Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
08.03.2008, 20:54.57

motor sg-2100

mám příjmač skyon a motor sg 2100,vše mám nainstalováno bod astra 19 ,ale kdyš chci otočit na hotbird nebo na jinou družici tímto smerem tak se motor točí na opačnou stranu,nebo mi nenajde žádnou družici,nevíte včem dělám chybu,ještě jedna otázka máte nekdo keys na tps - hotbird a kde najdu frekvence na polsat a cyfra + ,dík
uživatel
Radim
08.03.2008, 21:29.50

motor sg -2100

když si nastavil 0 bod jak říkáš na ASTRA 19E a šlapou Ti programy na ASTŘE 19E, Tak si nastav hotrbird, třeba 12188 /27500 VERT.POLSAT a nastav si to pomocí ovladače tak až budeš mít nejlepší signál na tuto frekvenci a ručním ovladačem ulož Ok,Většinou ujíždějí nové motory doleva od ASTRA 19,tudíž musíš najíždět ručně směr v pravo, po uložení Ok budeš jezdit už dvě družice,dál postupuj stejně podle toho,které družice budeš chtěl chytat./buď vlevo nebo vpravo a vždy musíš uložit OK,a bude to fungovat.Vždy to zkouším při montáži na volné/FTA/ programy. pak teprve dávám ty zakodované na jednotlivých družicích.Nikdy mě to netrvá u kámošů s novým motorem než 1 hod./montáž a seřízení/ a šlape vše OK,sám mám tyto motory 3 ks a jsem s nimi velice spokojen.
uživatel
hery
08.03.2008, 22:07.46

RE: motor sg-2100

Skyon som nikdy nemal ale ak to je 2300 FTA bude mať čosi spoločné s Openboxom.Ak má toho spoločné viac skús použiť USALS.Ak je pravda čo si myslím malo by to s použitím tohto protokolu pracovať správne.Ak tam USALS máš a nejde to vylez na strechu, manuálne pretoč motor na nulu, potom resetni vlož do USALS nastavenia Tvoju polohu a malo by to ísť korektne.
uživatel
dempsey
09.03.2008, 12:30.29

motor sg 2100

Uteka to vtedy ked ta dalsia druzica neni v pameti .Daj si tam
uživatel
Seeman
09.03.2008, 12:45.43

motor sg 2100

Dokoncim tu vetu.Daj si tam parametre nejakeho programu druzice ktoru chces dat do pameti a otacaj rucne na max .signal uloz do pameti .A tak pokracuj pri kazdej druzici ktore chces mat .
uživatel
Seeman