| 03.03.2008, 16:17.33 | |
@LouskáčekZdarec ,k tomu sdílení co vytváříš podívej se na tohle ----http://www.rtv.inshop.sk/inshop/scripts/detail.asp?ItemID=20147&Level=95 jestli to znáš tak je to pase |
![]() Karlos1 |
| 03.03.2008, 20:59.43 | |
Díky Karlosi!Díky za odkaz. Tento splitter vůbec neznám. V případě, že bych na něčem těžce ztroskotal, koupím jej a provedu revers-engineering. Myslím totiž, že sdílení musí probíhat u Goldenů přibližně rámcově podobně jako u Openů, takže by šlo leccos odkoukat. Ikdyž si nedělám iluze, a je mi předem jasné, že jádrem bude asi mikropočítač s PROMkou zamknutou proti vyčtení... :)Zatím to však vypadá, že to dám dohromady i bez dalších nákupů. Akorát je pech, že co se týče mikropočítačů, jsou takříkajíc na okraji mého zájmu a umím je akorát trochu programovat v assembleru, což je brzda číslo jedna. Teda, hned po tom mém ZTP. No jo, no, není lehké mít obě ruce levé... ;) Akorát mojí už to pěkně pije krev, že jsem víc v dílně jak v pelechu (teda já tomu říkám "brloh", ale to by napoprvé bez toho vysvětlovacího "pelech" asi nikdo nepochopil správně)... :(( |
![]() Louskacek |
| 04.03.2008, 16:46.04 | |
RE: @Louskáčekjj :))) taky si myslím,že by to mohlo jít na openy a za tu cenu se to dá R^ |
![]() Karlos1 |
| 04.03.2008, 20:27.01 | |
RE: @LouskáčekNo, jestli to půjde aplikovat přímo na Open, to nevím (nikde to nepíšou a možná je třeba jiná četnost/délka přenášených dat, nebo cokoli...) Ale samotný princip rozvětvení bude i pro Goldeny asi stejný jako pro Openy.Uvidíme. :) |
![]() Louskacek |