| 13.06.2007, 18:17.26 | |
Satelitni internet ?? poraditemi ??Ahoj chci se zeptat jestli nekdo mate internet ze satelitu protoze docela dost taham tak bych to zrejme vyuzil.Chci se zeptat co ktomu budu potrebovat ( v soucasne dobe mam dreamboxe a budu mit pc kartu skystar ) Take by me zajimala rychlost , cena , ze ktereho satelitu a nejaky prodejce. Dekuji vsem moc za informaci prikladam mail ventor@seznam.cz |
![]() Ventor |
| 13.06.2007, 19:24.02 | |
RE: Satelitni internet ?? poraditemi ??http://www.olmi.cz/skyDSL/tabid/189/Default.aspx tam najdes nejake info |
![]() rj45 |
| 13.06.2007, 19:34.35 | |
Re:Satelitni internet ?? poraditemi ??K tomu potrebujes aj klasicke pripojenie.Totiz on funguje iba ako stahovac.To znamena ,ze poziadavku posielas po klasike,a stahujes cez sat.Ale pri dnesnych rychlosiach to uz nieje zaujimave.:-) |
![]() ucholator |
| 13.06.2007, 20:21.07 | |
sat. internetK tomu je velmi dobrá pc karta skystar2 v 2.6 stáhnout se dá denně až 15giga dat přes program skynet a zadání patřičných pidů, ani nepotřebuješ klasické připojení info na dvb skystar .com |
![]() MON |
| 13.06.2007, 20:58.13 | |
@MONByl by jsi tak laskav a mohl to více upřesnit.Měl jsem dojem že je to drahá služba.Bydlím v lokalitě kde funguje pouze vytáčený internet ADSL nejde.Bez drát bez nároku,není signál.Tím dotazem myslím jestli tento zpúsob připojení používáš.Ostatní info si snad seženu. Mně pouze zajímá jestli ho opravdu používáš. Dík. |
![]() zizi |
| 14.06.2007, 04:53.41 | |
re:sat. internetSkynet nieje internet.Skynet je off line datagrabbing.Objem dat je zhruba 4-5Mb/s.Skynet sa pouziva spolu s programom ProgDVB.Sluzba je zatial bezplatna!!!Namiesto skynetu mozes pouzit aj skygrabber.Ak chces o tom vediet viac,daj ICQ. |
![]() ucholator |
| 14.06.2007, 07:40.04 | |
RE: Satelitni internet ?? poraditemi ??Ucholator,prosim Ta hod mi do mailu fr.luk@post.sk Tvoju adresu,popr.ICQ. Cez vikend by som sa rad s Tebou spojil, lebo ma zaujima to stahovanie dat.Dakujem Ti za ochotu |
![]() frluk |