Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
13.06.2007, 07:24.42

Kaon nový soft

Na známé adrese : sat..us. zbrusu nový soft a na španělech píšou něco o premiere .... hmmm , ale nějak nejdou rozběhat . Pokud někdo ví jak nato podělte se.
uživatel
corsax
13.06.2007, 10:20.09

RE: Kaon nový soft

Já ho zkoušel, ale nešly mi naladit programy, i když byl signál OK. A nebyl jsem jediný podle ohlasů na jiném fóru.
uživatel
tonyb
13.06.2007, 10:54.59

na nějakém fóru jsem četl, že s tímhle softem jde z PW jen pár programů (asi 3) ale nemůžu si vzpomenout, kde jsem na to narazil. Vzhledem k tomu, že obzvláště pak Kaony s HW 12.03A5 mají čím dál tím slabší podporu (ta se v poslední době zúžila pouze na nahrávání nových klíčů), jsem si pořídil Diablo (to můžu použít aspoň i na jinej přijímač) a jsem v pohodě. Jinak soft s označením Premiere TEST jsem našel také na TNT-2 http://depo.shows.it ale nezkoušel jsem ho.
uživatel
prochor
13.06.2007, 11:04.10

už jsem to našel

tak jsem to našel, kde to bylo:
http://www.onur-sat.com, tam je i ten soft a tohle tam o něm píšou:

=With this soft you can watch Premiere Sport (only the =Portal Channel=) and the two Beta Digital channels BD1 and BD4.
If PW scrambled without MECM$60 again, you can watch the entire PW package.
Many thanks to tapis and the Spanish KaonTeam!=

snad si to přeložíte.
uživatel
prochor
13.06.2007, 13:04.14

Pokud Ti nešlo nic nahrát, tutově jsi dal špatnou versi FW. Otestuj tu druhou. Já zkoušel na 12.C1.A5 a dopasl jsem takto :

1. Cs Link OK
2. SK link KO
3. D+ OK
4. ORF OK
5. Premiere KO
6. SRG auto
7. TPS KO
8. AB Sat KO
9. Sirius PG OK
10. Telstar OK
11. Hisp D+ OK, pro Cabo jsem neměl key tak nevím

Shrnutí: Po nahrání smaže setting!, menu pouze španělsky a eng (ovšem ve zkratkách), pěkná grafika, menu key se vyvolává tl. žluté + menu, čili nic nového, vůbec se s tím nepárejte.
Tiše jsem doufal v autoupgrade u D+, ale během dopoledne nebyla změna a vymazat key a počkat jestli se načte mě napadlo až teď. Toť vsjo.
uživatel
Zip
13.06.2007, 16:54.09

To zip.

Já zkoušel oba. U prvního se objevily pásy přes obrazovku (pro 12.cx.xx a 16.cx.xx) u druhého proběhlo vše ok. Ale když jsem dal ladit kanály tak mi to ohlásilo, naladěno 0 TV O radio. Tak nevím co mám špatně.

P.S. pomohl Ti ten orig. soft pro KSF 200 cx?
uživatel
tonyb
13.06.2007, 20:56.46

@ tonyb

Čau, díky moc, furt se chystám Ti odepsat, nějak se k tomu nemůžu dokopat (napišu to tady). Ten soft bohužel nepomohl, naprosto stejný problém jsem měl se svou zálohou, prostě KUP ho nebere. Dokonce jsem dostal na přeladění orig kousek 200CX, udělal jsem si z něj novou zálohu, ale zase ten samý problém, vypadá to, že z 200CX funkční záloha nelze udělat. Jako poslední možnost vidím ext reload Flash paměti (nazdar Zorbas, brzo se asi ozvu).

Ještě jednou díky za ochotu a Čau.
uživatel
Zip
13.06.2007, 21:03.58

@ tonyb

Ještě k Tvému problému. Pokud používáš motor, mrkni, jestli parabola nepopojela na kamčatku, parametr Usals se novým FW vynuloval. To samé DiSeqC. Potom zkus proladit ručně konkrétní transpordér, co dělají ukazatele síly sig.?
Nic jiného mě momentálně nenapadá.
uživatel
Zip
14.06.2007, 07:49.59

To zip

Motor používám, ale parametry Usals jsem nastavil. Síla signálu je naprosto normální pouze to nic nenaladí.

Ještě k sw KSF 200 cx, já jsem to nezkoušel, ale někde jsem četl, že by se dala dopsat do sw hlavička pro KUP. Možná je to tady popsané jak to udělat. http://www.world-sat.info/showthread.php?t=23426
Zatím ahoj.
uživatel
tonyb
14.06.2007, 12:07.00

Díky, večer na to mrknu.
uživatel
Zip