Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
24.02.2008, 11:52.32

Ukončenie zmvluvy s Digi Slovakia

Viete mi poradiť?
Otec si 13.2.2007 dal zriadiť Digi. Po problemoch s vypadavaním nastavení v prijímači, prijímač s príslušenstvom komplet vrátil tomu, kto to namontoval. Časom sa dozvedel, že dotyčný nenahlásil zrušenie používania satelitu. Preto ešte poslal 2.5.2007 žiadosť o ukončenie zmluvy priamo do Digi Slovakia. Teermín 3 mesiace na bezplatné ukončenie teda dodržal. Žiaľ, Digi Slovakia stále od otca žiadajú vyplatiť 4 tisíc za používanie niečoho, čo nepoužíval. Má otec dlžnú čiastku vyplatiť, bojime sa, že to dajú vymáhať cez exekútora...?
Mali Digi Slovakia poslať odpoveď na žiadosť o ukončenie zmluvy, majú takú povinnosť?
Ako naspäť dostať zaplatené peniaze?
Ďakujem za vecné a erudované odpovede.
Nestojím o žiadne osobné dojmy a škodoradostné poznámky.
uživatel
Torak
24.02.2008, 11:56.23

RE: Ukončenie zmvluvy s Digi Slovakia

sorry, preklep, nie zmvluvy ale zmluvy.
uživatel
Torak
24.02.2008, 12:16.14

Ked podpisal zmluvu na 12 mesiacov tak nech racej zaplati lebo tie tri mesiace dostal jedine ked si sa zaviazal uzivat ich zariadenie minimalne na 12 mesiacov.
uživatel
edizon2
24.02.2008, 12:19.08

Ukoncenie zmluvy...

ak si poslal vypoved doporucene tak mas doklad o ukonceni zmluvy ak nie mas smolu
uživatel
Vili
24.02.2008, 12:50.30

Áno, mám podací lístok s dátumom podania 2.5.07, volat na callcentrum Digi TV a otravovať ich s tým, nemali povinnosť odpovedať na tú žiadosť???
Vďaka za každé info.
uživatel
Torak
24.02.2008, 13:25.16

Mam dojem ze 13.2.2007 uz nebezala akcia na 3 mesiace zadarmo. Ale to je jedno. Urcite ste podpisal zmluvu minimalne na 1 rok. Teda peniaze si Digi vymaha pravom. Bude ich potrebne zaplatit. Velku chybu vsak urobil dodavatel, ktory nemal pravo vziat od Vas zariadenie naspat. Mohol tak urobit len po dohode s Vami, s tym ze zariadenie posunie bez novej zmluvy dalsiemu zakaznikovi, ktory by platil za Vas. Ak tak neurobil ja by som si vymahal peniaze od neho, lebo musia byt zaplatene tak ci tak pod Vasim menom
uživatel
PaliK
24.02.2008, 13:30.38

Vďaka. Zmluva bola podpisaná na 1 rok, otec nemá kópiu zmluvy, za dodávateľa inštaloval satelit dodávateľov otec, potom si nevedel s tým rady, keď to nešlo a nevedel satelit rozbehať. Otec zobral a odniesol satelit vrátiť.
uživatel
Torak
24.02.2008, 13:50.14

a co pristroj s kartou? Ma pisomne potvrdenie o vrateni zariadenia od dodavatela? ak nie ma este problem s tym,ze bude musiet zaplatit aj to...
uživatel
Bruty
24.02.2008, 16:32.44

No to vlastne asi nemá, ani to neinstaloval dodávateľ, ale jeho otec, dodávateľ bol v anglicku. Dúfam, že s prijímačom problémy nebudú, aj keď kto vie...
uživatel
Torak
24.02.2008, 17:35.04

Pokial podpisal preberaci protokol tak ma urcite problem,pretoze prijimac aj s kartou bude vyzadovat DigiTV.Je potrebne pohladat vsetky papiere a vediet na com je.
uživatel
Bruty
24.02.2008, 18:10.01

OK, pohľadáme. Vďaka.
uživatel
Torak
25.02.2008, 07:17.42

Tady, na tomto případě je vidět, jací vidláci Digi montují. NEUVĚŘITELNÉ !!!!
uživatel
Zip
25.02.2008, 07:48.39

@Torak

Celu vec by som este nahlasil DigiTV,pokial najdes papiere s preberacim protokolom,nech si oni urobia s montermi poriadok.Aj ked sama DigiTV ma v tom bordel.Ja cakam,kedy mi zaslu papier o ukonceni poskytovani ich sluzieb,aby som mohol ten ich srot vratit dodavatelovi.S DigiTV som skoncil.Mam Skylink a to mi staci.
uživatel
Bruty
25.02.2008, 12:12.53

Tak dnes som volal do Digi, musim povedat, ze rozpravali so mnou korektne a poinformaovali ma o tom ako mam postupovat. Skoda vsak, ze neviduju otcovu ziadost o zrusenie zmluvy. Otec sa v tychto veciach vobec nevyzna, ziadost mu pisala sekretarka s miestnym podnikatelom a ani kopiu neurobili.
Ale v Digi povedali, ze na vyplatenie mame rok od terminu splatnosti, takze to vymahat nebudu.
uživatel
Torak
25.02.2008, 12:21.09

Informoval ma este, ze mame napisat staznost a poslat do Digi, pricom mame uviest, ze sme nemohli vyuzivat sluzbu, lebo nam to dodavatel nezabezpecil. Este uviedli, ze dodavatel vobec od nas nemal brat prijimac. Ak toto napiseme, ze si to budu vybavovat s dodavatelom satelitu. Ono za vsetkym stoja ludia a ludia su aj taki, aj onaki. Dufam ze sa to nejako vyriesi. Za 4000 si mozu kupit kartu SkyLink a mat klud.
uživatel
Torak
25.02.2008, 12:30.58

To,ze v DigiTV nemaju vypoved je ich vec,pokial mate doporucenku,ktoru ste posielali do DigiTV.Ak nemate tak oni urcite nemaju nic,aj ked im to prislo...Ten rok je podla mna blbost a uz ste u nich evidovany ako neplatic....Vo vasom pripade podajte staznost na montera a prilozte preberaci protokol (kopiu),ktorou prebral dodavatel spat prijimac.Pokial to nemate budete musiet zaplatit aj za prijimac aj za kartu.V buducnosti si musite davat vacsi pozor a nedoverovat.
uživatel
Bruty