Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
07.03.2008, 17:51.33

plilip 6010

prosim nech mi niekto podrobne rospise ako spojazdnim philipsa 6010 a v nom t-t kartu chcem vediet co tam natlacit a ako dnes sa snazim cely den a nic
uživatel
zajo
07.03.2008, 18:58.36

RE: plilip 6010

a to PHILIPS oproti LINUX prijimacu je velmi jednoduchy??? Popis je na GSMOBIL.NET
uživatel
x-ray
07.03.2008, 19:12.49

raději bych volil http://sat-elita.info/news.php nebo http://laki.dvhk.pl/ :)))
uživatel
MilhausCT
07.03.2008, 19:17.21

no myslim ze poliaci nemaju velke skusenosti s T&T kartou??
uživatel
x-ray
07.03.2008, 19:49.25

philips 6010

Běž na GS mobil tam jsou je úplně všechno a je i velmi dobře popsán návod jak přehrát flash a dále jak náhrát seting. Mě se to podařilo na poprvé a to jsem do té doby s philipsy neměl moc zkušeností. Každopadně budeš potřebovat nekřízený kábel RS 232 samec - samice a flash kde bude v podtytulu czech link anebo TaT a osobně používám 6,41 a jede v pohodě. Hodně zdaru CH.
uživatel
chovatel
08.03.2008, 09:44.16

To:chovatel

No nevím ,já s tou GSM stránkou moc dobré zkušenosti nemám,dost mě vadí nepřehlednost jednotlivých témat ,především pak Upload kde např. jsou setingy pomíchané a s ostatníma věcma navíc datumově guláš starší věci jsou v úvodu ,zcela nové pak někde na další stránce prostě nesourodé a dost nepřehledné především pro nováčka který se s tímto přijímače začíná obeznamovat,mám s tím dodnes potíže,na elita pl. je to opravdu daleko přehlednější ano souhlasím popisy kolem instalace je spojeno s řečovou barierou ale u GSM je popis instalace a zprovoznění od admina starého data se starými věcmi čili dosti zavádějící,někdy dá více ten co zde uvede jak postupovat co stáhnout atd. než v GSM nemohu si pomoct.
uživatel
DVB
09.03.2008, 14:42.27

SOuhlas, GSMobil je nocni mura :)

Krome nekolika dobrych odpovedi v diskusi, je cele GSMobil.net nocni mura cesky hovoriciho cloveka:))
A tri roky neupdatovane navody taky moc nepomuzou:)
uživatel
ubu2