| 08.03.2008, 00:28.13 | |
Filmbox - nejede?Ahoj, mám menší problém. Už nějaký čas mi nejede v CS linku TT program filmbox a filmbox extra. Zaplacený je do listopadu 2008. Všechny ostatní i placené kanály v CS linku běží. Když přepnu na filmbox, vyskočí mi hláška "service not runing" Na netu nikde nemůžu ohledně toho najít žádnou informaci. Běží vám tyhle kanály? Nevíte proč mi to nejde? |
![]() potvurka |
| 08.03.2008, 00:39.32 | |
RE: Filmbox - nejede?Tak už funguje.. odpoledne jsem zkoušel znovu prohledat na příslušných parametrech a nic.. a teď to naskočilo. Nicméně mám tedy dané kanály nalazené dvakrát s identickýma parametrama a na původním to neběží a na nově nalazeném ano.. to by mě zajímalo proč.. |
![]() potvurka |
| 08.03.2008, 00:43.47 | |
RE: Filmbox - nejede?TT bude asi TaT že? Oba Filmboxy samozřejmě jedou bez problémů, což znamená že Ti chybí zápisy na kartě, asi nebudeš mít přístroj licencovaným cryptoworksem co? Takže to dej kámošovi co mu chodí zápisy spolehlivě, nebo poslední možnost kontaktovat TaT emailem a oni Ti pošlou prioritní aktivační impuls. |
![]() poky1 |
| 08.03.2008, 00:47.10 | |
RE: Filmbox - nejede?delší čas a odpoledne jsi zkoušel a po půlnoci píšeš :bigeyes: ach jo Rv |
![]() poky1 |
| 08.03.2008, 01:06.22 | |
RE: Filmbox - nejede?Dříve jsem nestíhal to řešit.. nemám holt tolik času jako ty :-) No nic, chtěl sem se dozvědět jak je možné že mi jeden kanál nalazená dvakrát na stejných parametrech jednou jde a jednou ne.. ale než poslouchat blbý keci, tak radši zaženu zvědavost, nefunkční smažu a je to.. du radši spát.. |
![]() potvurka |
| 08.03.2008, 06:47.04 | |
RE: Filmbox - nejede?Když se Ti to stane znovu,tak napiš E-mail na T-T s číslem Tvé karty a nebo jestli máš možnost dát u někoho kartu do originálu Cryptoworsk cca na půl hodky. |
![]() hobza |
| 08.03.2008, 06:49.53 | |
RE: Filmbox - nejede?Čemu se divíš ? Kde je typ přijímače ??? Od kdy aktivace ?poky1 Ti to vysvětluje a ty to považuješ za blbé kecy ? Dej si sprchu šašku |
![]() juzek |
| 08.03.2008, 06:52.22 | |
RE: Filmbox - nejede?juzek maš pravdu chce poradiť ale okrem toho zjedol všetku múdrosť. |
![]() assassin1 |
| 08.03.2008, 08:41.13 | |
RE: Filmbox - nejede?vsak vam to uz napisal , chyba nebola v karte ale v setingu prijmaca |
![]() EnoSat |
| 08.03.2008, 11:14.18 | |
RE: Filmbox - nejede?Musím přiznat, že jste mě trochu zklamaly. Když jsem ráno odjížděl, moc sem se těšil až se vrátím domů a přečtu si tu salvu narážek a výčitek vůči mě, což je tady tradice, neustále někoho osočovat a dělat z něj pitomce. A ono jen pár jedinců? Co je s ostatníma, ještě spí? :-))Tak samozřejmě poky1 se snažil poradit, za což mu děkuji. Za kecy považuji až jeho další přízpěvek - naprosto zbytečná úvaha nad mým konáním ve snaze všem vnuknout jak moc špatně postupuji, že místní génius je nucet se tím zabývat. Dobrá rada pro všechny, když neumíte odpovědět, jděte o téma dál, vylévat si arogantní srdíčko zde nemá cenu. Stačilo prostě říct že filmox jede a že problém je u mě a bylo to, o nic víc mi nešlo. Omlouvám se všem, kterým jsem svojí přítomností způsobil nějaké trauma a jejich zbytečným čtením mého tématu zmařil jejich drahocený čas a oddálil jejich smysluplné činnosti, jako je onanie a podobně. Assasine, nemusíš se bát, všechnu moudrost jsem určitě nesnědl, ještě jí na tebe mnoho zbylo, přeji dobrou chuť :-)) Juzku, tak já jsem taky šašek? Tak to jsme asi nějak zpřízněni ne? Ale máme to ale štěstí, že jsme se potkaly právě tady. Šašek potkal šaška, jaká náhoda, neuvěřitelné. Budu zde muset psát častěji, potkám tu mnoho stejně zdegenerovaných příbuzných :-)) Jinak ještě jednou děkuji těmž jež se snaží pomoci bez povyšování se a opovrhování ostatnímy a přeji hezký den :-) |
![]() potvurka |