| 10.03.2008, 16:16.43 | |
ZRUŠENÍ UPC SMLOUVY?zDRAVÍM JAKA JE NEJJEDNODUŠÍ MOŽNOST JAK VRATIT KARTU UPC?volal mě nějakej týpek jestli nechci nějaký bonus balíky a já na to že budu vracet kartu za týden tak jsme se pustili do řeči a prej to nemůžu jen tak vratit na autorizovaný prodej ale musím ještě vyplnit nějakej formulář na netu ohledně zrušení(mám jen kartu nic jinýho) bez přijimače atd.používám svůj. jaka je tedy pravda prosím? co udělat aby to bylo co nejjednoduší a co nejrychlejší? |
![]() Jerry |
| 10.03.2008, 17:02.23 | |
RE: ZRUŠENÍ UPC SMLOUVY?UPC bude smlouvat nejjednoduší je poslat písemnou výpověd do servisního střediska nechat na sebe kontakt a v telefonu rict at si tu kartu vyzvednou ze sis proni taky musel zajit a tecka proste se snima nesrat ;) |
![]() Flatfoot |
| 10.03.2008, 18:02.23 | |
RE: ZRUŠENÍ UPC SMLOUVY?čeká tě strastiplná cesta možná strastiplnější telefony na zákaznickou linku na kterou se nedá téměř dovolat. Vlastně dá, dovoláš se spustí hudební kolotoč do ktrerého glusují jak jsou obsazení. To za nemrzký peníz tvého tarifu |
![]() juzek |
| 10.03.2008, 18:42.49 | |
JerryKdyž jsem to před lety rušil,zašel jsem na prodejnu,kde byl prodejce UPC a tam se mnou sepsali výpověď a odevzdal jsem přístroj.Vše proběhlo bez problémů.Jak to chodí teď nevím. |
![]() bean |
| 10.03.2008, 19:10.33 | |
Moje zkušenost je velmi špatná,dal jsem UPC vypověd přes kontaktni formulař už v unoru, od te doby jsem jim musel poslat tři urgenční maily a jednou volat na nedovolatelnou linku s tím, že chci aby konečně ráčili písemně odpovědět. Odpověď jsem po 4 urgencích získal s tím, že UPC mi bude odpojeno minulý týden, ale stále odpojeno není a hoši z UPC si zřejmě myslí, že ode mne tím pádem vyinkasují paušál za další měsíc (Dal jsem výpověď, protože minulý rok jsem platil za Rodinu 290.- a letos už zase chtěli 350.-).UPC k životu nepotřebuji, stačí mi CS link a dodatečně objednatelné programy. |
![]() ivan v |
| 10.03.2008, 19:15.29 | |
ivan vje tam ale 2 nebo 3 měsíční vypovědní lhůta,ne?Takže po odeslání výpovědi ještě třeba ty 2 nebo 3 měsíce platit. |
![]() bean |
| 10.03.2008, 19:54.54 | |
RE: ZRUŠENÍ UPC SMLOUVY?Doporučený dopis UPC ČR: "Ukončuji smlouvu č.123456. Děkuji, XY". cca 35 dní po odeslání je možno zařízení (kartu) vrátit v kterémkoliv autorizovaném servisním místě. |
![]() Bloud |