| 24.02.2008, 15:00.47 | |
Homecast HS8100 CIPVR a ext. HDDMám v tomto přijímači uložen firmware 1.04.3B.Nyní je k dispozici upgrade tohoto fw.Přijímač však vůbec nedetekuje ext.HDD na němž mám nový fw uložen.HDD je formátován FAT 32.Řešil jste již někdo stejný problém a můžete mi prosím poradit?Zatím jsem nezkusil přeformátovat HDD do NTFS.Díky. |
![]() Hanex |
| 24.02.2008, 18:29.35 | |
RE: Homecast HS8100 CIPVR a ext. HDDŘešil jsem tento problém zrovna včera ;) U mě zabralo vypnout přijímač síťovým vypinačem na minutu a po zapnutí už bylo vše ok.. Jinak na tohle přenášení souborů (ať už firmware a nebo nahrávek z HDD) se mi víc osvědčila USB flashka místo přenosného HDD (spojení nepadá a okamžitě je Flash paměť detekována)Zkoušel jsem k tomuto STB připojit 2 EXT HDD, první od WD 1TB na kterém mam jeden oddíl o velikosti 100 GB formátovaný na FAT 32 fungoval bez potíží ovšem po připojení druhého EXT HDD od Segate o velikosti 40 GB staršího data výroby (formátovaný také na Fat32) STB neustále vypisoval hlášku no USB device detected! Pomohl až úplný formát tohoto HDD na opět Fat 32 |
![]() marf1 |
| 24.02.2008, 20:35.50 | |
RE: Homecast HS8100 CIPVR a ext. HDDPoužívám HDD WD 120GB.S původním fw 1.03.0A se mi podařilo přenos oboustranně rozběhnout po přeformátování z FAT na opět FAT.Natáhl jsem fw 1.04.3B,ktrý jsem chtěl dnes aktualizovat na verzi 1.04.7B,to se mi však nedaří.Zkusil jsem i HDD naformátovat do NTFS,přijímač jej sám po zadání pin přeformátoval na FAT32.Po nadetekování však přijímač nový fw nenačte,jakoby byl HDD čistý.Laborval jsem i s flash tu mi však přijímač vůbec nedetekuje.Pomalu mě to přestává bavit,jinak díky marf1 za podporu.Vypnutí přijímače nezabralo. |
![]() Hanex |
| 24.02.2008, 22:49.03 | |
RE: Homecast HS8100 CIPVR a ext. HDDNo řekl bych že po SW stránce je tento sat ještě dosti nedodělaný.. (dříve jsem měl jako jeden z prvních i Homecast S8000 CIPVR, který také dělal neplechu ale po několikáté aktualizaci firmware se to usadilo a jsem s nim spokojen až dodnes... tak jen doufam že u tohoto to bude to samé)Podařilo se ti například rozchodit přenos nahrávek na HDD v STB přímo do PC pomocí HC xDrive ? Už to pokoušim několikátý den a bez výsledku |
![]() marf1 |
| 25.02.2008, 14:18.28 | |
RE: Homecast HS8100 CIPVR a ext. HDDTato funkce není zatím údajně k dispozici,prý to vyřeší některý z dalších fw.Tak jsem se o to ani nepokusil,byl bych rád, pokud by to makalo nějak obstojně a spolehlivě alespoň přes to USB.Jeden známý pořídil toho novýho Technisata a zatím taky bojuje,(sekání,nedetekování ext. HDD).Snad se dočkáme funkčního fw,pokud se mi vůbec podaří ho do přijímače dostat... |
![]() Hanex |