Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
29.01.2008, 17:09.30

neodbytné Digi Tv

Byl jsem mezi prvními co si zažádal o Digi Tv. V té době jsem si naivně myslil ,že se na vánoční svátky budu pyšnit parabolou Digi Tv na své střeše,ale mylil jsem se.Po roce ani ne už doufaní mi sousedka nabídla kontakt ńa montážníka Digi Tv ,souhlasil jsem s její aktivitou a cekal na montáž.PŘIJEL .Ale nepodařilo se mu najít signal a spěchal jinam .Do té doby od Digi Tv se mi nikdo telefonicky neozval.Asi po 5 mesících co u mě byl slavný montážník jsem měl telefonický kontakt z Digi jestli mám zajem o montáž ,slusne jsem jim naznacil ze jiz funguji na Cs-link ,ktery jsem si sam instaloval a ze o jejich montažníka nestojím.domluvil jsem se ze moji objednavku (asi 15 mesicu) stornují.Netrvalo to ani mesic a ozvali se znova meli zajem montovat ,to me jiz zacali lest na nervi tou vlezlosti ,kdyz jsem potreboval nebyli a ted ,at mi daj pokoja stornujou to a medaj klid . Jo (nevhodné slovo) dneska mám telefon z Brna od Digi Tv a ze tam mam objednavku na montaz a jak to pry vypada jestli nemam zajem.A dost uz nemam slov ted se muzete vyjadrit vy na ten jejich bordel.Ani to nepocitam ale nebudou to jiz dva roky cojsem chtel Digi ? ted mi nesmi ani zavolat jak jsem alergicky na jejich nabidky.
uživatel
fram
29.01.2008, 18:06.45

RE: neodbytné Digi Tv

Digi=Digi hold rumuni sa nezpruuu Rv
uživatel
hopkok
29.01.2008, 19:52.30

Problém hlavně momentálně je v tom, že nemají zboží. Jako dealer už zase čekám 14tý den na zboží, nemám co montovat a denně mi chodí se zaregistrovat spousty nových lidí. I když jsem jejich ofiko dealer, serou mě pěkně!!!!
uživatel
Dejf
29.01.2008, 22:35.36

jo jsou to hovada, potvrzuju, nic není a čekat a čekat a sem se na ně vys... Když sem chodil po "montážnikách" opravovat a pomalu zadarmo !!! A cilová skupina je na zvraccení. No když je to zadarmu, tak mu bl-bovi ani napit vody nedáme !!!! ZADARMO !!! tak zadarmo. A hloupý národ je tolik jiných kvalitnějších možností .....
uživatel
pepiino
29.01.2008, 22:59.18

dealearske extempore... :))) Pani dealeari - podpisali ste zmluvu aj s parabola.cz? divna stranka.. 90% dealearov sem chodi po rozumy, vyplakavat a stazovat sa. Tam hore - na zaciatku, bol vas byvaly zakaznik, ktory si musel vdaka vasim odbornym schopnostiach pomoct sam. Zatial montujte prijimace s emulatormi- ako na to sa na tejto stranke dozviete. Ta cielova skupina- z ktorej vam je tak zle, vam to mozno aj zaplati.
uživatel
grantec
30.01.2008, 10:11.58

ty šeš nějakej chytrej...
uživatel
kuldan
30.01.2008, 10:25.59

to Fram:
Preco si to s Digi neurobil tak, ako pises s CS-linkom.
Mal si si od montaznika zobrat pred dvomi rokmi set, namontovat sam a dva roky by si pozeral.
Ale s tym otravovanim to uznavam, to je na nervy.
uživatel
jao32
30.01.2008, 12:12.00

to grantec

ja osobne nepláčem, ale máš pravdu s tým kolko "dealerov" sem chodí pre klúče a núka zákazníkom EMU. Dokonca to predávajú ako komlet za nemalé peniaze s HBO,.... Ked skončí EMU tak som zvedavý kam sa schovajú, za každú zmenu keys si účtujú 300 - 500 Sk. Digi nemontujem, montoval som asi 2 mesiace, ale ochota zo strany Digi / neboly sety / a cielová skupina ma odradila. Nehnevaj sa je to tak. Ale bolo aj vele super ludí čo som im to montoval. Ale ..... Je to iba môj subjektivný názor, nevnucujem ho ako neaké klyšé.
uživatel
pepiino