Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
23.03.2008, 12:37.27

Technisat MF4SCC

Nedávno jsem zde psal o mých problémech s novým software u tohoto typu /neustálá inicializace modulu i smart karty/.Zkoušel jsem jej nyní pár dní jen s jednou kartou ve čtečce /bez modulu/ a výsledek je ten že skoro pokaždé když jej chci po sledování programu vypnout tak se aktuální čas který je na display nenačte a musím jej neustále resetovat.Máme v rodině 3 kusy tohoto typu a u zbývajících dvou není s tímto při naprosto stejné verzi software i použité kartě žádný problém.Při pokusu nahrát do něj některou starší verzi softu to hlásí wrong hardware IDs,tudíž nenahraji nic.Proto se ptám těch kterým prošlo pod rukama hodně kusů tohoto typu jestli je tohle normální.Přístroj je ještě v záruce,má smysl dát si ho nechat ještě před jejím uplynutím prohlédnout v servisu? Díky za názory.
uživatel
BIDLO
23.03.2008, 15:51.23

Technisat MF4SCC

Pokud je ještě v záruce, okamžitě vrátit. R^
uživatel
Majklsn
23.03.2008, 16:14.53

RE: BIDLO

Mám stejný přijímač a podobný problém. Používám 2 karty Cryptoworks (TT a SkyLink). Skylink mám v boční čtečce v modulu SCM a TT mám ve vestavěné čtečce. Do doby než se mi automaticky aktualizoval software na verzi 2.33.12.2 šlo všechno jak má.Problém je v tom, že se mi karty s novým softwarem navzájem bijou. Blokuje se otevírání kódovaných programů a trvá až minutu než se požadovaný program otevře. Píšeš, že jsi zkoušel nějaké starší verze softwaru. Já už delší dobu nějakou starší verzi hledám, tak tě prosím pošli na mail lukasz.007@centrum.cz co máš a já ti pošlu co mám já. Psal jsem i do Omka odkud mi poslali "tovární software", který do přijímače nemůžu vůbec nahrát. Píše mi to taky wrong hardware IDs, takže je to na posr... :fuming: Technisat už by to měl začít fakt řešit.
uživatel
lukasz
23.03.2008, 16:19.43

RE: BIDLO

Zkoušel CA modul i s kartou SkyLink na jiném přijímači stejného typu se softwarem 2.22.0.7, kde je v přední čtečce taky karta TT a konflikt mezi kartami není a kanály se otevírají okamžitě.
uživatel
lukasz
23.03.2008, 16:23.27

RE: Technisat MF4SCC

ja používám v modelu Multymedia TS1 karty T&T/v modulu MultiCrypt/ a kartu TechnisatRadio ve čtečce Conax a tato dvojice spolu šlape bez problémů,akorát po zapnutí přístroje, trvá asi deset veřit,než naběhnou programy pod kartamy.Pozdější přepínání již probíhá okamžitě.
Jinak pochybuji, že se tímto problémem začně Technisat nějak zabývat.
uživatel
Saxon
23.03.2008, 17:00.17

RE:Technisat MF4SCC

lukasz:tu verzi ti klidně můžu poslat,to není problém ale obávám se že ti to moc nepomůže.zaslalo mi ji totiž také omko ale nakonec se ukázalo že je to naprosto stejná verze jak na technisat.com kterou jsme zkoušeli ještě předtím.Mě dobře fungovala jen verze 2.22.0.6 z konce ledna.Ta tam byla bohužel jen necelý měsíc než se mi tam stáhla tahle nová /zapoměl jsem vypnout aktualizaci/.Z těmi moduly mám problém prakticky od začátku,nejdřív jsem měl taky SCM,to byla úplná katastrofa,nyní mám Irdeto,to je již o něco lepší a příští týden budu mít konečně originál technisat.Modul ale nemá nic společného s tím problémem ohledně toho nevypínání,poněvadž ho mám nyní vypojen.Musí tam být problém ještě nějaký a proto jsem se ptal na ten servis.Začíná mi to totiž čím dál víc připadat,že na vině nebudou moduly nebo různé verze software ale přijímač samotný.
uživatel
BIDLO
23.03.2008, 18:03.11

lukasz

tak jsem ti to poslal celé komplet i s dotazem na ně a odpovědí.
uživatel
BIDLO
23.03.2008, 19:00.37

@ Bidlo

Ten modul už pro Tebe mám, akorát jsem včera musel jet dělat ještě pár pohlých parabol. Navrhoval bych, že Ti pošlu ten Technisat do záručky (v Omku Ti tam nahrajou starší firmware). Po dobu opravy Ti půjčím jeden šrot na kterém u zákazníka vypadával signál (jen na Astře1E/3A jen na kmitočtu 12525 V) U mně ten šrotík jede, takže budu rád, když mi ho vyzkoušíš u Sebe. Judas
uživatel
Judas
23.03.2008, 21:42.05

Judas

zdravím.No jo holt Emma je emma.Ale ta sobota vůbec nevadí,já prozváněl poněvadž jsem šel po práci okolo takže nic se neděje.V každém případě ten modul beru ať je chyba kdekoli.Brácha našel dnes odpoledne ještě nějakou starší verzi takže ji vyzkoušíme ještě zítra a uvidíme.V úterý mám odpolední,tak to vemu vše s sebou a pak se třeba po práci stavím.Ten "šrot" klidně vyzkouším ,proč ne.Zítra dám kdyžtak vědět jak to dopadlo s tím softem.
uživatel
BIDLO
24.03.2008, 16:06.02

Judas

Tak jsme zkoušeli nahrát další verzi.Podrobněji o 3 stránky vepředu.Nějak už tomu přestávám rozumět.Zatím to budu zkoušet a uvidím.
uživatel
BIDLO