslím,že mám pravdu nebo ne?Já osobně jsem vsadil na toroidku 90 a nemám problém s ničím. |
![]() mrakodrap |
| 29.01.2008, 18:03.29 | |
To:TamiNo tak to potvrzuješ mé tvrzení,totiž u 100 antény aby při dešti šel signál až o téměř 30 % to je dost pokud máš dejme tomu 80 tak to by bylo na ca 60% a to je už na hranici příjmu mě to spadne u extrémního deštivého počasí až na 56% a to už začíná kostičkovat.Já znova podotýkám že každý kanál na Digitv má odlišný signál,ostatní mě jdou také v pohodě a pořád se to zřejmě snad každou hodinu mění a to je na tom to zarážející.Ostatní pakety přijímatelné v evropě chytám naprosto v pohodě s 85% z čehož jednoznačně vyplývá že zmíněný transpondér vysílá malým výkonem a to ještě pouze u paketu Digitv cz zbytek paketů jde celkem slušně. |
![]() DVB |
| 29.01.2008, 18:34.13 | |
RE: Mizerie signálu Digitvs 60kou parabolou mi to za deste vypadavalo, pak jsem koupil nakou suntoidni 80ku a jeste vic suntoidni twin konvertor a kvalita signalu mi na globu u nejhorsich transpoderu klesne za spatneho pocasi ze 75 max na 70.. |
![]() Mirectec |
| 29.01.2008, 18:41.32 | |
RE: Mizerie signálu DigitvDocela mně pobavilo 65cm která se téměř vyrovná klasické 8065 = 80 :bigeyes: |
![]() alda |
| 29.01.2008, 18:42.11 | |
RE: Mizerie signálu DigitvSe signálem problém nemám to je fakt,ale mám problém sám se sebou a to je horší |
![]() mrakodrap |
| 29.01.2008, 20:27.21 | |
To :aldaNo to tě pobavilo poněvadž jsis bud nepřečetl pořádně můj příspěvek ,nebo neznáš typ antény systému gregory kterou jsem uvedl.Až se totiž s touto anténou blíže obeznámíš zjistíš že do zábavy máš daleko.Tato anténa má totiž ještě jednu dodatečnou anténku namísto LNB jak u běžné ofsetky ,také bys ji asi nezaplatil poněvadž je dosti drahá, trochu zalistuj do literatury,případně netu a dozvíš se více. |
![]() DVB |
| 29.01.2008, 22:25.01 | |
Re: DVBNo coment;P |
![]() alda |
| 30.01.2008, 14:08.44 | |
Re:aldaNo to s tebou opravdu souhlasím je to No coment ovšem na tvé straně :takže tě trochu budu muset obeznámit s touto anténou pomocí linku :http://www.satshop24.de/satshop24_s/gregory_masterfocus_baugleich_grundig_kr.htmlmožná se ti pak trochu rosvítí v hlavě když jsi o tom vůbec neslyšel. |
![]() DVB |
| 30.01.2008, 14:13.59 | |
DodatekNebo také zde :http://satlex.de/de/satcom_gregory-pic_12.htmlPříště než nějakéj blábol pošleš do fora tak se raději napřed přesvědč když o této anténě nemáš páru a pak mudruj. |
![]() DVB |