| 24.02.2008, 14:07.40 | |
redionChcem sa poradiť.Prijímač Redion má problém s točením motora SG 2100.Keď používam Usals točí úplne zle.Keď nastavím družice napr.Astra 3A a Thor ručne pretočí mi z thoru na astru bez problémov,ale nazad sa ani nepohne.Prijímač som zaniesol do kámoša na ten istý typ motora a točil Usals aj ručne zadané bez problémov.Motor som aj resetoval a nič.Na tom motore som skúšal humaxa a bežal bez problémov.Ak sa niekto s týmto problémom stretol budem rád ak mi poradí.Ďakujem |
![]() labsat |
| 24.02.2008, 14:42.01 | |
RedionDaj si ho prerobiť na Openbox ako ja a zbavíš sa týchto starostí a i iných, ktoré som mal s točemím paraboly |
![]() antonius |
| 24.02.2008, 15:09.54 | |
RE: redionaj ja som mal problemy s točenim paraboly,robilo to čo chcelo...dal som prerobit na Openboxa a možem povedat že všetko beži OK...odporučam. |
![]() TELEFONIST |
| 24.02.2008, 16:10.28 | |
RE: redionMal som cr300 a nikdy nerobil problemy s tocenim. ale aj tak som ho dal prerobit na openbox. |
![]() nerew |
| 24.02.2008, 17:12.46 | |
RE: redionna motore je aj reset tlačidlo z druhej strany ledky pod sivou zaslepkov stiskni ju a ucitiš ako spina reset prijimač nechaj zapnuty motor musi byť pod napajanim a stikni ho či to nepomože.Inak prerobyť na OPENBOX odporučam. |
![]() Mirod |
| 24.02.2008, 17:14.43 | |
REDION na OPENBOXprerábku J-TAGOM odporúčam , bezproblémová spolupráca, Odkiaľ si ? ked chceš spravím . Daj Mail R^ |
![]() plast1 |
| 24.02.2008, 18:25.39 | |
RE: redionNo áno niektoré rediony týmito motormi majú takéto problémy,pri openboxoch sa to nevyskytuje. |
![]() letas |
| 25.02.2008, 09:00.22 | |
RedionA máš dobre nastavenu nulu ? A v súvislosti s nulou aj zadanú vlastnú polohu na každej družici? |
![]() antonius |
| 25.02.2008, 21:37.56 | |
RE: redionpodla mna je to zle nastavene mal som rediona a fungoval bez problemov na usals. Teram mam openbox a ten tiez pri nastaveniach na motor (nie usals) sa nevrati ak je dalej ako sirius naspat. Uz sa tu o tom dost pisalo ze to je chyba FW ale neviem preco to este v fw neopravili ked uz ich vyslo dost od vtedy ako vznikol tento problem. Mozno oni pouzivaju usals a ani o tom nevedia. Ale ak mas moznost daj si ho prerobit na openbox uz len koli tej podpore |
![]() miki |