Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
20.02.2008, 17:46.21

rychla pomoc

nemohu dostat image do dreambox 5620S poradte ja ho tam nahraji a nevim zda se ma pred tim nahranim nejak rozbalit
uživatel
imation
20.02.2008, 18:06.37

RE: rychla pomoc

Hlavně si nejdříve ověř, zda ta image, co tam láduješ, je skutečně pro dream5620, to by se totiž pak mohlo stát, že s "poškozeným" bootloaderem skončí u Zorbase na stole.

Přečti si dreambook, tam tyhle elementární věci určitě najdeš.
uživatel
D2MAC
20.02.2008, 18:09.51

Když rychle, tak hned !

1. http://sfteam.anfy.cz
2. images - vybrat pro DM5620
3. DreamUP 1,2,2,0 - program do PC pro instalaci po sériovém portu.
4. Sežeň si sériový kabel překřížený - na obou koncích zásuvky 9 pin (také se mu říká nulmodem nebo laplink...)
5. RYCHLE !!! si přečti Dreambook a návody... (Jsou tam také.)
A nakonec rychle se cvič v trpělivosti. Všechny procesy instalace musí proběhnout až do konce ! Chvíli to trvá a to je jen začátek...
Až to všechno zprovozníš, tak si pomalu oddechni.
Napiš jak jsi uspěl.
Ty rady jsou naprosto korektní.
Ta nadsázka "rychle" byla pro pobavení moje i dalších, tak mi to promiň.
A napiš !
uživatel
bob.r
22.02.2008, 08:54.05

re:pro bob.r

byl stím u mne musel najet cca 12Okm tam i spět,nevím čím se jim stávalo že po nahrání do drýmu jim to nešlo mě to šlo hned ale měl jsem stím jinej problém image jsem nahrál a nepřipojil na net ani na command nevím ,dělal jsem i můj ten šel ale tuten ani boha a když teda jsem viděl že je image nahraný tak stím odjel zapojil doma a propojil to hned ,nedělal jsem tohle prvně ale stejně jsem stím nehnul jenom jsme si oddychli že není vymazanej boot.protože to měl u Zorbase cca před měsícem ,jinaj to smazal vše keysama nevím jak to zase dokázal.
uživatel
petnes