Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
10.03.2008, 15:19.36

Gital

Zdravim. Chci se zeptat, nemáte někdo tušení, co by mohl znamenat zápis na Gitalu pod jménem "test 1" ?? Je to zápis v sekci Public TV. Přišel mi 8.3. Že by Gital konečně přidával něco nového ?
uživatel
King
10.03.2008, 15:30.35

RE: Gital

tiez ho mam.. a rozmyslal som co to je..
uživatel
jdodo
10.03.2008, 15:32.56

No, podle mě to na novej pay kanál nevypadá. To by nebyl ve skupině Public TV. Mohla by to být například signalizace JOJky nebo Markízy, ale kdo ví.......
uživatel
King
10.03.2008, 15:33.07

RE:Gital

ja mam taktiž ale co to znamena nevie niekto . ani na gital nieje o tom nic.
uživatel
nika07
10.03.2008, 15:36.07

možno chystajú nejaký program šak to spomínaly že budú pridávať R^
uživatel
Jupi
10.03.2008, 15:51.00

nechame sa prekvapit, ale na joj, ci markizu by som nevsadzal...
uživatel
jdodo
10.03.2008, 16:44.49

No, já jsem si jen tak tipnul, protože co jinýho by to mohlo bejt, když je to v key setu Public TV :-/
uživatel
King
10.03.2008, 16:55.40

RE GITAL

Před tydnem jsem se dotazoval na Gital jestli dají nějaký sporty a oni mi odpověděli že ano.
uživatel
huck
10.03.2008, 16:58.31

jupí mohly by eurosport a sport 1 R^
uživatel
Jupi
10.03.2008, 16:58.35

Pojede na to Eurosport CZ z Astry 19,2°E?
uživatel
blik
10.03.2008, 17:35.12

Ale, neblázněte s tolika sportama. Podle mě Eurosport a Galaxie Sport by naprosto stačili. Jenže, zápis se objevil ve veřejných TV, nikoliv v placených.
uživatel
King
10.03.2008, 17:39.05

King: to nevadí kľudne môže byť aj eurosport v základnom balíku a to by bola paráda.
uživatel
Jupi
10.03.2008, 17:45.54

Bude to Sex View. :)))
uživatel
Milan C
10.03.2008, 18:46.38

King .

bojim bojim aby to nebyla Medico nebo Vitality:(
uživatel
bean
10.03.2008, 18:49.06

Bean: U Gitalu se může stát všechno. Ale asi to bude fakt něco extra, když na to Gital podle redakce vydal naprosté embargo :D Já osobně bych chtěl Markízu, protože dívat se na ní z Digi TV v obrazu 4:3 když ona vysílá v 16:9, to je opravdu zábava. ;P
uživatel
King
10.03.2008, 18:56.15

King .

embargo je nejlepší reklama.A dneska zadarmo moc kvalitnich programu není.Taky by to mohlo být místo pro novou zpravodajskou Z1.
uživatel
bean
10.03.2008, 19:19.51

Bean: jj, to určitě. Jak pro Z1 tak i pro TV Barrandov, tak i pro RTA. Českých programů není nikdy dost. Ovšem, záleží jen a jen na programovém schématu. R^
uživatel
King
10.03.2008, 19:21.53

mluvil jsem

osobně s ředitelem takže vim co tam bude...ale slíbil jsem mlčení jehnátka:-))))) R^ budete čučet:-)))))
uživatel
cb21
10.03.2008, 19:25.34

Škoda, něco si naznačit mohl :D Mně osobně by stačilo, zda se na TV Barrandov objeví legendární Pevnost Boyard ;) Ale neboj, nemohu se dočkat. Každá plnoformátová stanice je dobrá stanice ;) R^ R^
uživatel
King
10.03.2008, 19:58.45

Fort Boyard bezi na TV5Monde. Reprizuji tam vzdy nove dily! Je to fakt super. Jinak Z1 to asi jiste nebude, kdyz ta ma byt FTA stejne jako CT24 kde neni duvod kodovat. Ale uz se tesim! Jsem zvedav, co to bude. A hlavne, jestli nebudeme muset platit nakych aktivacnich 200Kc jako u slovaku nebo Novy....
uživatel
faust
10.03.2008, 20:03.30

cb21...

A kdy to má vypuknout?To by jsi snad mohl prozradit,jako zástupce řiditele???????
uživatel
Fero Ch
10.03.2008, 20:04.21

Fero Fenič:-)

o tom p.ředitel jedná...to neví ani on ale bude to již brzy
uživatel
cb21
10.03.2008, 20:11.13

Hm, pecka by byla, kdyz by to byla kompletne ceska AXNka bez reklam. Ale to asi nebude co :-D
uživatel
faust
10.03.2008, 20:31.36

faust

pokud vim,slyšel jsem,neviděl jsem:-))),,,,že na Digi AXNka budou v čj.... R^
uživatel
cb21
10.03.2008, 21:20.53

Reakce Gital na zařazení Tv JoJ

Tak takhle jsem se již dlouho nezasmál jako dnes po přečtení příspěvku ohledně Tv Joj.Proč rovnou nenapíšete,že s vámi firma Tat vypekla a ještě k tomu začnete navádět zákazníky firmy Tat aby vracely satelitní přijímače prodejci,že jde o nelegální příjem na území České republiky tím si renomé nezvýšíte.Já sám jsem zákazníkem vaší firmy a přiznám se moc se mi ten váš příspěvek nelíbí.Typický závistiví Český člověk když nemohu něco dostat tak to nesmí mít ani ten druhý.Tím si renomé moc nezískáte.Boj mezi firmami budiž,ale ve vší slušnosti.
Scénář jak si asi myslím že to bylo.
1.But konkurence nabídla takové podmínky ,které vy si nemůžete dovolit.
2.Velice dobrá dohoda mezi Tat a Tv Joj na bázi já si připlatím ,ale vy nesmíte program poskytnout konkurenci.(Gital) a ,když tak za takových podmínek které prostě nebude moci akceptovat.K tomu to se přikláním.
Těch variant se nabízí mnohem více a určitě jsou blíže pravdě, než to co uvádíte ve vašem článku.
Něco podobné jste vy udělali s Publik tv jen s tím rozdílem ,že jste vsadili na špatnou kartu.Ten program je prostě aušus o ničem.Na takových programech firmu určitě nevybudujete.
To je vše co jsem vám jako váš zákazník chtěl tímto meilem říci a vyjádřit svůj názor k celé té věci.
Zajímá mě jestli se k tomu to meilu vyjádříte a dostanu od vás odpověď.

Dostalo se mi této odpovědi.

Dobrý den pane .......,

Rádi Vám na odpovíme, protože nemáme co zakrývat.

Varianty, které popisujete se zdají být logické a věříme, že spoustu lidí také napadnout. Realita je ale jiná. Jde skutečně o autorská práva a tím o velké peníze. Vše, co jsme napsali ve zprávě se zakládá na pravdě. Zkuste se zamyslet nad tím, proč konkurence nabízí program jen jako Test, když před nedávnem její ředitel v jednom rozhovoru prohlašoval, že oni jsou profesionálové a testovat programy nepotřebují...

Ten, kdo porušuje slušné formy jednání, není Gital. Ale to ukáže čas...pokud bude TV JOJ v dohledné době zařazena do běžného satelitního vysílání v ČR, rádi se omluvíme.

Děkujeme Vám za názor a budeme rádi, když nám zachováte přízeň.

S přátelským pozdravem

vedení společnosti To

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

GITAL, s.r.o., Osek 67, 267 62 Komárov

Fax: + 420 227 157 277

e-mail: vedeni@gital.cz

http://www.gital.cz
uživatel
lachtan
10.03.2008, 21:27.34

faust: Jo, to bývávalo. Na TV5 jsem už dlouho Fort Boyard neviděl, chodí tam La Carte aux Tresors. Jinak jsem samozřejmě pravidelně Fort Boyard sledoval vždy ve středu navečer. Ale co se dá dělat. Český dabing je český dabing ;);) Necháme se programovým schématem TV Barrandov překvapit ;) Doufám, že nebudeme litovat ;) A máš pravdu, za Z1 byla nedomyšlená. Ta opravdu kódovat nemusí :)))
uživatel
King
10.03.2008, 21:32.24

@lachtan: nevim co delas, ale podle me z pravniho hlediska ma fakt pravdu! Ja osobne jsem taky zvedav, co se stane, az zmizi z nazvu programu ten TEST. Moznost by byla, kdyz by ten program porad vysilal s tim nazvem. Nejsem odbornik pres nejake zakony, ale co jsem pochopil, tak pod tim nazvem muzou vysilat do CR. A asi nikde neni v zakone napsano, jak dlouho muzes testovat. A kdyz uz, tak minimalne do doby, kdy se mozna nekdy v budoucnu vyresi ty prava. To by to tak mohlo zatim fungovat. To uz je jen na TaT jak si to poresi.....
uživatel
faust
10.03.2008, 21:37.24

RE:Gital.

lachtan:to je velmi zajímavé i když vlastně nic nového pod sluncem.
faust:V kterých hodinách dávají ten Boyard?
uživatel
BIDLO
10.03.2008, 21:40.16

@King: Ten Boyard tam davaji vetsinou v lete o prazdninach. Chce si to hlidat. Jinak jestli se teda taky divas na tu TV5ku, tak pokud to neznas, muzu ti vrele doporucit porad "Le Grande Cabaret du Monde". To je neco neuveritelneho! Kam se hrabou nase show a novacke estrady! Ti frantici to maji fakt promakane! Toto udelat vubec neni u nas mozne. K tomuto poradu nepotrebujes vubec umet francouzsky. Nemluvi se tam zbytecne o zbytecnych vecech, jen chvilku aby byl cas pripravit dalsi cislo. Je to o magii, kouzlech, akrobatech a vselijakych lidi, kteri neco zajimaveho umi. Vrele doporucuji! Bezi to o vikendu jednou za cas. Musi se to fakt hlidat.
uživatel
faust
10.03.2008, 21:45.21

JJ já se také za to nehádám a uznávám ,že Gital má pravdu jen jsem reagoval na odpovědi (že by Tv JoJ)
uživatel
lachtan
10.03.2008, 21:47.39

@BIDLO: Jak jsem jiz psal, ty reprizy tech poslednich serii bezi nepravidelne jak se jim to hodi. Jak uz psal King, byvalo to naposledy tusim kazdou stredu pred sedmou hodinou vecerni. Predtim jsem se na to divaval v jedenact vecer. Zalezi, na jakou TV5 se divas, jestli "TV5 Monde" nebo "TV5 Monde Europe". Pokud vim, vzdy posledni serie natocena v tom roce se reprizovala v lete na te petce. Pro velky ohlas to minuly rok dali znova tusim na jare. Chce si to proste fakt hlidat a obcas se podivat do toho programu a projet vysilaci schema celeho tydne.
uživatel
faust
10.03.2008, 21:50.14

faust: jj, ve středu v 18:30 a v sobotu ve 22 nebo 23:00 na TV5 Monde Europe ;) Na tu show co říkáš se určitě podívám. To jsem teda zvědav, protože nováckých estrád už mám plný zuby. Zlatý Hry bez hranic na ČT ;) :-)
uživatel
King
10.03.2008, 21:58.51

Tak tady mas male ochutnavky, at vis o cem mluvim :-D
http://www.youtube.com/watch?v=94_mwbZEH44&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=CuuevMfoRsU&feature=related

No a asi nejzajimavejsi, coz doporucuji se podivat az do konce(fakt nevim, jak to delaji...):
http://www.youtube.com/watch?v=a6YN6LBdWE8&feature=related

Na youtabe toho najdes hodne kdyz si pohledas
uživatel
faust
10.03.2008, 22:01.23

jj, zejtra se na to juknu. Teď si půjdu lehnout, ráno vstávám brzo do školy ;) Holt jsem jeden z těch hodně mladých ročníků :D
uživatel
King
10.03.2008, 22:14.33

RE:Gital.

faust:moc dík.Mrknu na to včetně té estrády.O nováckých estrádách tak to mi fakt povídejte-absolutně nesledovatelné.
uživatel
BIDLO