Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
22.02.2008, 23:18.46

DOLCE vers. Digi

Je známou skutečností, což mi již potvrdilo i několik sat. montážníků, že se v rámci jejich nabídky na přímou obchodní spolupráci s Digi TV chová tato firma (konkrétně její zastoupení pro ČR v Brně)vůči nim značně přezíravě. Doufám proto, že se i u nás časem objeví další karpatský predátor DOLCE TV (49 progr. za 3.35 EUR měs.), který začne s chutí Digi zaživa požírat - tučným soustem by byly i naše kabelovky. Další otázkou je proč u nás nevznikne v tomto nějaká podobná česká konkurence, jsme snad blbější než ti Rumuni? Spíš chamtivější, což je asi dosud nepřekonatelná překážka k prvním krokům realizace.
uživatel
KOTAZ
22.02.2008, 23:59.50

RE: DOLCE vers. Digi

Dolce TV, proboha, jenom to ne.
To by bylo zase fórum (mimo Digi TV) plné otázek typu:

1) jak vyčíst boxkey pro ident 092F?
2) jak to udělat, aby CW od karty chodilo do 300ms (bo pak se u NDS karet 2. generace seká obraz) při největším možném počtu připojených klientů, abych na tom co nejvíc nahrabal, při tom ani prstem nehnul a ještě se u toho příjemně usmíval?
uživatel
D2MAC
23.02.2008, 07:43.06

pre D2MAC

V tom prípade ti doporučujem chodiť na iné fórum aby si svoj veľký potenciál využil rozumnejšie ako tu. Možno by si mal pouvažovať aj o tom, či by to malo byť fórum o sat. technike. Rv Rv
uživatel
Fittipaldi
23.02.2008, 08:29.30

Dolce TV na 39st.E jede bez sekani,ale musis mit asi dobry pripojeni.
uživatel
FAB5
23.02.2008, 10:12.40

@Fittipaldi - Klid, to byla ironie.
Víš, kolik je všemožných hamižníků a podvodníků, co vydělávají na sdílení karet. Nejraději mám ty z cccamem, cardspiderem a gboxem, kteří za prachy nabízejí sdílení ostatním, přitom sami nemají ani jednu kartu, ale tváří se u toho, jako by byla celá síť jejich.
Jakmile ale přijde na sdílení NDS, mívají tyhle přetížené servery velké problémy...

@FAB5 - Samozřejmě, že jde.
To, co sem tu psal, byla jen modelová situace, co by mohlo nastat, kdyby...
Nezávisí to ani tak na připojení, i když má samozřejmě význam ping na server a kvalita samotného připojení (ztrátovost paketů) ale hlavně na vytížení toho serveru, kde je karta a v čem je ta karta...
uživatel
D2MAC
23.02.2008, 10:24.26

To Fittipaldi

Jen klid. D2MAC na toto fórum patří každopádně...
uživatel
Louskacek
23.02.2008, 11:57.32

To, že D2MAC sem patrí mi je jasné ale vytočilo ma to, že príspevok od KOTAZ bol na svojom mieste a odpoveď naň nie. Poslednú dobu ma štve celé toto fórum. Správca fóra chce získať titul za najviac pridelených banánov, diskusie o ničom. Aj tento príspevok k tomu patrí. Nikto si neuvedomuje to, že nemusí čítať všetko. Príspevky, ktoré si chvem prečítať si vyberám. Podľa chuti a nálady. A aj podľa nickov v príspevku.
Keď som nefajčiar a nepijem, tak neleziem do zahulenej krčmy kde je 125 napitých ľudí a idem im kázať o morálke a nezdravosti fajčenia a pitia. Vtedy som buť človek ktorý hľadá komflikt alebo blbec.
Toto patrí všeobecne celému tomuto slávnemu fóru.
uživatel
Fittipaldi
23.02.2008, 12:10.42

Myslim ze Digi je v celku dobry, ale co mne nehorazne se*e je ze musim mit ten jejich srot(receive) jinak nic..
uživatel
HoLajS
23.02.2008, 12:22.12

D2MAC: Myslím že za nějakých 90Kč/měs. by značně ubylo dotazů emuláků na nějaké klůče apod. a vzhledem k lidové ceně by bylo nesmyslné i případné bečení na kvalitu příjmu, ta by ostatně nebyla o nic horší než z našich kabelovek, které kdysi snily svůj sen o monopolu na věčné časy.
uživatel
KOTAZ
23.02.2008, 14:53.26

dolce

keby zacali dnes tak je neskoro,za taku smiesnu cenu si nemusis davat pozor co tu napises i nedostanes banany.....prajem im aby sa im to podarilo cim skor.
uživatel
easy
23.02.2008, 15:50.23

eazy: lidi budou krast i kdyz to bude za dve piva. jeste se budou chodit ptat kam to maj jit nakrast a nakonec jeste budou machrovat ze to ukradli.
uživatel
bublajs
23.02.2008, 19:18.46

Tak tak

Bublajs má pravdu. Dnes jsem v sadu vyhrabával trávu a přišel tam borec, co mu patří sousední kousek, dali jsme se do řeči a přišla řada na tu Digitalizaci, a co je lepší, jestli DVB-T, nebo -S, a co to Digi a CS Link, atd. No, a z jeho strany padlo, že teda na službu za 260,-/měs slušně řečeno kašle... Hlavněže mlaská, jak má megový net za 500,-, a nejmíň půl hodiny mi barvitě líčil, jak si zrovna minulý měsíc koupil bomba super autíčečko za čtyřistaosmdesát. Já nevím, mně přijde, že 30 programů je zbytečnější luxus než ten net, a je to proti tomu ještě za poloviční cenu. A když zkusmo rozpočítám těch 480000,-/260,-, tak mi to skoro ani nešlukne kalkulačka.

Holt klasicky vychcaný český člověk: I kdyby to bylo měsíčně za padesát a těch programů tam bylo 50 s českým dabingem, tak bude brblat a vymýšlet jak to odrbat... Rv
uživatel
Louskacek