Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
03.03.2008, 22:56.17

SATLOOK MICRO+...

Zdar na fóru. Saxone, dnes jsem to již nevydržel a pustil jsem se do rozebírání SATLOOKu. Zistil jsem totiž, že při nechtěně brutální manipulaci s 5mm měřícím kabelem se najednou objevila normální indikace signálu. To mě přimělo k tomu, že jsem se pustil do rozebírání a opravy měřáku?!? Výsledek?...: U SATLOOKu je dobrá vychytávka, kterou jsem objevil při MÉM "rozebírání". Na "F" vstupech "A a B" jsou ještě namontovány "F" spojky!!! Když jsem se je odvážil povolit a odšroubovat zjisti jsem, že jejich vnitřní strana,tedy ta co se do ní nepřipojuje propojovací koax, je úplně "vyčvachtaná". Nevím, jak je to možné. Šáhnul jsem do zásob, namontoval jsem nové a výsledek???... Měřák maká jako NOVÝ. ZÁVĚR? Aniž bych chtěl vychvalovat tuto značku myslím, že při jejím vývoji NĚKDO PŘEMÝŠLEL...
P.S.Dnes mi kolega říkal o parabole, která byla po VÍKENDU ohrnutá jako deštník při větru. Tedy naruby. Já sám jsem dnes předělával parabolu OFF 80 vytrženou z panelů i se třema 12mm hmoždikama. Další dobrej kousek byla parabola od Digi. Talíř se "vysápnul" skrz šrouby a skončil někde na sídlišti... Jó v podhůří Kerkonoš to FIČÍÍÍ. Přeji všem dobrou noc.
uživatel
Ládys
04.03.2008, 20:54.02

RE: SATLOOK MICRO+...

zdar, preto pouzivam jeden zasroubovany kabel a nom f spojka do ktorej pripajam nastavovane LNB. uz ma to davno napadlo, co ak znicim F v v meraku. maj sa.
uživatel
satan