| 30.01.2008, 18:26.14 | |
Vantage X221-TS nebo GI-T/S 870 CRCI XpeedVybírám nějaké slušné combo a dovolil bych si požádat majitele uvedených přístrojů o jejich poznatky.Zajímá mne především bezproblémové provozování ofi. karet CSlink (zamrzání při neofi. firmwaru ) a také možnost vyzkoušení emulace. Zajímalo by mne jak jsou na tom s ohledem na SW podporu Zatím se mně jeví lépe GI, které má i USB (za nižší cenu) a zdá se mi že i lepší sw podporu (např. GIk..master) Technická data znám, zajímají mne praktické zkušenosti Díky |
![]() pepa2 |
| 30.01.2008, 18:53.09 | |
RE: Vantage X221-TS nebo GI-T/S 870 CRCI Xpeedmám GI-T/S 870 CRCI Xpeed a jede s kartou Gital v pohode :))) |
![]() sunny4u |
| 31.01.2008, 08:31.29 | |
re:Zdravím ja mám okrem Humaxa 2000 HDCI, aj Vantage X221TSCIcombo, je to super stroj na EMU sa dá pozerať skoro všetko, karty v ňom idu všetky, nakoľko čítačky su univerzálne t.j. všetko prečítaju.Skušal som CZ link, Gital, SK link, Digi, s cudzích Premiere, Redlight a MCT, no proste všetko prečítaju.Ja by som bral jednoznačne vantage , ale to môj názor. Čo sa týka firmwaru je dostupný ihned a všade.Tak čauko, je to na tebe. :))) :) |
![]() poldo |
| 31.01.2008, 09:56.37 | |
USB je duležitePřes USB flash přeneseš FW, setting i key tam i zpět po případné úpravě přes DO a nemusíš připojovat PC přes kabel! Tento komfort je k nezaplacení. Osobně používám GI od té doby co jsou na trhu a poslední model 870X je opravdu dobrý. Chystá se i nový model a ten umí přes usb nahrávat video na ext HD nebo flash, takže to bude zároven recorder!!! To přece za ty prachy nemá chybu..... |
![]() banan |