| 29.01.2008, 18:53.45 | |
Homecast 3000 CRDají se u toho přijímače setřídit programy v hlavní nabídce? Pokud ano jak? Nemyslím tím ve favoritních skupinách.Pomocí tl. OK se dostanu do přehledů, červeným tl. naklikám na přesunout, programy přemístím a co dál? Prt. při vyjetí se programy vrátí na původní pozice. Děkuji za odpověď. |
![]() Standa2 |
| 29.01.2008, 19:05.28 | |
RE: Homecast 3000 CRKdyz si naklikas na "presunout", tak si potom oznacis program, ktery chces presunout a obevi se ti u neho sipky. Premistis ho na pozici, kterou chces, das opet ok a sipky zmizi. Oznacis si dalsi program, oznacis ho a naskoci sipky.....atd. Kdyz mas programy umisteny, tak dej "exit", prijde hlaska "chvili cekej" a programy jsou na pozicich. |
![]() parnicek |
| 29.01.2008, 19:11.56 | |
RE: Homecast 3000 CRTen exit je ta zatocena sipka v tom trojuhelnikovym tlacitku |
![]() J a |
| 29.01.2008, 21:10.49 | |
RE: Homecast 3000 CRDíky už jsem to zvládl podle parnicek, nějak mě došlo že ta šipka (co sem hledal marně jako modré tl. či co podle menu) bude exit, jen jsem nechápal proč není ten přesun normálně v Menu. Místo Exit na uložení sem prostě dal Menu no. V návodu jsem to nenašel a to byla jediná věc co jsem potřeboval vědět jinak jsem návod nepotřeboval. Ladil jsem to známému co si objednal komplet na 23.5°E a 19.2°E -samostané LNB -Antonín by měl radost že to není monoblok. Ale musím tomu vytknout to přepínání zvuku tz. jiné tl. na přepnutí L a P (např. Nova a Galaxie) a jiné tl. zas na samostané nosné cze-ang viz. HBO třeba. Ale jde o zvyk no. |
![]() Standa2 |
| 29.01.2008, 22:03.55 | |
RE: Homecast 3000 CRAno, ty zvuky jsou takove blbe a neda se to ulozit, pri vypnuti ze site (zamernem nebo vypadek proudu) se to musi znovu nastavit. |
![]() J a |
| 30.01.2008, 10:14.01 | |
RE: Homecast 3000 CRAhoj,co se týká jazykových stop,lze v Menu nastavit jako přednostní češtinu v oddílu Nastavení - jazyky.Pak se nemusí přepínat po každém přepnutí programu.Byl ale pak občas problém s L a R stopou,např. na ČT1,2 pak chodil jen L kanál a musí se zeleným natrvalo přepnout na L,aby šel zvuk z obou repro u TV.Máte někdo podobnou zkušenost? |
![]() mdsystem |
| 30.01.2008, 16:48.25 | |
RE:mdsystemPokud nastavíš v menu u audia 1,2 češtinu tak máš potom problém o kterém píšeš. Přístroj automaticky volí mono stopu a u programů ČT 1 , ČT 2 , PRIMA je nutné na trvalo přepnout na levý kanál.Pokud ale nastavíš u audia 1,2 Englich tak přístroj automaticky volí stereo stopu.Pouze u Novy je dobré trvale přepnout na levý kanál z důvodu duálního zvuku. |
![]() luger |
| 30.01.2008, 17:00.32 | |
RE: Homecast 3000 CRv tom pripade pocuvate mono, ako v roku 1976. je to chyba softu, uz som to urgoval viackrat. uvidime co spravia. |
![]() satan |