| 28.02.2008, 12:22.29 | |
Philips 6010 - oprava seriove portu, umi nekdo?Zdravim,odesel mi u Philipse 6010 seriovy port, nebo asi ten obvod co ho ridi. Proste prestal komunikovat s pocitacem. Vzykousel jsem jiny kabel, a vsechny tri notebooky ze kterych predtim spojeni fungovalo. Je tu nekdo kdo by to , v Praze, dokazal poresit?? Nechce se mi to davat nekam na tyden, nebo posilat postou:/ Pripadne alespon tip na nejaky servis kde by to umeli, diky moc :)) pvotruba@gmail.com ICQ 40335268 / ubu |
![]() ubu2 |
| 28.02.2008, 13:29.43 | |
RE: Philips 6010 - oprava seriove portu, umi n...To se snad ani nevyplatí opravovat... |
![]() drobeček |
| 28.02.2008, 15:32.37 | |
Chytra odpoved, dekuji velice velmi:(Jasne, to sem cekal, takovou odpoved.Ale ja se ptalna to jak a jesli to nekdo umi, ne jesli se to vyplati. Kdyz to bude stat ta oprava pod tisic korun, se to vyplati. A kupovat jiny prijimac nechci, jednak je to vetsi investice nez ten litr, druhak se mi nechce ucit se novy prijimac a programy atd. Takze otazka je, jde to? Umi to nekdo? Otazka neni: Vyplati se to:) |
![]() ubu2 |
| 28.02.2008, 16:58.01 | |
RE: Philips 6010 - oprava seriove portu, umi n...To viš že to umí, oprava se vejde do litru... no to se ti ten přijímač vyplatil, už budeš na dvou litrech. A jak se ti to podařilo odpálit? Bohužel nejsem z Prahy, tak ti asi nebudu moci pomoci... |
![]() drobeček |