| 29.02.2008, 06:53.11 | |
triedenieZdravim chlapcov od webu parabola.czProsim vzdy sa tu opakuju temy ktore sa uz rozoberali a kazdy radi ze treba pouzit vyhladavanie. No to vyhladavanie je (povedzme si pravdu) dost ubohe. A ked aj najdem nejaku temu ktora sa mi hodi a nieco tam dopisem tak uz mi nik neodpise pretoze nik nehlada stare prispevky. Prosim pridajte nejaku volbu aby bolo mozne triedit prispevky aj podla toho v ktorom je zaradeny najaktualnejsi prispevok. Cize Nieco dopisem do prispevku z 1.3.2004 a ten automaticky postupi na prve miesto. Tymto rapidne obmedzite duplicitu. Boze a tento casovy zamok, co to je za blbost :( |
![]() bedo |
| 29.02.2008, 07:03.00 | |
RE: triedeniechlapi sorracja som PUK to co tu pisem je asi "Výpis dle Reakcí." do teraz som si to nikdy nevsimol :( ale kym to nebude mat kazdy ako default tak aj tak na stare prispevky nik nebude reagovat :( zmazte toto vlakno prosim :) |
![]() bedo |
| 29.02.2008, 07:05.45 | |
RE: triedenieale preda len jedna chyba tam jemam to zapnute teraz podla reakcii ale nove temy sa mi tam nezobrazia pokial niekdo nehodi nejaky prospevok. ja som super... ako Meciar :) sam si dam otazku, sam si odpoviem, uz len aby som sa na nej sam rozculil a pohadal ;))) |
![]() bedo |