Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
28.02.2008, 05:19.35

SS2 versus např Vantage 7100

Kdo má možnost srovnat co je lepší.PC vč SS2(PC vysokého výkonu) nebo Sat který má možnost vysokého rozlišení vč. e.u
Nejde mi o cenu, jde mi o užitné vlastnosti a možnosti tj.výhody nevýhody

Díky
uživatel
benala
28.02.2008, 06:21.28

předně

SS2 je "pouze" DVB-S. Většina HD vysílání se odehrává v DVB-S2.
uživatel
kubisek
28.02.2008, 08:02.52

RE: SS2 versus např Vantage 7100

len aby si mal co pozerat v DVB-S2, lebo je toho ako maku, ked klakne premka, tak asi uz nic, lebo vsetko je osetrene.
uživatel
plesak
28.02.2008, 08:20.43

benala: chtelo by to spis skystarHD ne ? v tom pripade je to asi nejvyhodnejsi cenove. pak by si to mel asi kazdy zvazit sam co pro nej je ci neni vyhodne/nevyhodne v jeho situaci :)
uživatel
bublajs
28.02.2008, 09:00.11

HDTV nebude z dlouhodobého pohledu fungovat zadarmo a tedy bez karet. Ani ulomeného toho nebude mnoho. Proto je třeba přijímače zkoumat především z pohledu práce s kartami.

Odpověď na otázku:
1. SS2 skutečně není srovnatelná, protože nemá DVB:S2 tuner.
2. Skystar HD ten tuner má.
3. Počítačové karty (SS2 v kategorii SD a SSHD v kat. HDTV) jsou daleko nejvýkonějšími a nejschopnějšími přijímači ze všech. Umí všechno. Jen málokterý přijímač se jim aspoň přiblíží.
uživatel
Antonín
28.02.2008, 12:12.54

RE + omluva

Samozřejmě že jsem myslel SS HD.Omlouvám se za chybné označení.
dle Antonína je nejlepší volba PC karta.Co se týče možnosti sledování je jasné, že to bude stejné jak u PC tak u příjimače.Teď trochu od amatéra:do PC se samozřejmě dá umístnit čtečka na karty, nebo slot.Nebo se pletu?Jestli jo, máte nějaké typové doporučení??Omlouvám se jestli to někde je, odpovídám v rychlosti a hekticky.Jak budu mít čas určitě to prozkoumám.
Díky
uživatel
benala
28.02.2008, 12:34.44

RE:SSHD + slot

Tak jsem vysledoval Technisat a k SSHD 2 jde i slot.Otázka: asi jen jedna(v případě modulu pro 2 karty dvě) karta jde použít k SS HD?? Myslím jako, jestli těch slotů jde připojit víc k jedné SSHD.
uživatel
benala
28.02.2008, 13:26.54

V originale je to na 1 CI modul,nevim,zda by se dal pribastlit druhy CI slot.Pouzivam DIABLO CAM light,ktere ma 2 ctecky,v SIM mam TaT CS LINK a v druhe SKY LINK.Diablo nema problem ani s ctenim origo karty VIACESS,ostatni jsem nemel moznost vyzkouset.
uživatel
hdpe
28.02.2008, 14:48.02

Druhý CI modul tam asi nijak jednoduše nepřipojíš. PC může číst celkem libovolný počet karte přes USB, případně sériové porty v interfacech typu phoenix.
Akorát neexistuje soft, který by byl schopen extrahovat EMM z cryptoworksu automaticky = takto nezapíšeš oprávnění na karty typu UPC, Gital, TT...leda ručně komplikovaně.

Já jsem nenapsal, že je nejlepší volba SSHD!!! Jenom jsem napsal, že toho umí nejvíce. To nemusí být totéž. Tyhle věci vůbec nejsou plug and play. Jedna věc je, co jde, a úplně druhá, co umí uživatel využít. Napsat si pluginu pro EMM cryptoworksu zase není tak megalomanský záměr. Ale umí to každý?
uživatel
Antonín
28.02.2008, 14:58.29

RE:SS2

No to jo.to je pravda
uživatel
benala