Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
06.03.2008, 16:09.18

ILL M5 Jtag ???

zdravim vcera jsem v M5-ce menil kynga za origo soft. vse probehlo ok -zadny vypadek nic co by mohlo odjebnout prijmac,po roll mi nabehlo hlaseni okyngu ve spodni casti TV--podotykam ze jsem to nedelal poprve--ale prijmac mi zamrzl a na displeji sviti -ON-. nic vic s tim nejde udelat.zkousel jsem znova rollback ale hlasi mi to chybu ,,STB rejected type file!!!,, potom hlasku o vyprseni limitu pripojeni.prijmac nereaguje na cleanera ani killera. Zkousel jsem --KYNG recovery utility..bez vysledku-hlasilo chybu spojeni-failed. ted jsem stahnul soubory Jtag ale to uz je vyssi skola---mate nekdo zkusenosti s provadenim takoveto operace ??? dik za odbornou pomoc
uživatel
Forrest
06.03.2008, 16:24.43

RE: ILL M5 Jtag ???

No JTag zabere urcite,ale pres RS232 port to urcite nebude fungovat,musi se do vnitrku prijimace,kde je konektror pro pripojeni JTag,na Illusion je nutne pouzit serivovy prevodni staci obycejny IC MAX232 a pak reset,ale ten se da udelat rucne...
uživatel
gsmobil
06.03.2008, 16:34.39

RE: ILL M5 Jtag ??? to gsmobil

zkousel jsem se divat jak to vypada ale naslo mi to ,,šváby,,-jako elektro . muzete mi poradit kde se poohlidnout po tom IC MAX232 ?? jeste zkusim hledat i sam diky
uživatel
Forrest
06.03.2008, 16:40.59

RE: ILL M5 Jtag ???

to je uplne standartni prevodnik RS232 na TTL,nemusi to byt rovnou MAX232,ale treba ICL232,nebo nejaka podobne mutace,pak jenom spravne zapojit Rx,Tx a pri stisknuti startu programu udelat rucni reset,jinak doporucuji king recove...ten da dohromady vsechny illusiony...
uživatel
gsmobil
06.03.2008, 16:49.37

RE: ILL M5 Jtag ??? to gsmobil

zatim jen ctu a hledam ale nejsem z toho nadvakrat chytry, jestli jsem to spravne pochopil tak se k vyvolani resetu pouziva zmena na negativni voltáž?? jen opravdu nevim co a jak zapojit prepojit atd. neco jsem nesl i na Youtube ,ale asi to sam nedam :(
uživatel
Forrest
06.03.2008, 17:14.30

to Forrest

Nechci rýpat - ale není jednodušší dát přijímač na servis? Je to chvilka rutinní práce - a ty můžeš věnovat raději čas něčemu,čemu rozumíš a čím si třeba i vyděláš...
Sorry,jen názor.
uživatel
Zorbas
06.03.2008, 17:22.21

to Zorbas

patrne mas pravdu,ale mel jsem snahu jit trochu dal nez skemralove o kejs na Digi, ale zda se ze to je nerealne presto dik zustanu pouze u montazi
uživatel
Forrest
07.03.2008, 07:27.42

Jasně

Jako s autem. Také je dobré se zdokonalovat v řízení, dopřát si školu smyku, jízdu zručnosti, případně amatérsky závodit. Ale ne hned seřizovat vstřikovače...
Příjemný den,zorbas
uživatel
Zorbas