| 10.03.2008, 21:43.40 | |
Illusion vymena za OPENBOXZdravim vas, mohli by ste mi prosim poradit, chcel by som vymenit Illusion m3 Cristor x3 za OPENBOX asi x810 alebo OpenBox X820 CI. Ale este vaham. Mohli by ste mi prosim napisat, v com je naozaj lepsi ten openbox nez illusion ?Oplati sa mi vymenit? Alebo vela naviac neziskam? |
![]() michllll |
| 10.03.2008, 21:44.51 | |
RE: Illusion vymena za OPENBOXA ked tak pripadne ktory je lepsi, x810 alebo x820 ci ? |
![]() michllll |
| 10.03.2008, 22:13.41 | |
RE: Illusion vymena za OPENBOXOsobne mám aj Illusion a aj Openbox. Oplatí sa Ti to vymienňať podľa toho, čo chceš robiť. Ak chceš experimnetovať s emuláciou, tak si pokojne ponechaj Illusion. AU na ňom vydrží dlhšie ako na Openboxe, dá sa vypínať-zapínať, a podľa mojej skúsenosti je aj lepšie vyriešené ovládanie. Aj aktulizácia soft je rychlejšia a častejšia ako na Opene.Ak si však chceš kúpť kartu (Gital, Skylink a pod.), tak jednodznačne je lepší Openbox, na ktorom nie sú s nimi žiadne problémy. Na Illusione to robí trochu problémy. |
![]() butters |
| 10.03.2008, 22:20.58 | |
RE: Illusion vymena za OPENBOXPodpora je dobra aj u openov,aj u illusionov.Keby som este raz kupoval sat,tak zoberiam openbox len kvoli tomu,ze ma dve citacky.Inak vymenov vela neziskas.Ja by som ti skor poradil Inetbox. Ma lan,a ide do toho taky isty soft ako do dreamboxu 500. |
![]() ucholator |
| 10.03.2008, 22:38.59 | |
RE: Illusion vymena za OPENBOXA so zdielanim je to ako? Robi Illusion problemy? |
![]() michllll |
| 10.03.2008, 22:46.28 | |
@buttersČo to tu trepeš o rýchlejšej aktualizácii na Illusiona alebo dlhšej AU. Prosím ťa spamätaj sa. Veď napr. TPS klas. soft Illusion nevie a to nehovorím o AU, kde to šlapalo v Openboxe skoro rok a pritom sa nechytal ani Dreambox. Alebo naposledy Irdeto 2 kedy šlo v klas. Illusione alebo v Kyngu. Na to čo tu táraš existuje len jedno vysvetlenie, že Openbox máš krátku dobu, alebo si nevedel s ním narábať. |
![]() padavan3 |
| 10.03.2008, 22:59.08 | |
@michllllTo aké zdielanie Illusiona máš na mysli po RS232 kabli alebo netu. No neviem prečo sa na to pýtaš, keď je predpoklad, že ten Illusion ešte máš. Tak si to otestuj a sám uvidíš. No čo sa týka prepojením kabla tak na Openboxa Illusion nema. |
![]() padavan3 |
| 11.03.2008, 06:21.30 | |
RE: Illusion vymena za OPENBOXradsej to nemen spomen na vymenu paraboly a stym spojene problemy. vid- https://www.parabola.cz/forum/topic-19292/ |
![]() x-ray |
| 11.03.2008, 07:04.11 | |
To Padavan3O. K. S TPS máš pravdu, dokonca aj Irdeto chvíľu na Openoch bežalo, ale porovnaj si trvanliosvosť AU pre Polsat a Digi na Opene a na Illusione. Na Opene mam posledny soft a je to K. O. a na poslednom Kyngovi to frčí úplne v pohode. |
![]() butters |
| 11.03.2008, 07:16.20 | |
RE: Illusion vymena za OPENBOXvymen illusion je shit |
![]() rudo281 |
| 11.03.2008, 07:24.19 | |
rudo281Nik nehovori, ze Illusion je neviemaky super mega prijimac. Za malo penazi vsak ponuka pomerne dost muziky. A ak sa chce chlapec pozabavat s emu, v pohode mu staci. |
![]() butters |
| 11.03.2008, 10:46.14 | |
butterstrvanlivosť AU v Opene alebo v Illusione alebo v hocičom je rovnaká.Jediná dobrá vec na Vectre alebo syrenke je možnosť vyp.AU a tým pádom netreba hneď meniť fw na starší,ktorý klúče neprepisuje.Inak je Ill úplné chúdiatko bez podpory kariet a perspektívy :))) |
![]() dempsey |
| 11.03.2008, 14:15.15 | |
@buttersTak fajn tak ti to teda zhrniem. Čo sa týka teraz tej AU pri Kyngu a Opene, tak je to by si som povedal skoro vyrovnané-žiadný podstatný rozdiel. Zato ako chlapec(michllll) sa zaujíma o sharing, tak tu sú už dosť velké rozdiely v neprospech Kynga, ďalej problémy s čítačkami:ne moc stabilné s Crypto kartami(Napr Gital mrznutie a pod.) Pri M5-tke nepozná obe čítačky pri M3 tak isto sa neda dorobiť funkčná čitačka kariet-dubler. Pre niektorých problémové prehravanie Kynga na klasiku a opačne.Pri Illusione s ofiko softom predpokladám sa chlapec asi dosť pozabával(michllll), keď chce meniť prímač, ak nie , tak určite sa pozabáva pri použití ofiko Crypto kariet(ich zladení s doterajšími multicammy a softami) alebo sharingom pri použití Unidry. No a nakoniec čo už popriať, asi len tu príjemnu zábavu(ak bude vôbec príjemna) s Illusionom. |
![]() padavan3 |
| 11.03.2008, 14:48.50 | |
RE: Illusion vymena za OPENBOXdik vsetkym, tak budem menit v dohladnej dobe.... |
![]() michllll |
| 11.03.2008, 16:01.40 | |
RE: Illusion vymena za OPENBOXIllusiony uz maju vyriesenu podporu kariet a aj perspektivu, zdielanie po rs ok, ako aj po nete |
![]() reavis |
| 11.03.2008, 16:19.22 | |
@reavisA tý si kto? Díler Illusionov pre stred. východ. Europu alebo ich máš tolko na sklade, že maš obavu čo s nimi? Pokiaľ moje posledné poznatky čo sa týka Illusionov nie sú mylné, tak pomaly na každý prijímač(Typ) musí byť iný multicam, aby človek dosiahol aké take výsledky, ktoré nie sú vždy ale uspokojujúce. No nechajme to na samotných užívateľov Illusionov. Však určite čas ukáže, kto mal pravdu. |
![]() padavan3 |
| 12.03.2008, 08:25.58 | |
@padavan3Ked to nesledujes tak nevies ? ale uz je vsetko ok, niesom diler len sa venujem tomu, a za tu cenu je to superved M2se s ethernetom je najlacnejsi prijimac svojho druhu a spolahlivost s newcamdom ok, multicam je uz vyrieseny, takze nejprv sa presvec co je new a potom napis, ja to neospevujem, len tvrdim ze je to uz vyriesene :) ja vidim a poznam aj openy, tak naco dristat do sveta ze ten moj je najlepsi :O |
![]() reavis |
| 12.03.2008, 21:26.34 | |
@reavisTak pan macher na Illusiony, keď už si všetko vyriešil, tak poskytni svoje skúsenosti tým zúfalcom, ktorí nemajú to šťastie s Illusionmi a čo chvíľa tu píšu kopu dotazov pri samočinných reštartov mrznutia kariet a pod. Chcelo by to nejakú tabuľku, kde by bol uvedený typ Illusiona s daným softom, ktorý chodí korektne s daným Multicamom, popr. Vectrou alebo Syrénou a Unidrou. Samozrejme nech to zahŕňa aj staršie série Illusionov. Osobne aj ja ti budem vďačný, lebo ak nie tak tým len dokážeš, že tu dristaš len TY.Vtom máš pravdu, že už testera Illusionov nerobím, lebo som už dávno rezignoval pri jeho spoľahlivosti, ale stále čítam a rozpravam sa s ľuďmi, ktorí sa stále s tými prijímačmi trápia. Nikde som tu nenapísal, že Openbox je najlepší, ale určite bol, je a dúfam že aj bude spoľahlivejší ako Illusion. S tou M2e by som až tak sa nepredvádzal. Pri dnešných cen. reláciach DM500 a jej klonom(o par stovák drahšie), sú M2 úplne chudince.ô |
![]() padavan3 |
| 13.03.2008, 08:26.17 | |
RE: Illusion vymena za OPENBOXnajnovsie softy a multicam 2.15, Unidra 2.04. dufam ze budes veiet co to je za kombibnacianikdo ti nevravi ze so macher ale sledujem vsetky najnovsie veci |
![]() reavis |
| 13.03.2008, 08:29.02 | |
RE: Illusion vymena za OPENBOXa vzdy aktualna vectraM2s plus - sw6.28 X3,M3,C3 - sw 6.22 M5,M6 - sw 6.00 |
![]() reavis |
| 13.03.2008, 15:43.13 | |
@reavisJa len dúfam, že to máš otestovane aj so staršími sériami Illusionov, lebo ak nie tak tu budú teba kameňovať a nie mňa. Vieš, pri Illusionoch a nie len pri nich všetko nové neznamená ešte všetko OK. ;) |
![]() padavan3 |
| 13.03.2008, 19:51.21 | |
RE: Illusion vymena za OPENBOXotestovane ok,aj pri starsich len treba naladovat new soft, a preco by som sa mal bat ukamenovania, ked viem co pisem, testoval som dost |
![]() reavis |