| 13.03.2008, 12:16.22 | |
ASTRA HDPročetl jsem zde v diskuzi několik článků týkající se HD příjmu.Ze zvědavosti jsem to zkusil s přijímačem Humax HDCI 2000 a TV LCD PHILIPS, která má HD vstup s rozlišením 1080i. Testoval jsem to na stanici ASTRA HD na Astře 1. Výsledek mne mile překvapil a obraz byl skutečně vynikající. Přírodní videoklipy byly přímo nádherné, záběry z kabiny a startu nějakého Boeingu překvapovaly ostrostí a čitelností detailů na budících. S lítostí jsem ten HDMI kabel odpojil a vrátil se ke vstupu přes SCART a běžnému vysílání. |
![]() Standa3 |
| 13.03.2008, 17:50.54 | |
ASTRA HDA co tim chtěl básník říci ???No to je přeci známo že hdtv vysílání je úplně o něčem jiném než klasické !!! |
![]() MONY |
| 13.03.2008, 18:16.23 | |
RE: ASTRA HDNa tu smyčku se dá pár hodin koukat, pak ale příjde depka z toho, že si u nás žádné HD satelitní vysílání nemůžeme předplatit, a to ani z jiného státu, pokud bychom ovšem nechtěli porušovat nějaké hodně divné zákony...První kabelové HD vlaštovky však snad už zahnízdily, tak si ještě pár let počkáme a v HD bude i ČT :-) A kolik byste byli ochotní za HD příjem platit? |
![]() P.C: |
| 13.03.2008, 18:55.14 | |
P.C.:Rád zaplatím cenu,za jakou jsou 2 HD programy v kabelové UPC plus samozřejmě satelitní nabídku kterou platím nyní. |
![]() hobo |