Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
31.01.2008, 23:47.30

TT nebo GITAL

Dobrý večer.Kterou kartu si mám momentálně vybrat pro příjem základní nabídky všech programu jednorázově placených,s výhledem do budoucna pro eventuální připlácení dalších programu?Nebo je to uplně jedno?
uživatel
hobo
01.02.2008, 00:27.25

RE: TT nebo GITAL

www.t-t.cz
www.gital.cz
Cist te ve skole snad naucili, tak si vyber podle svyho.
Toto vtipne tema je tu porad dokola.
Prijde mi, ze nikdo neumi poradne cist a jeste ke vsemu nevi co vlastne chce.
Novi uzivatele maji moznost volby. Starsi fandove maji holt na noze balvan se kterym se bud vyrovnaji nebo ne. Ty mas moznost volby tak cti a vybirej. Podminky prijmu jsou u obou distributoru karet stejne. Pak jeste existuje DigiTV a UPCdirect. Hodne cti, premyslej a pocitej. Nekdy z toho boli hlava, nekdy penezenka.
uživatel
meduzka
01.02.2008, 00:34.57

Podle mých zkušeností,bych bral Gital.Lépe na ně chodí zápisy,hlavně v uni- čtečkách,lepší aktivace přes internet,placení kupony .
uživatel
jardaj
01.02.2008, 00:53.44

to jardaj: Panovi jde nejspis o legalni prijem CZ programu a ne o experimentovani s pochybnymi UNI cteckami, ktere maji vyznam max. pro uzivatele zajimajici se o prijem i zahranicni tv. Aniz bych stranil jedne nebo druhe strane, vybira on. Ja jsem ted uz nastvanej starej pes, klient kdysi nestupidne balickovaneho T-T.
uživatel
meduzka
01.02.2008, 01:46.16

3/4 přijímačů prodávané s cryptoworksem a avizované pro příjem těchto karet,nemá asi z důvodů ceny licencovaný cryptoworks,ale univerzální čtečku.Třeba u Fergusonů jsou neustálé problémy se zápisy karet T-T .
uživatel
jardaj
01.02.2008, 02:59.37

S těmi zápisy je to špatný a přesně jak píšeš Ferguson má problém s Gital kartami se zápisy. Známý ho má 6316CR tak vím jaký má furt problémy -ale chtěl přijímač s EMU no. A podle mě se to týká i TaT karet -pokud receiver nemá licencovaný Cryptoworks. Má rada zní: TaT prt. je tam navíc JOJ TV, když si říkal: pro příjem základní nabídky všech programu jednorázově placených. Ale u druhé části věty: s výhledem do budoucna pro eventuální připlácení dalších programu -bych komentoval: to nikdo neví jak to bude do budoucna.
uživatel
Standa2
01.02.2008, 03:01.37

chyba

má být 6318 CR
uživatel
Standa2
01.02.2008, 06:27.24

RE:TT nebo GITAL

Děkuji za názory a reakce.Jinak četl jsem dost až sem se v tom pomalu ztratil.Proto jsem chtěl nějaké ověřené zkušenosti,šlo mi i o to,která služba nabízí co nejjednoduší případné rozšíření nabídky.Jinak hlava ani peněženka mně z toho bolet nebude,jsou jiné věci z kterých to možná přijde,ale tahle to rozhodně nebude.
uživatel
hobo
01.02.2008, 08:15.56

hobo

dělam satelitní montáže a k příjímačům dodávám pouze TaT,pouze v případě zákazníkova zájmu o placenou Galaxii Sport dodávám Gital.
uživatel
Saxon
01.02.2008, 08:50.37

TT nebo Gital

Je třeba vzít v úvahu i to , jak se kde ke klientům chovají.
Určitě jste si všimli na Gitalu,kde při reklamním bloku lákají nové zákazníky na rok CS filmu zdarma /1 rok=12 měsíců/
Ale při registraci karty je to pouze do 31.10.2008. Velmi pěkně mi to vysvětlil pan Bujnoch, šéf Gitalu. To máte jako by jste někde koupil špatné zboží !!!!! Že již upozornili firmu, která spravuje vysílání, ale Ti na odstranění reklamy nereagují.Tak nevím, kupuji vadné zboží nebo vadnou firmu?
uživatel
HURICAN
01.02.2008, 09:16.08

ja mam gital a kedze som ju aktivoval v decembri (prosinec) tak mam cs film na cely rok..teraz iba vlastne predlzili akciu.. ale aj to iba kvoli tomu, ze nemaju joj a tat ju ma. prave kvoli tomu by asi vela zvolilo radsej tat a preto dali tuto akciu..... takze asi tak..ale aspon mate dve firmy a moznost vyberu.. na Sk je to horsie.. jedna firma prehnana cena a nic v ponuke... inak k tomu cs film... pre mna uplne zbytocny kanal, podobne ako napr public..(tu zase nema tat, ale o nic zakaznik neprisiel) Gital sa lahsie aktivuje cez net...ale asi by som teraz uz radsej kupil Tat..
uživatel
jdodo
01.02.2008, 09:25.26

TT se taky lehce aktivuje přes internet a tv joj na této kartě je oproti gitalu velká výhoda.
uživatel
sirda
01.02.2008, 10:48.21

to sirda: I kdyz mam T-T z historickych duvodu nekolik let, davam prednost filmum na Public TV(DVB-T) nez stupidni joj, kterou jsem videl chvili naposledy pred pul rokem?
uživatel
meduzka
01.02.2008, 11:02.46

Vše je ve službách!! Napríklad u Gitalu je v kraji určitě jeden prodejce, který má přímý přístup na server. stačí nahlásit číslo karty on tam pošle reflach a program naskočí do dvou minut. V jihočeském kraji to tak funguje. TaT to bohužel takto ošetřeno nemá. Je to snažší než hodinu telefonovat do zákaznickéko centra a nic nevyřídit.
uživatel
Rudolf
01.02.2008, 11:12.14

Rudolfe,reaktivovat si kartu u TaT, může každý alespon trochu inteligentní člověk sám!!!!
www.T-T.cz
zpráva karet....
chodí to slušně.Sax
uživatel
Saxon
01.02.2008, 11:15.13

rudolf

www.t-t.cz - ověření aktivních služeb - správa uživatele a karty.
uživatel
Saxon
01.02.2008, 11:57.20

Saxon

Diky to jsem nezkoušel!
uživatel
Rudolf
01.02.2008, 12:12.45

není zač.
uživatel
Saxon
01.02.2008, 13:50.16

Když nevíš a cena tě nedrtí tak si pořiď karty obě.Obě se lehce aktivují přes net pracují i v uničtečkách bezproblémově.Alespoň mě v Illusion M2S Gital a Dreamsky 6200 T-T.
uživatel
toto
01.02.2008, 14:51.36

hmm

no já mám obě, protože jsem doufal v něco jako NG, nebo Animal Planet, a koukám že z toho nebude nic.... :laughing: :bigeyes: :ogre: , takže vůbec nechápu, proč tuto část trhu, nabízejí dvě firmy a hlavně, čím teď konkuruje Gital... :laughing: Napadají mě kupony, což není až tak podstatné, ČB filmy na Public :))) a pořád tou možností jednotlívých programů..ovšem bacha na součet těchto :))) Rv ať žije trh a konkurence. A hloupost UPC
uživatel
fido1
01.02.2008, 18:07.58

toto

zarazils mně s bezproblémovým Illusion M2S. CO tam máš za soft? Mně se neustále seká - s Gital méně, TaT velký problém, nakonec jsem nechal jen orig soft bez Vectry..

Takže Gital beru raději naž TaT.
uživatel
Luckyolda
01.02.2008, 18:43.04

Obě karty jdou v illusionu bez sekání a bez problémů kombinace je soft 6.06 Multicam2 V_10 Vectra 5.14
uživatel
toto
01.02.2008, 18:45.48

Ten multicam je nMULTICAM2_V1_10
uživatel
toto
01.02.2008, 19:17.55

Já mám Golden Interstar kde je taky emulovanej cryptoworks a T-T karta na něm chodí jak kdyby to byl origoš.
uživatel
manitou