18.02.2008, 19:24.16 | |
Maximalne chrapunstvo!Mate prijimac VANTAGE a ste z SK?Pouzivali ste ako podporu stranku http://vantagefunclub.cz? Tak mate smolu! Ked si nekupite sat.prijimac od istej ceskej fy. tak mate smolu!Zrusia Vam registraciu,LEBO STE SI NEKUPILI SATELIT OD ISTEJ AUTORIZOVANEJ FIRMY!!Po troch dnoch korespondencie ma odfajcili,ze ista firma z brezna je NEAUTORIZOVANY dovozca sat.prijimacov VANTAGE! Nie som sam v SK! je to max.chrapunstvo a svinstvo!!!!!!!!!!! |
![]() casar2 |
18.02.2008, 19:45.37 | |
RE: Maximalne chrapunstvo!Na Vantage je v Európe viac fór.Tiež som tam bol zaregistrovaný a nemôžem splniť ich podmienky registrácie.Jednoducho na nich kašlem a chodím na iné Vantage fóra.Určite to nie je dobrý ťah, pretože spetná väzba bude o väčšinu užívateľov menšia.Dokonca si myslím že jednoducho vznikne iné fórum, ktoré bude podstatne živšie ako vantageclub.Na záver: Veľa šťastia novému fóru :))) :))) :))) |
![]() dempsey |
18.02.2008, 19:54.39 | |
RE: Maximalne chrapunstvo!Ono neni o co stat je totam samej dotaz a žadna odpověd. |
![]() matej |
18.02.2008, 19:59.40 | |
RE: Maximalne chrapunstvo!Je to fakt,je tam mrtvo,skoro žádná diskuse,at´se jdou bodnout |
![]() mrakodrap |
18.02.2008, 20:10.59 | |
RE: Maximalne chrapunstvo!VANTAGE naštěstí nemám, ale čekáš podporu gratis ? |
![]() juzek |
18.02.2008, 20:26.43 | |
juzeka Ty si podporu platíš? Buď ju niekto nepotrebuje alebo kupuje prijímač podľa podpory.Tu nejde o mes. platby za server na sharing, ale o nadšencov a ich prístup k sat príjmu.A Vantage Europe robí pre svojich zákazníkov dosť-len istý český predajca nadšencov nemá-ak mal tak ich stratí-a rozhodol sa že tá "podpora" bude za lówe.Nech sa páči nevidím v tom problém. |
![]() dempsey |
18.02.2008, 20:33.17 | |
presneVčera som si dopisoval s konatelom uvedenej firmy, jednoducho nás odjebali slovákov, neda sa s ním normálne komunikovať, je to jeden nadutý český somár. Neide o to, lebo lebo je kopa iných for zahraničných, kde je podpora oveľa skôr ako bola na ich stránke, ale aspon človek mohol komunikovať a vymienať si názory. Je jednoduche ked si stiahnem firmware aleho seting a s nikým nekomunukujem na danom fore, lebo je v nemčine alebo anglištine. No je tu zase obdobie spred 89 roku. :fuming: :fuming: :fuming: |
![]() poldo |
18.02.2008, 20:36.26 | |
podporapřece je jasný,že podporu mi dá ten od kohosem přijímač koupil nevim co je vám na tom divnýho kde si koupil tam se ptej !! |
![]() jona |
18.02.2008, 20:38.19 | |
@poldoa co ti brani zalozit si svoje forum a tam sa vykecavat.je uplne logicke ze kazdy predajca ma support len pre svojich zakaznikov pretoze terazky elektroniku predava aj zeleninar.. trebars aj tu u nas.. kua co ma Konika spolocne so satelitmi .. a vidis predavaju o106 falosne openboxy a podpora ?? vsetko najdete na parabola.cz .. a vybavene .. Rv |
![]() Vlado Fogo |
18.02.2008, 20:43.36 | |
VantageAj tak na tej stránke všetko kopčili z www.crosat.org a z www.np-ulc.net. Na týchto stránkach sú oveľa rýchlejší a nepotrebuješ sa spovedať, od koho si kúpil prijímač, či od nejakej 1cdc Brezno,alebo od mamky z Piteľovej. |
![]() vw1 |
18.02.2008, 20:50.08 | |
RE: Maximalne chrapunstvo!nechapu co tu resite..... kdyz maji v zahranici lepsi fora, tak tam chodte a neohanejte se tim, ze jste slovaci a ze jste diskriminovani. Pokud vam dana firma prijimac neprodala, nemate asi narok na podporu. A to jestli jejich forum je verejne nebo pro jejich zakazniky je jen jejich vec. Ta firma cdc nebo jak je to urcite ma take nejakou tech. podporu pro sve zakazniky, ne? |
![]() Majk |
18.02.2008, 20:52.00 | |
RE: Maximalne chrapunstvo!Jo, to má, za 5 stovek ti nalejou do přijímače soft:) |
![]() vw1 |
18.02.2008, 20:54.21 | |
RE: Maximalne chrapunstvo!no vida, a vime, kde jsme..... 5 kilo je prece pekej vejvar... Tak to chapu proc tu Poldo a spol tak rvou.... |
![]() Majk |
18.02.2008, 21:16.26 | |
hošaniNeberte to zle môj príspevok, nechcem tu riešiť otázku či si čech či slovák, osobne mám veľku rodinu na Morave a v Zap. Čechách a sú to fajn ludia. Ide tu len o to, že ako sa tento konatel tejto firmy a aj fora arogantne správa ku slovákom.Za chvilu možno budete aj vy riešiť otázku svojich satelitov a tiež budete naštvaný.Predsa forfa funguju o tom, že si tu pomáhame a vymiename skusenosti a nie o tom, že kto kde kupil stroj a už nie o tom, že pokial ho nekupim od pána ktorý vlastní domenu vantagefunclub tak nemám nárok, ved je to smiešne.Za to že on nemá vo svojej databáze moje výr. číslo!!Pristroj mám legalne zakupený v KE od spoločnosti Aerial, ktorý je výhradný dovozca sat. pristrojov a ked som bol dnes osobne v tejto firme a som ukázal konatelovi maily, ktoré mi poslal uvedený pánko z čiech, tak vravel, že to tak nenechá nakolko očiernil a pošpinil meno firmy Aerial, ked sa vyjadril, že je pokutny predajca sat. elektroniky. Konatel Aerialu dáva na neho žalobu a bude od neho vymáhať osobnu ujmu za poškodenie mena firmy. Takže o tom je to hošani.... :fuming: :fuming: |
![]() poldo |
18.02.2008, 21:16.47 | |
RE: Maximalne chrapunstvo!Škoda sa rozčulovať.Oni zistia,keď im na ich stránku začne chodiť 6,5 človeka, že to nemá zmysel.A keď nepotrebujú peniaze, ich problém... |
![]() Milan C |
18.02.2008, 21:19.51 | |
RE: Maximalne chrapunstvo!komedie.... |
![]() Majk |
18.02.2008, 21:24.51 | |
@Vlado FogoMáš pravdu, ale oni napísali že "Len Vantage, ktorý ste si kúpili u autorizovaných predajcov...ale mali napísať, že len u nás, v našej firme. Autorizovaný predajca Vantage je aj napr.http://www.mirec.sk/ alebo http://www.1cdc.sk/. To ako keby si Parabola.cz napísala, že registrovať na našej stránke sa môžete len vtedy, keď si u nás kúpite tričko s logom Parabola... |
![]() Milan C |
18.02.2008, 21:31.02 | |
RE: Maximalne chrapunstvo!netreba sa trapit kto tu čo pozerá príspevky má origo podporu - nik nerob starosti na vantage je tak dobra podpora ako na iné príjmače povedal by som že ta neofi je lepšia ako ofiko hlavu hore a hladaj kašli na nich R^ |
![]() apetitius |
18.02.2008, 21:31.13 | |
...kolega MilanC to vystihol, o co mi islo!Tu nejde o to kdo je odkial/ci SK alebo CZ/!Chrapunstvo je to,ze to zacali robit od soboty! To zistili az teraz,ze su jediny v CZ!Je jasne ,ze tymto tahom skoro skoncia s tym forom,ked tam bude pristup len pre ich predane prijimace! No kolko budu mat pristupov? ...svetom nevladne Vantage,aj ked som aj ja majitelom! :razz: |
![]() casar2 |
18.02.2008, 21:33.50 | |
RE: Maximalne chrapunstvo!ale prosim te poldo nekopej tady kolem sebe - jasne tam bylo napsano ze k tomu dojde - nikdo netvrdi ze aerial neni vyhradni dovozce i kdyz rekneme si kdo je a kdo neni dnes vyhradni dovozce ale kdyz uz na to narazis proc firma aerial neni uvedena na strankach vantage-Digital.com coz jsou stranky vyrobce, zatimco IMandT tam uvedeni jsou - tobe to forum nepatri a podle vsech logickych zakonu jen majitel si urcuje sva vlastni pravidla - a o to vic chapu tento krok proc by se mel starat nekdo o nekoho zdarma - ty si svou koupi do jeho pokladny neprispel tak se tu prestan chovat jak maly kluk kterymu vzali pred chvili hracku - je videt ze vas tu proste vic nechape ze to zadny prodej nesnizi jen to vyradi ty kteri si za podporu nezaplatili tzn ze kdo si koupi receiver na spravnem miste podporu ziskal R^ |
![]() tesla |
18.02.2008, 21:37.55 | |
@ Milan Ckoukam na www.vantage-Digital.com a vidim jen jednoho distributora pro CZ a nikoho pro SK. Podle mne je to stejne jen slovickareni, ktere je o nicem. Navic, jestli je to forum podle vas tak o nicem, proc se to tu tak resi? Asi zas tak o nicem neni... |
![]() Majk |
18.02.2008, 21:55.51 | |
v forumprovoz asi plati urcity prodejce pro svoje zakazniky,jinak je tam vsechno vysvetleno tak ze i uplny zazatecnik to zvladne a kdyz da dotaz dostane slusnou a rozumnou odpoved bez nadavek je to ale skoda tech co uz tam byly vic lidi vic napadu :8) |
![]() uai1 |
18.02.2008, 21:59.03 | |
@uaijo, to je asi fakt. Sice to forum neznam a nemam jejich prijimac, ale vic hlav vic vi. Asi meli sve duvody.... |
![]() Majk |
18.02.2008, 22:02.25 | |
tak ešte razje len logickým záverom úvaha, že vznikne iné fórum s podporou v československej verzii. A garantujem že sa tam regnú všetci bývalí a aj súčasní užívatelia spomínaného-pre niektorých nedostupného fóra :))) :))) :))) |
![]() dempsey |
18.02.2008, 22:03.01 | |
RE: Maximalne chrapunstvo!drtiva vetsina uzivatelu byla pasivni a jen plna ocekavani - jednoduchy zpusob jak prijit k hotovemu |
![]() tesla |
18.02.2008, 22:04.57 | |
dempseyono je ale je tam mrtvo :8) |
![]() uai1 |
18.02.2008, 22:05.44 | |
poldíkurozčiluj se někde na foru tvýho prodejce, to forum kam nemáš přístup s tvým prodejcem nemá nic společnýho a znovu musím opakovat kde si koupil tam se ptej !!! nemůžeš si vynucovat přístup na soukromý stránkynějaký firmy to dá ROZUM |
![]() jona |
18.02.2008, 22:09.20 | |
@dempseyvzdyt nikdo se nebrani tomu aby vzniklo jine forum, problem je ze stromu nespadne - a jedno verejne forum tu prece mame cssf.cz tak proc nejdou s dotazy tam anebo jeste lepe myslim ze domena vantagefunclub.sk je volna tak muzes zacit ;) |
![]() tesla |
18.02.2008, 22:10.58 | |
@MajkNič v zlom, ale tieto dve firmy, čo som spomínal, sú autorizované. A jedna má na svojích stránkach aj podporu.A že to Vantage Digital neuvádza, to je ich problém. Ale ja som chcel povedať to, že keby si každá firma dala také podmienky,tak sa nikde nezaregistrujem. A keby som sa mohol zaregistrovať za to, že si u každej niečo kúpim, tak celá výplata ide len ta to.Vieš, mali len zablokovať "podporu".Tu ide len o princíp... |
![]() Milan C |
18.02.2008, 22:15.19 | |
teslato že je voľná som zistil asi pred dvoma týždňami :))) ale prenechám priestor tým, ktorí už Vantage majú. |
![]() dempsey |
18.02.2008, 22:16.44 | |
@ Milan CMne je to principialne jedno, ja si se svym prijimacem dokazu poradit. Asi se na tom foru zkusim zaregistrovat abych vedel, co mi poslou tam poburujiciho, ze bych to nezkousl. Kazdopadne kdybych mel prijimac od nejakeho dovozce nebo prodejce, ocenil bych podporu a libilo by se mi, kdyby ji jini nemeli. I kdyby byl ten prijimac o neco drazsi. Vsechno dneska stoji penize. |
![]() Majk |
18.02.2008, 22:22.26 | |
@dempseyaha no ty jsi mi ale hrdina :))) |
![]() tesla |
18.02.2008, 22:23.48 | |
forumKoupil jsem tento prijimac od autorizovane firmy v Cechach,uz 3.den se pokousim znovu registrovat.Vetsinou nevyhovovalo seriove cislo.To moje uz pry nekdo ma.Tak jsem zkusil novy "nick" a jinou mailovou adresu.To moje seriove cislo si muzou overit u firmy kde jsem nakoupil.Je to zbytecna obstrukce,bylo to jednodussi.Softy a klice se daji najit i jinde. |
![]() pivnik |
18.02.2008, 22:35.52 | |
teslahrdina? čoho? Vantage nemám ani nemontujem.Ak to bude inak nepopieram že si podobnú doménu zaobstarám a vôbec sa nemusí volať tak ako spomínaná, avšak je možné že sa len na nejakú novo vzniknutú regnem a budem trošku aktívny.Nerobím si starosti s tým či niekde treba overovanie toho či onoho čísla.Ak si čítal čo som písal malo by Ti byť jasné že len predpokladám ďaľší vývoj a na druhej strane je mi jedno, čo si o tom kto myslí. :8) :8) :8) |
![]() dempsey |
18.02.2008, 22:37.58 | |
@pivnika nemohlo se ti stat ze uz tam zaregistrovany jsi?? a proto to uz tam to cislo nekdo ma?? myslim ze trefit se do serioveho cisla je celkem obtizne |
![]() tesla |
18.02.2008, 22:41.32 | |
@dempseyjj v pohode trochu mi utekla souvislost ;) stane se |
![]() tesla |
18.02.2008, 22:56.09 | |
Re:teslamam otevrene konto,cekam na novou registraci.Ono se muze stat,ze si clovek splete nulu a o,kdyz to opisuje ze zarucaku.Na prijimaci vespod je spravne.Mozna se vloudila chybicka z me strany,nebo z jejich.Bylo mi doporuceno novy nick a s tim souvisi i nova mailova adresa.Snad to vyjde. |
![]() pivnik |
18.02.2008, 23:02.16 | |
@pivniktak se snaz vydrzet ted uz admin asi u registraci nesedi - uvidis zitra ;) myslim ze pokud mas spravne seriove cislo problem nebude |
![]() tesla |
19.02.2008, 00:13.33 | |
RE: Maximalne chrapunstvo!asi tam mali nieco vzacne :))) Praca vlastneho vyvojoveho teamu...nagra3 len u nich ;) . a basta! Ich web priestor -ich vec. |
![]() grantec |
19.02.2008, 06:33.27 | |
chrapunstvomal som podobny problem ale v inej oblasti tu na slovensku,pripada mi to divne ked si kupim škodovku v blave a chcem trebars elektrony na nu a v košiciach by mi povedali aby som si ich kupil tam kde som kupil auto. |
![]() gruchy |
19.02.2008, 06:59.38 | |
gruchyto jsi porovnal spatne koupis v tescu televizi a nepujde ti naladit tak ji vezmes do electrowold aby ti ji naladili co ti reknou? :8) |
![]() uai1 |
19.02.2008, 07:15.05 | |
RE: Maximalne chrapunstvo!ako tu pisalo par ludi -ich web, ich pravidla ,ale ze by tam bolo nieco exkluzivne ,co inde nie ,to som si teda nevsimol :-)takze skonci to tak ,ze ti co nepresli sitom pojdu inde a ostane tam par tych "spravnych" ,ale kedze na forach si radia ludia hlavne navzajom tak to tam bude o nicom ,takze to bude take pirhovo vitazstvo |
![]() chozze69 |
19.02.2008, 08:17.48 | |
chrapunstvoPřiznejme si to takto: jsou sice lepší zahraniční fóra, ale ne pro každého z nás je angličtina nebo němčina tím správným jazykem pro konzultaci problému.Nic se tam sice neděje, ale nový soft pro HD Vantage tam je. :lookaround: |
![]() milev1 |
19.02.2008, 08:38.40 | |
RE: Maximalne chrapunstvo!Polod, kdybys chtěl přijít k nám domů a něco zkousnout z ledničky, tak tě taky vyhodím, protože tvoje číslo v databázi prostě nemám. Možná si budeš myslet, že to dělám proto, že nenávidím Slováky. Ale nebude to tak.Kdybys mocí mermo chtěl k nám do ledničky, dá se to zajistit. Ale ne tak, že mi budeš říkat chrapůň. A komentovat to, že mi to všechno v ledničce shnije. Možná shnije, ale je to moje a tobě do toho prd. Už to chápeš? btw: to, co s těmi přijímači provozujete je nelegální. V České republice je to dost vošajstlich, zejména pro firmu. Tak se nedivím, že si to chrání aspoň tak, že přes výrobní číslo. Policejní špeh si totiž naschvál přijímač podle našich zákonů koupit nesmí a spokojený zákazník těžko bude podávat trestní oznámení, to je dost jednoduchá úvaha. Na Slovesnku si ovšem zákony vykládáte dost volněji, sleduji teď jeden spor o ochrannou známku a musím říct, že to se hned tak nevidí. Takže možná ani nikoho na Slovesnku nenapadne si dělat starosti s tím, že páchá nelegální činnost a kliďánko za 500 Sk nahrává soft z nabídkou na webu. Ne že by takoví nebyli i tady, ale jsou to víceméně garážovky, vážné firmy mají lufty a řeší to tak, že si platí reklamu na "vhodných" fórech :-)))) |
![]() Antonín |
19.02.2008, 10:40.58 | |
RE: Maximalne chrapunstvo!no ked som videl tu vasu komediu s volbou prezidenta tak by som o vykladani zakonov pomlcal :))) ale ine som chcel ,keby dajaky policajt chcel preniknut na dotycnu stranku tak sposob si urcite najde, takze by bola toto hlavna pricina sa mi moc nezda ale budis ,su aj ine stranky s podporou pre vantage a myslim ze aj lepsie |
![]() chozze69 |
19.02.2008, 11:49.46 | |
re: pre občanov českej republikyBudem rád, keď sa ukončí táto diskusia,lebo pár lidí z čech to nepochopilo ako vždicky. Ked máte chuť sa navážať navažajte sa do seba. Ja som vyjadril svoj názor a to čo ostatní napíšu, má na to každý právo je to jeho voľba a názor. Je to proste smutné. Takže pán Jona a pán Antonín,aspon nick mi napíšte správne, nikdo sa nerozčiluje len vyjadruje svoju vôlu a názor, sme slobodný ludia, či snád nie!!!Rv |
![]() poldo |
19.02.2008, 11:55.12 | |
RE: Maximalne chrapunstvo!Myslím, že volba českého prezidenta proběhla dost přesně podle zákona. Možná pro budulínky očekávající jednoho tyrana, co zavelí a už to jede, mohly být některé postupy trochu složité. Ale ono už to tak v zastupitelské demokracii s těsným volebním výsledkem chodí.Mít stránky je u nás též v souladu se zákonem. Nezákonné je užití, tedy čin, a to policista bez přístroje prokáže těžko. Každopádně je naproto moje věc, koho a za jakých podmínek pustím do svojí ledničky. Stejně tak je věc majitele webosvkých stránek, komu a za jakých podmínek je dovolí užívat. Je to sakra fakt tak složité pochopit, že k nám do ledničky se prostě nedostanete, když nebudu chtít? P.S. Poslední volba slovenského prezidenta v Parlamentu trvala, pokud se pamatuji, devět měsíců...možná už jsi to zapomněl. Slovenská politická scéna rozhodně neopravňuje k nějakému velkému vyskakování na sousedy :-))) Na tom slovenském soudu je směšné to, že soudce prověřoval užití ochranné známky sběrem důkazů "na vlastní pěst", a protože v obchodech v Banské Bystrici předmětné zboží neobjevil, vydal rozsudek s tímto jediným důkazem, že se známka na Slovensku neužívá a tudíž je možno slovenské zboží pod touto značkou vyrábět. Což je veliká prča. Nejde sice o Adidas, ale nemá to k tomu zase tak daleko. |
![]() Antonín |
19.02.2008, 14:13.10 | |
@poldotak tady máš ten správný nick, a věř, že bych ten samý názor (kde si koupil tam se ptej) napsal i čehuňovi, i cikánovi, i číňanovi skrátka každýmu a s tím, že si ze Slovenska to fakt nemá nic společného !! |
![]() jona |
19.02.2008, 15:10.50 | |
RE: Maximalne chrapunstvo!ja som nezacal prvy kritizovat zakony u susedov, tym len naznacujem aby ste si najprv pozametali pred vlastnym prahom a potom "bratsky" poucovali a ked sme uz pri tej chladnicke tu nasu ste onehda pekne vybielili (velvyslanectva,namorne lode,vlajku,a co ja viem co este :))) |
![]() chozze69 |
20.02.2008, 00:14.37 | |
Re:teslaDik,byla to moje blbost,byl jsem tam uz zaregistrovany se stejnou adresou ale jinym nickem.Uz to fachci. |
![]() pivnik |
20.02.2008, 10:49.12 | |
RE: Maximalne chrapunstvo!1. Chtěli jste se oddělit, tak jste se oddělili. Nezdá se, že by vás byl býval někdo vyháněl. Aspoň co já si pamatuju, křičeli jste vy: dost bolo Prahy.2. Kdyby došlo na opravdové účtování, spláceli byste investice ještě sto let. Ne že by bylo potřeba, ale v roce 1918 nebylo na Slovensku skoro nic. Nebo že by tam čeští učitelé chodili učit, aby vyscaně vzali práci stovkám nezaměstananých slovenských vysokoškoláků? A výstavbu továren od Malacek ke Košicím jsme platili z vývozů bryndzy? On ten transfer peněz mezi rozpočty je přinejmenším od roku 1968 docela dobře evidovaný. Nezávidím vám to, nechci, abyste to platili, je to dar přátelům, navíc bohatý soused je nejlepší soused, ale blbosti o vlajkách a námořních lodích tenhle dovětek potřebují. |
![]() Antonín |
20.02.2008, 13:59.40 | |
RE: Maximalne chrapunstvo!ked dovetok tak aj ja uz posledny ,napchat nam sem tovarne s najvacsim bordelom a u seba potom inkasovat a bratsky prerozdelovat dobre a chytre ale pre koho :-) keby vam to tam nepostavili nemci tak mate prd tak sa laskavo nenadrapujte lebo kapital v cechach bol hlavne nemecky ,po revolucii rychlo zrusit zbrojarsku vyrobu (lebo vsetko bolo u nas a uz by ste z toho mali prd tiez velmi chytre od toho vasho sasa dramatika v kratkych nohaviciach) |
![]() chozze69 |